Ιχθύς με Κριό


Στην κλασική αστρολογία, αυτός δεν θεωρείται ιδανικός συνδυασμός.

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του Νερού και ο Κριός ζώδιο της Φωτιάς.Με την κυριολεκτική έννοια, το νερό σβήνει τη φωτιά. Ίσως βρίσκετε τον σύντροφό σας αφοσιωμένο στις δικές του σκέψεις, ανήσυχο ή ασυγκράτητο.

Οι Κριοί δεν είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να αντανακλούν τα βαθύτερα νοήματα της ζωής ή να σκέφτονται πριν να πράξουν, πράγμα που θα σας εκνευρίζει. Θέλετε ο Κριός σας να σχεδιάζει περισσότερο τα πράγματα. Θέλετε να σταματήσει να ανησυχεί.

Και πάλι όμως ο Κριός είναι πιο προσγειωμένος στην πραγματικότητα σε σχέση με εσάς και θα αποκαλύψει σε εσάς την αλήθεια που αρνείστε να δείτε. Ο ευθύς τρόπος που μιλά μπορεί να πληγώσει τα αισθήματά σας. Δεν έχει χρόνο για διπλωματίες και συμπόνια πράγμα που θα δυσκολέψει τον ευαίσθητο Ιχθύ.

Σεξουαλικά, ο Κριός είναι πρωτότυπος και συναρπαστικός εραστής.

Αλλά από τη στιγμή που αναφέρονται στο σεξ σαν αναπαραγωγική πράξη, ενώ εσείς τη βλέπεται σαν τη μεγαλύτερη έκφραση της πραγματικής αγάπης, δεν θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι.

Να θυμάστε πως ακόμα και στον έρωτα, ο Κριός έχει πρωτοποριακά ένστικτα και είναι ευμετάβλητος πράγμα που μπορεί να σημαίνει το τέλος της σχέσης σας.
Οι νέες εμπειρίες είναι σημαντικό θέμα για τον Κριό, για αυτό χρησιμοποιήστε τη πλούσια φαντασία σας και το ταλέντο σας για παιχνίδια.

Αν μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια, θα είστε ευτυχισμένοι. Θα σας αρέσουν οι φρέσκιες ιδέες και ο ενθουσιασμός, και εκείνοι θα σεβαστούν τη στοργική και συμπονετική σας φύση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!