Ιχθύς με Λέων


Ο Λέων είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό ζώδιο όπως και ο Ιχθύς, για αυτό μην υποτιμήσετε τη δυναμική αυτού του συνδυασμού.

Σας αρέσει η γενναιοδωρία και η δύναμη του Λέοντα, και σε εκείνον αρέσει η ευαισθησία και το όραμά σας.

Μαζί αυτά τα ζώδια μπορούν να συνεισφέρουν πολλά στο κόσμο, ειδικά όσον αφορά την τέχνη και την λογοτεχνία. Ο Λέων μπορεί να εμπνεύσει το κουράγιο που χρειάζεται ο Ιχθύς για να αναπτύξει τον εαυτό του.

Σε αντάλλαγμα, ο Ιχθύς θα δώσει στον Λέων ένα μάθημα λεπτότητας –πράγμα που συχνά λείπει από έναν Λέοντα.Ο Λέων όμως, χρειάζεται πάρα πολλή προσοχή. Ο Ιχθύς μπορεί να θυσιάσει τον εαυτό του με αποτέλεσμα ο Λέων να εκμεταλλευτεί την ευγενική του φύση.

Ο Ιχθύς είναι Μεταβλητό ζώδιο άρα ευέλικτο ζώδιο.

Όμως ο Λέων είναι Σταθερό ζώδιο, και συχνά γίνεται αλαζονικά πεισματάρης. Ο Ιχθύς δίνει περισσότερα στον Λέων από όσα παίρνει, αλλά τουλάχιστον ο Λέων είναι πιστός και γενναιόδωρος.

Θα σας γεμίσει με δώρα και συχνές εξόδους στη πόλη, και η ζωή σας θα γίνει ιδιαίτερα συναρπαστική.Ο Λέων λατρεύει να ξοδεύει χρήματα ενώ ο Ιχθύς δεν δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά, έτσι κανείς από τους δύο δεν θα έχει την θέληση για αποταμίευση –ορίστε κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε!

Σεξουαλικά, ο Λέων θέλει να τον λατρεύουν και ο Ιχθύς δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό. Ο παθητικός Ιχθύς λατρεύει ένα δυναμικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση σύντροφο, ενώ ο Λέων θα λατρέψει τις ρομαντικές τελετές, που δημιουργεί ο Ιχθύς ψάχνοντας τις ερωτογενείς του ζώνες!

Ο φλογερός Λέων και ο υδάτινος Ιχθύς δεν είναι ένα κλασικό ταίριασμα.

Το πρόβλημα είναι πως ο Λέων θέλει πάντα να γίνεται το δικό του, κάτι που δεν απασχολεί τον Ιχθύ. Τότε τι δεν πάει καλά; Πολύ συχνά η γνώμη του Ιχθύ θα παραγκωνίζεται.

Επειδή δεν θα θέλει να μεγαλοποιεί κάθε πρόβλημα όμως, ο Ιχθύς μπορεί να χάσει την προσωπικότητά του σε αυτή τη σχέση. Θα πρέπει να υπερασπίζεται αυτά που νιώθει για να παραμείνουν ίσοι. Για αυτό προετοιμαστείτε για πολλές προσπάθειες με τον Λέοντα δίπλα σας!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!