Ιχθύς με Ταύρο


Ευτυχώς για εσάς, ο Ταύρος είναι αισθησιακός, γήινος, πρακτικός και τέλειος στο κρεβάτι.

Λατρεύει τη στοργική σας φύση και εμπνέεται από την αγάπη σας να βοηθάτε τους άλλους.Ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να αποτελέσει το γεγονός πως ο Ταύρος είναι υλιστής ενώ εσείς όχι.

Σαν γήινο ζώδιο, ο Ταύρος θέλει να έχει και να χαίρεται τους καρπούς των προσπαθειών του. Οι Ιχθύς παίρνουν μεγαλύτερη χαρά από τη δημιουργικότητα και τον ανθρωπισμό, έτσι ίσως να μην μπορείτε να καταλάβετε την ανάγκη του Ταύρου για πλούτη και υλικά αγαθά.

Όμως, ο Ταύρος μπορεί να χτίσει γερές βάσεις για το μέλλον σας, καθώς εσείς σαν Ιχθύες δεν δίνετε και ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό.Για τους Ιχθύες, ο έρωτας είναι πνευματικός και αιθέριος. Για τον Ταύρο, ο έρωτας σημαίνει σεξ –πολύ σεξ.

Ο Ταύρος δίνει μεγάλη έμφαση στη δύναμη του αγγίγματος και δεν έχει ιδιαίτερες πνευματικές εμπειρίες όταν κάνει έρωτα. Αυτό σας κάνει να αναρωτιέστε καθώς η προσέγγισή σας είναι εντελώς διαφορετική. Όμως όσο νιώθετε πως ο σύντροφός σας, σας αγαπά βαθιά, και πως έχει μεγάλη αξία για εκείνον, η σχέση σας έχει απίστευτες προοπτικές.

Το περιστασιακό σεξ προσβάλλει τις ευαισθησίες σας και το πνευματικό σας πάθος.

Ο Ταύρος παίρνει το χρόνο του στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας την εμπειρία με όλες τις αισθήσεις του, έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι ισχυρό ανάμεσά σας.

Ίσως ακόμα απολαύσετε την τάση του για κτητικότητα.Ο Ταύρος θα παραμείνει πιστός, σταθερός, αξιόπιστος και αληθινός. Σαν Ιχθύες, αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα πιο σημαντικά που θέλετε σε ένα σύντροφο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u