Καρκίνος: Στοργικός αλλά εξαρτημένος


Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματική ενέργεια και βάθος.

Όταν ερωτεύεστε, δεν αστειεύεστε και θα περιβάλετε τον σύντροφό σας με όλη τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Η συμβατότητα του Καρκίνου έχει μεγάλη σχέση με την συναισθηματική ασφάλεια και την εμπιστοσύνη, καθώς αναβάλετε τη δέσμευση μέχρι να σιγουρευτείτε πως δεν θα πληγωθείτε.

Δεν σας αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις ή το περιστασιακό σεξ –τα συναισθήματά σας δεν σας επιτρέπουν τέτοια επιπολαιότητα!

Είστε ευαίσθητοι, αισθησιακοί και εφευρετικοί εραστές, με δυνατό ένστικτο. Ξέρετε πότε κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας και θα κινήσετε γη και ουρανό για να τον προστατέψετε.

Όμως, αυτή η προστασία έχει και κάποιο τίμημα, και αυτό είναι η ανοχή της κυκλοθυμίας σας, της τάσης σας να αλλάζετε συνεχώς και της ευσυγκίνητης φύσης σας.

Θα σας ταίριαζε ένα άτομο το οποίο μπορεί να αγνοήσει τα σκληρά σας λόγια σε άσχημους καιρούς και να εκτιμήσει την αγνή καρδιά σας.

Ο Καρκίνος θεωρείται η μητέρα του ζωδιακού κύκλου, ή η νοικοκυρά καθώς οι οικογενειακοί δεσμοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για αυτόν. Ακόμα και στην πιο δυνατή σχέση, θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν συμφωνείτε μεταξύ σας για το αν θα κάνετε ή όχι παιδιά ή ακόμα και για την ανατροφή τους. Επίσης θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν η οικογένειά σας δεν εγκρίνει το σύντροφό σας, καθώς δεν είναι εύκολο για εσάς να πάτε κόντρα στην οικογένειά σας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Καρκίνου στις σχέσεις όμως, είναι η ανάγκη να δείχνετε συνέχεια την αγάπη σας στο σύντροφο. Τώρα πως γίνεται αυτό να είναι κάτι κακό;

Λοιπόν, μερικές φορές είναι ασφυκτικό. Επειδή συνέχεια σκέφτεστε το χειρότερο, σας αρέσει να κρατάτε το σύντροφό σας σφιχτά και πολλές φορές μικρά προβληματάκια εξελίσσονται σε τεράστια θέματα. Συνήθως είστε κολλημένοι με το παρελθόν και δεν αφήνετε τις παλιές πληγές να κλείσουν, έτσι συνέχεια ξεπετάγονται μπροστά σας κατά τη διάρκεια της σχέσης σας.

Για αυτό το λόγο, η συμβατότητά σας εξαρτάται από το να βρείτε ένα σύντροφο που η ανεξαρτησία του μπορεί να ανεχτεί την εξάρτησή σας.

Με την τάση σας να ανησυχείτε και να στεναχωριέστε, μπορεί να γίνετε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας –τα προβλήματα της συμβατότητας εξελίσσονται γύρω από την σταθερότητα και την ασφάλεια.

Πολλές πιθανότητες έχετε με τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού, καθώς θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Τα ζώδια της Γης είναι επίσης συμβατά, καθώς σας προσφέρουν την σταθερότητα που θέλετε.

Τα ζώδια της Φωτιάς είναι πολύ καυτά για τις ευαισθησίες σας, και όσο για τα ζώδια του Αέρα –μια ζωή με ρίσκα, ενθουσιασμό, αναποφασιστικότητα, συναισθηματική επιφυλακτικότητα και νέες ιδέες είναι για εσάς σκέτος εφιάλτης!

Όταν η σχέση σας δεν πηγαίνει καλά, κλείνεστε στο καβούκι σας για να φροντίσετε τις πληγές σας, και πολλές φορές σας παίρνει αρκετό καιρό να βρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να βγείτε ξανά στον έξω κόσμο. Με μία κακή εμπειρία να είναι ικανή να σας καταστρέψει όλη τη σχέση, δεν είναι περίεργο που οι περισσότεροι Καρκίνοι βρίσκουν τον έρωτα κοντά στα 30.

Όσο πιο νέοι είστε, τόσο προτιμάτε να μένετε μόνοι, αντί να έχετε μία σχέση που δεν σας ικανοποιεί.

Είναι σημαντικό να μην ξεκόβετε από τον κόσμο των ραντεβού με τη μία. Μην απελπίζεστε όταν δεν μπορείτε να βρείτε τον ένα και μοναδικό. Έχετε μία εσωτερική ατσάλινη δύναμη, και κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που θα σας αγαπήσει πραγματικά για όλα τα χαρακτηριστικά σας.

Όταν η σχέση πάει καλά,

Τότε θα είναι συναισθηματική, γοητευτική, ευσυγκίνητη και ίσως λίγο παλιομοδίτικη όσον αφορά τον σεβασμό και το νοικοκυριό.

Οι γυναίκες Καρκίνοι

Είναι γνωστές για την νοικοκυροσύνη τους (ακόμα και αν δουλεύουν εκτός σπιτιού όλη μέρα),

Αλλά ακόμα και οι άντρες Καρκίνοι

έχουν αυτή την ικανότητα, και νιώθουν περήφανοι όταν φτιάξουν ένα σπίτι άνετο για όλη την οικογένεια. Με τόσα πολλά καλά χαρακτηριστικά, τα άλλα ζώδια είναι φυσικό να σας κυνηγούν και έχουν εκατομμύρια λόγους να αγαπούν αυτό το γλυκό, ευγενικό και στοργικό κάβουρα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!