Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων


Καθώς οι Ιχθύες είναι ζώδιο του Νερού, τα άτομα αυτά είναι ήδη έντονα συναισθηματικά.

Τα συναισθήματά τους είναι βαθιά και μερικές φορές ενστικτώδη, που καθοδηγούν το άτομο με τρόπους που είναι άγνωστες στα ζώδια της Γης, της Φωτιάς και του Αέρα.

Μερικές φορές συγκινούνται τόσο πολύ που τους πιάνουν τα κλάματα όπως με ένα αισθηματικό τραγούδι ή κάποια τραγική ιστορία. Θέλουν να βοηθούν τους πάντες και να ανακουφίζουν οποιονδήποτε ανθρώπινο πόνο.

Εξαιτίας του Ποσειδώνα είναι εύκολο να τους κοροϊδέψουν και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην πιστεύουν ότι προσπαθούν οι άλλοι να τους πλασάρουν.

Καθώς αυτή η τοποθέτηση της Σελήνης μεγεθύνει τα συναισθήματα, επίσης προδιαθέτει τάσης φυγής αν η ζωή γίνει επώδυνη.

Πρέπει να προσέξουν έτσι ώστε να αποφύγουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ειδικά όταν βιώνουν αγχωτικές καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να βρουν υγιείς τρόπους για να διοχετεύουν το άγχος τους.

Καθώς αυτά τα άτομα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στον συναισθηματικό πόνο, γενικά κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να μην πληγώσουν τους άλλους ανθρώπους.

Δυστυχώς, αυτό τους διευκολύνει να δικαιολογήσουν τον λόγο που λένε ψέματα, πράγμα που μπορούν να το κάνουν εύκολα, με λίγη προσπάθεια και πειστικά.

Επίσης μπορούν να εξαπατήσουν τον εαυτό τους έτσι ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες και επώδυνες καταστάσεις.

Είναι σημαντικό να βρουν σωστούς τρόπους για να διοχετεύουν όλη αυτή τη συναισθηματική ενέργεια. Οι δημιουργικές προσπάθειες μπορούν να τις βοηθήσουν, καθώς συνήθως ενισχύονται μέσω του συναισθήματος.

Η μουσική, οι τέχνες, το γράψιμο, μέχρι και η ποίηση έχουν έντονα συναισθηματικά στοιχεία που αυτά τα άτομα μπορούν εύκολα να παράσχουν. Το ταξίδι που παρέχεται από τη φαντασία είναι για αυτούς αποδεκτός τρόπος διαφυγής, με την προϋπόθεση πως έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν την φαντασία από τη πραγματικότητα.

Τα άτομα με τη Σελήνη σε ζώδια του Νερού πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στις σχέσεις. Εξαιτίας της συμπονετικής και της στοργικής τους φύσης, οι άλλοι τους εκμεταλλεύονται εύκολα και τους αφήνουν σημάδια που δεν επουλώνονται ποτέ.

Πρέπει να είναι σίγουροι πως ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και πως εμπιστεύονται τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους, και με την προσωπική αλλά και με την επαγγελματική έννοια.

Τα ένστιτκά σας είναι γενικά ισχυρά και πρέπει να μάθουν να τα διαβάζουν και όταν χρειάζεται να τα ξεχωρίζουν από τις αγνές συναισθηματικές αντιδράσεις.Αντιθέτως, καθώς ολόκληρη η ύπαρξή τους βασίζεται σε μία θάλασσα συναισθημάτων.

Γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τα συναισθήματα των άλλων για το δικό τους καλό χρησιμοποιώντας την ενοχή, οίκτο ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο για να πάρουν αυτό που θέλουν. Δεν έχουν ποτέ το πρόβλημα να ζητήσουν από τους άλλους κάποια χάρη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Η Σελήνη στον Καρκίνο

In category Σελήνη

Κάθε φορά  μέσα στον μηνιαίο της κύκλο, Η Σελήνη περνάει και σε ένα άλλο ζώδιο, έχο ...

Σελήνη στους Διδύμους

In category Σελήνη

Τι σηματοδοτεί το πέρασμα, κάθε μήνα της Σελήνης από τους Διδύμους; Ποιες ποιότητε ...

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω

In category Σελήνη

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, Μεγεθύνει την πρακτικότητα και την λογική στην συ ...

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού – Συναισθηματική εκκεντρικότητα

In category Σελήνη

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη , Καθοδηγεί τα συναισθήματα και το πώς αντιδ ...

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου –Συναισθηματικό πείσμα

In category Σελήνη

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη, Καθορίζει τα συναισθήματά σας και το πώς αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!