Λέων με Κριό


Αυτή η σχέση είναι μία τεράστια επιτυχία. Ταιριάζετε απίστευτα.

Και οι δύο είστε πνευματώδη, ενεργητικά και ενθουσιώδη ζώδια της φωτιάς με θεμελιώδη κατανόηση μεταξύ σας. Ο Λέων σύντροφός σας βλέπει τον κόσμο όπως και εσείς, απέραντο, εκδηλωτικό και ανεξάντλητο.

Η σχέση αυτή είναι συναρπαστική, ενεργητική, πολυάσχολη, παθιασμένη, θορυβώδης, λαμπερή, διασκεδαστική, στοργική και επιδεικτική. Μπορεί να είναι και άστατη όμως καθώς και οι δύο χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Όμως, κατά κάποιο τρόπο, λατρεύετε τους τσακωμούς σας όσο τίποτε άλλο μάλλον επειδή το διασκεδάζετε όταν τα ξαναβρίσκετε.

Το πάθος είναι ισχυρό και στους δύο.

Όταν είστε μαζί, υπάρχουν παντού πυροτεχνήματα. Θα έχετε μία θερμή σχέση αλλά ταυτόχρονα και ακραία. Ο Κριός είναι φιλόδοξος, ενώ ο Λέων δεν χρησιμοποιεί τις ικανότητές του παρά μόνο όταν υπάρχει κάποιος λόγος.

Σαν Λέοντες, περιμένετε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους από μόνα τους. Ο σύντροφός σας θα θαυμάσει αυτή σας την άποψη. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύετε πως αυτά που θέλετε σας αξίζουν. Αυτός είναι ο εγωισμός του Λέοντα.

Όμως πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως ο Κριός δεν έχει αυτό το ισχυρό πιστεύω ούτε τις ίδιες προσδοκίες πως οι ανάγκες του θα καλυφθούν από μόνες τους μέσω του σύμπαντος. Ο Κριός υποθέτει πως πρέπει να παλέψει για να φτάσει στη κορυφή.

Η νίκη και όχι ο τρόπος είναι που μετράει για εκείνον, και είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει πάρα πολύ για αυτή. Μέσα του, όμως, ο Κριός θα αναρωτιέται γιατί εσείς δεν θέλετε να προσπαθήσετε περισσότερο –ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε στη σχέση σας.

Θα θαυμάσετε το θάρρος του Κριού και την ικανότητά του να ξεκινά νέες περιπέτειες έτσι για αλλαγή.

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα αναλάβει ο Κριός όταν παθιαστεί, και έχει το χάρισμα να δίνει κίνητρο στους άλλους να τον βοηθήσουν.

Είναι απαίσιος όμως με τις λεπτομέρειες, και το ίδιο είστε και εσείς. Ας ελπίσουμε πως μπορείτε να προσλάβετε μία βοήθεια για τις καθημερινές υποχρεώσεις.
Η δημιουργικότητά σας θα εκτιμηθεί από τον Κριό, όπως επίσης η γενναιοδωρία σας και το ταλέντο σας απέναντι στη ψυχαγωγία, τα πάρτι και τη δικτύωση.

Ποτέ δεν θα σας γκρινιάξει για την υπερβολική σας κοινωνική ζωή –απεχθάνεται να μένει σπίτι όσο και εσείς. Δεν έχει την ανάγκη για πλουσιοπάροχη ζωή και προτιμά να ξοδέψει λεφτά για ένα καινούριο υπολογιστή παρά για ένα δείπνο σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο.

Όμως, όταν ο Κριός μένει από χρήματα, απλά βρίσκει τρόπους να βγάλει και άλλα, έτσι το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν πολλές διαφωνίες σε αυτό το κομμάτι. Ο Κριός θέλει να δουλεύει για τον εαυτό του, για αυτό μην προσπαθήσετε να τον πείσετε να δουλέψει για κάποιον άλλον.

Σας αρέσει να δίνετε διαταγές, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι.

Αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα με τον Κριό, καθώς δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον διατάζει, πόσο μάλλον τον ερωτικό του σύντροφο.

Η ανεξαρτησία είναι ζωτικής σημασίας για τον Κριό, έτσι αν θέλετε να κάνει κάτι για εσάς, κάντε τον να πιστέψει πως η ιδέα είναι δική του.Ο Κριός μπορεί να ανακαλύψει πως μπορεί να σας ελέγξει πραγματικά αν σας λούζει με κομπλιμέντα.Σας ακούω να διαμαρτύρεστε, αλλά ξέρετε πως ισχύει!

Ο Κριός μπορεί να σας κάνει να νιώσετε τόσο ζεστά και άνετε, που θα τον αφήνετε να κάνει το δικό του. Είναι πολύ έξυπνοι και όταν είναι παιδιά ακόμα μαθαίνουν πώς να κάνουν τους γονείς τους του χεριού τους.

Στον έρωτα, θα ανακαλύψετε πως ο Κριός είναι το τέλειο μείγμα παράδοσης και στοργής. Και οι δύο θέλετε αποκλειστικότητα αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο Κριός θέλει να είναι νικητής. Αν έρχεται δεύτερος δεν βλέπει αξία στη πρόκληση.
Για εσάς, το να είστε νούμερο ένα είναι θέμα περηφάνιας.

Δεν θα παραδίδατε με τίποτα το στέμμα σας σε άλλον.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην του μιλήσετε για προηγούμενους συντρόφους. Ο Κριός δεν τρελαίνεται στην ιδέα πως κάποιος άλλος σας είχε ήδη κατακτήσει πριν από αυτόν.

Σας αρέσει να μιλάτε για παρελθοντικούς έρωτες και θαυμασμούς –ποτέ δεν φεύγει από το μυαλό σας –αλλά το να πειράζετε τον Κριό με αυτές τις πληροφορίες, είναι σαν να παίζετε με τη φωτιά.

Όσο περίεργο και αν ακούγετε, δεν θα τη γλιτώσετε. Ο Κριός θέλει να αισθάνεται την αγάπη σας αγνή και μοναδική και πως δεν έχετε ξανανιώσει έτσι ποτέ στο παρελθόν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!