Εξάγωνου Ήλιου – Ουρανού, Η ώρα των αλλαγών έφτασε …


Το τολμηρό μας πρόσωπο απαλλαγμένο από συναισθηματισμούς ήρθε η ώρα να δείξουμε, και δεν το λέμε τυχαία, γιατί συνήθως αυτό που μας κρατάει πίσω είναι η συνήθεια και το συναισθηματικό δέσιμο που έχουμε με κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις.  Στις  10/07 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να γίνου με πιο τολμηροί, κάνοντας επιτέλους πράξη τα όνειρα μας. Για να το πετύχουμε, πρέπει πρώτα με αποφασιστικότητα να κόψουμε συναισθηματικούς δεσμούς και λώρους από  παρελθόν ή με καταστάσεις που μας κρατάνε σε στασιμότητα, να πιστέψουμε πρώτα εμείς στον εαυτό μας, και να τολμήσουμε τα επόμενα μας βήματα.

Έτσι χωρίς τύψεις, σταματάμε να είμαστε το καλό παιδί για τους άλλους και γινόμαστε το καλό παιδί για τον εαυτό μας. Το μυστικό για να πετύχουμε είναι να μην αφήσουμε για άλλη μια φορά τους άλλους να μας εγκλωβίσουν σε συναισθηματικούς εκβιασμούς, και με  πίστη, τόλμη αλλά και ενθουσιασμός να δουλέψουμε για την υλοποίηση των πιο ανατρεπτικών μας σχεδίων, αυτών που θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους  Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιού που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα .

Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της φετινής γενέθλιας χρονιάς τους θα διευρύνουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, ενώ είναι πιθανό να κάνουν και μια νέα αρχή στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της  Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο τολμηρό βήμα στην καριέρα τους, μέσα από το οποίο θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν και οικονομικές συνεργασίες υψηλού ρίσκου. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να απαλλαγούν από διάφορες οικογενειακές πεποιθήσεις και να τολμήσουν να ακολουθήσουν αυτά που θέλει η καρδιά τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να βρουν σημαντικούς υποστηρικτές στα μελλοντικά τους σχέδια, μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο, και να βρουν τολμηρούς τρόπους για να τα προωθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ θα νιώσουν έλξη για άτομα εντελώς διαφορετικά από αυτούς.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους ωθήσει να ξαναδούν τις οικονομικές και επαγγελματικές τους συνεργασίες και να προχωρήσουν σε νέες, που στα μάτια των άλλων είναι ανατρεπτικές, ενώ, μπορεί να έχουν και αρκετό ρίσκο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους, γεγονός που θα επιδράσει θετικά στην ερωτική τους ζωή, ενώ δεν θα διστάσουν να υπερασπιστούν με πάθος τις επιλογές τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους  ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς και τις αναστολές και να τολμήσουν να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους, αυτό μπορεί για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα αφήσουν στην άκρη την σιγουριά και θα κάνουν στροφή στην καριέρα τους, ενώ άλλοι θα βάλουν σε τροχιά υλοποίησης ένα ιδιαίτερα τολμηρό και  φιλόδοξο σχέδιο επαγγελματικό τους σχέδιο. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα των σημαντικών και ουσιαστικών αποφάσεων οι οποίες θα βάλουν την προσωπική τους ζωή σε νέα τροχιά, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι υποστηρίξουν τις αποφάσεις τους με ιδιαίτερο ζήλο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!