Ιχθύς με Δίδυμο


Εσείς είστε ζώδιο του Νερού και ο Δίδυμος ζώδιο του Αέρα.

Ο Αέρας μαζί με το Νερό δημιουργούν φυσαλίδες, έτσι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι συμβατός αρκεί να προσέξετε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να σαμποτάρουν την σχέση σας.

Δεν είναι ένας κλασικός αστρολογικός συνδυασμός.Ο Δίδυμος χρειάζεται αρκετή πνευματική συζήτηση και μεγάλη ποικιλία. Επίσης έχει την ανάγκη να βγαίνει συχνά από το σπίτι, είτε για να δει τους φίλους του είτε για να δοκιμάσει νέες δραστηριότητες.

Όταν ο Δίδυμος μένει σπίτι, διαβάζει ένα από τα δεκάδες περιοδικά ή βιβλία που έχει. Εσείς, σαν Ιχθύς, εξαντλείστε μόνο στη σκέψη αυτής της ξέφρενης ζωής. Αν ο Δίδυμος μπορέσει να καταλάβει γιατί δεν θέλετε να πάτε εκδρομή το Σαββατοκύριακο μαζί του –επειδή θέλετε να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με τα χειρόγραφα, την αγγειοπλαστική ή τη ζωγραφική σας –τότε όλα θα πάνε μια χαρά.

Όταν ο Δίδυμος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, θέλει να το αναλύει εις βάθος.

Ο Ιχθύς όμως καθοδηγείται από το συναίσθημα, και βασίζεται στο ένστικτό του. Μερικές φορές τα γεγονότα δεν λένε όλη την ιστορία, για αυτό μην νιώσετε πως πρέπει να δικαιολογήσετε το ένστικτό σας στον Δίδυμο.

Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να απαντήσετε στις ερωτήσεις της ζωής. Όπως και να έχει, συνήθως ο χρόνος αποδεικνύει πως το ένστικτό σας βγαίνει σωστό.Ο Δίδυμος μπορεί να σας δείξει έναν κόσμο που δεν θα τον βλέπατε αλλιώς. Είστε και οι δύο μεταβλητά ζώδια, έτσι κατευθύνεστε μαζί όπου σας πηγαίνει ο άνεμος.

Σεξουαλικά, ο Δίδυμος λατρεύει να ακούει λόγια κατά τη διάρκεια του σεξ έτσι μπορείτε να είστε όσο δημιουργικοί και ομιλητικοί θέλετε. Του αρέσει να του διαβάζετε ερωτικά αποσπάσματα από ένα βιβλίο όταν είστε στο κρεβάτι.

Μπορείτε να του μάθετε πώς να έρθει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά του και πώς να καταλάβει τα κρυμμένα σύμβολα του σύμπαντος, αντί να διαβάζει μόνο αυτά που βρίσκονται στην επιφάνεια.

Αυτός ο συνδυασμός έχει την πιθανότητα να δημιουργήσει μία ενθουσιώδη σχέση, γεμάτη δημιουργικότητα, ιδέες, πληροφορίες και νέους φίλους. Αξίζει μια προσπάθεια!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!