Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού


Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ,

Υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να προβάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω. Η ανάγκη να παρουσιάζετε μία σταθερή έννοια ατομικότητας, έρχεται σε αντίθεση με τη ρευστή και ασύλληπτη ποιότητα αυτού του Ζωδίου.

Στους Ιχθύες, η παρόρμηση είναι να ενθαρρύνουν τη διάλυση του διαχωρισμού, και η υπέρβαση των ορίων του εγώ.

Πολλοί άνθρωποι με Ωροσκόπο Ιχθύ, δυσκολεύονται να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι στη ζωή ή να καταλάβουν τι πραγματικά θέλουν να κάνουν. Συχνά ασχολούνται με οτιδήποτε προτείνει η πιο κυρίαρχη επιρροή, ακόμα και αν δεν τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Ο καλύτερος οδηγός για εσάς είναι να μάθετε να ακούτε την φωνή της έμπνευσης, με τη μορφή του ενστίκτου.

Αυτό το δίλημμα πρέπει να επιλυθεί με την ανάπτυξη της προσωπικότητας που δεν στερείται τη γνώση πως όλοι μας αποτελούμε κομμάτι από κάτι μεγαλύτερο του εαυτού. Θα ανακαλύψετε την ατομικότητά σας, βλέποντας τον εαυτό σας σαν κομμάτι από κάτι μεγαλύτερο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται παράδοξο, και πολλοί άνθρωποι με Ωροσκόπο Ιχθύ βολεύονται στο να υιοθετούν τη μορφή που θεωρούν κατάλληλη ανάλογα με αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Ίσως αλλάξετε την προσωπικότητά σας για να έρθετε πιο κοντά στην ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας, ή να έχετε το αίσθημα πως κανείς δεν σας ξέρει πραγματικά καθώς η εικόνα που προβάλετε προς τα έξω αλλάζει συνεχώς.

Ίσως βρεθείτε σε θέση να υιοθετείτε τις προσωπικότητες και τις συμπεριφορές των άλλων, και θεωρήσετε πως αν μπορείτε να φέρεστε σαν αυτούς, τότε θα γίνετε αυτό που θέλουν εκείνοι. Αυτό είναι πολύ καλό χαρακτηριστικό σε περίπτωση που ασχολείστε με την υποκριτική, αλλά κάνει τις αλληλεπιδράσεις σας με τον πραγματικό κόσμο προβληματικές.

Για να ωριμάσετε και για να βρείτε την ευτυχία θα πρέπει να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να αναπτύξετε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά σας.

Έτσι, πρέπει να βρείτε την σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αυστηρότητα και την ρευστότητα, ανάμεσα στην προσαρμοστικότητα και τη δυναμική του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν αποδεχτείτε την ευαίσθητη και γεμάτη φαντασία σας φύση.

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Ιχθύ,

Συνήθως είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και πολλές φορές ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Υπάρχει έντονη ευαισθησία στους φανταστικούς τομείς που επιτρέπει τα οράματα να εξελιχθούν και να βρουν κάποια μορφή.

Με αυτό τον Ωροσκόπο, ίσως ενδιαφέρεστε έντονα για τις ταινίες, τη φωτογραφία, το δράμα, το χορό ή οτιδήποτε άλλο έντονα οπτική και ευρηματική μορφή έκφρασης. Η ανάπτυξη αυτών των ταλέντων σας βοηθά να βρείτε ποιοι πραγματικά είστε σε αυτόν τον κόσμο.

Δουλέψτε πάνω στην ευαισθησία και το συναίσθημα για να προσεγγίσετε καλύτερα τη ζωή. Ίσως υπάρχει ταυτόχρονα μία μεγάλη δυνατότητα για συμπόνια απέναντι στους άλλου, με αποτέλεσμα να αφιερώσετε τη ζωή σας για να βοηθάτε τον κόσμο.

Έτσι πολλοί άνθρωποι με Ωροσκόπο Ιχθύ

Ενδιαφέρονται να δουλεύουν με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας έτσι ώστε να αποκτήσουν τρόπο για να εκφράζουν εξωτερικά τα συναισθήματά τους. Ή ίσως σας τραβήξει κάποιου είδους θεραπεία ή συμβουλευτική εργασία.

Συνήθως υπάρχει μία συνεχόμενη εναρμόνιση με τη συνείδηση ή μεγάλα επίπεδα γνώσεων που φιλτράρουν και προστάζουν πολλές από τις αποφάσεις που παίρνετε στη ζωή. Η θυσία της προσωπικής θέλησης είναι απαραίτητη κάθε στιγμή. Όμως, το να μάθετε πότε πρέπει να δίνετε τον εαυτό σας και πότε να μένετε πίσω προς όφελος της δικής σας υγείας και καλοζωίας θα αποτελέσει μία διαρκή πρόκληση.

Η φύση σας είναι να δίνετε τον εαυτό σας, αλλά το κόλπο είναι να μην φτάνετε σε υπερβολές και στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην επιτρέπετε στους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Μερικοί άνθρωποι με Ωροσκόπο Ιχθύ, δυσκολεύονται να αποδεχτούν την ευαισθησία τους, και μαζί με αυτό την ρεαλιστικότητα της ζωής.

Σε αυτή τη περίπτωση καταλήγουν να παίζουν το ρόλο του θύματος ή του αποδυναμωμένου που χρειάζεται να τον σώσουν. Έτσι όμως, πολύ συχνά καταλήγουν σε καταχρήσεις ναρκωτικών, αλκοόλ και άλλων ουσιών.

Με Ωροσκόπο Ιχθύ,

Η ευαισθησία σας είναι και δώρο αλλά και πρόκληση. Μάθετε να αναγνωρίζετε τους παρορμητισμούς και τα συναισθήματα που σας καθοδηγούν στη ζωή, και ύστερα βρείτε έναν τρόπο για να τα εκφράσετε όσο πιο χρήσιμα γίνεται. Επικεντρωθείτε στα χαρακτηριστικά που σας δίνει ο Ήλιος και η Σελήνη και θα βοηθηθείτε αρκετά.

Ίσως προτιμάτε για σύντροφο, άτομα πιο αναλυτικά που μπορούν να δουν ορθολογικά τα γεγονότα οποιασδήποτε κατάστασης. Ίσως υπάρξει η τάση να προβάλετε στους άλλους τις ρομαντικές ιδέες του εαυτού σας, και ταυτόχρονα να κατακρίνετε τους ανθρώπους που δεν συμφωνούν.

Με τον Ωροσκόπο Ιχθύ

Πρέπει να εξισορροπήσετε τη συμπόνια, τη δημιουργικότητα και την ευαισθησία με τη συνεχόμενη παρόρμηση για να ξεφύγετε από τον ατομικό σας εαυτό. Πρέπει να ενωθείτε με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας.

Ίσως είναι κάτι ρομαντικό, ένα πνευματικό όνειρο ή ένα μηδαμινό όραμα χωρίς μέλλον. Ό, τι και αν είναι, η πρόκλησή σας είναι να μάθετε πώς να ελέγξετε τα δώρα σας και την ίδια στιγμή να μείνετε προσγειωμένοι στη γη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!