Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Μια αχτίδα φωτός ….


Το Σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του, να επαναφέρει τις ισορροπίες, έτσι, λίγη ώρα μετά την απαιτητική όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, και μερικές ώρες πριν την τελευταία Έκλειψη της άνοιξης, θα έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Σε αυτό θα μας βοηθήσει  η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει , στις 15/05,  ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (24ο 56’). 

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας, και είμαστε βέβαιοι ότι τα όνειρα που κάνουμε για  το μέλλον μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το δυνατό μας όπλο θα είναι η αισιοδοξία, η οποία θα πηγάζει από την πίστη στον εαυτό μας , που μας δίνει η διαίσθηση μας , ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Από την άλλη πλευρά θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική μας πλευρά , εκφράζοντας παράλληλα τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες.

Επίσης, θα αισθανθούμε πολύ έντονα την ανάγκη να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε , ενώ, κάποιοι από εμάς μπορεί να δούμε και προφητικά όνειρα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τους  Ταύρους και τους  Σκορπιούς, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους  Παρθένους και τους Ιχθύες  που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου  ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να ακούν την διαίσθηση τους  σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα όνειρα τους, ενώ, με οδηγό την διαίσθηση τους θα πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκφράσουν με πράξεις τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία στο φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική τους πλευρά, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενισχύσει τις διαισθητικές τους ικανότητες, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουν για την εξέλιξη της καριέρας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν πολύ έντονα την ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ τα όνειρα που θα δουν αυτές τις ημέρες θα είναι προφητικά.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει, εάν ακούσουν την διαίσθηση τους, να καταλάβουν τις πραγματικές προθέσεις των φίλων και των συνεργατών τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ρομαντική σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!