Λέων με Σκορπιό


Αυτή είναι μία καυτή μείξη προσωπικοτήτων, με ισχυρά συναισθήματα και πάθη ανακατεμένα.

Είστε και οι δύο σταθερές προσωπικότητες –δεν έχετε τη θέληση να αλλάξετε, έτσι όταν εσείς οι δύο δεν συμφωνείτε κάπου, το πιθανότερο είναι να αρχίσετε να πετάτε πιάτα ο ένας στον άλλον!

Και πάλι όταν βλέπουμε αυτό το ζευγάρι, αναρωτιόμαστε αν μένουν μαζί με το ζόρι ή αν η σχέση τους είναι τόσο παθιασμένη που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Η δυναμική ένταση και των δύο για το ποιος θα έχει τον έλεγχο, φτάνει αυτή τη σχέση στα άκρα, αλλά φαίνεται πως βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που θέλετε και οι δύο –κρατά τα πράγματα συναρπαστικά!

Η ζέστη που παράγετε είναι τόσο έντονη που μπορεί να βάλετε φωτιά στο σπίτι σας. Η δύναμη του Σκορπιού είναι πιο μυστηριώδης και συναισθηματική, με ένα ευρύ και βαθύ φάσμα συναισθημάτων. Δεν μπορείτε να καταλάβετε όλα τα συναισθήματα του Σκορπιού, καθώς είναι ζώδιο του Νερού.

Οι Σκορπιοί μιλούν λίγο και δεν τους αρέσει να είναι ανέμελοι στον έρωτα. Πιστεύουν πως αυτό θα συμβιβάσει τη θέση τους, τουλάχιστον στην αρχή. Έτσι στην αρχή ο σύντροφό σας θα νιώσει ευκολότερα την στοργή σας και όχι το αντίθετο.

Κυβερνήτης σας είναι ο Ήλιος, και το χαμόγελό σας μπορεί να λιώσει παγόβουνα!

Κυβερνήτες του Σκορπιού είναι ο Άρης, ο πολεμιστής, και ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του κάτω κόσμου. Αυτός είναι ο λόγος που τα συναισθήματά του δεν είναι πάντα εμφανή και έχουν πάντα το αίσθημα του μυστηρίου γύρω τους.

Όταν ένας Σκορπιός είναι ερωτευμένος, αγαπά με όλη του τη καρδιά και με μία εμμονή που ούτε να φανταστείτε δεν μπορείτε. Θα μπορέσετε να το καταλάβετε μόνο μέσα από μικρά στοιχεία που αρέσει να δίνει ο Σκορπιός στα αγαπημένα του άτομα.

Με τον Σκορπιό, όλα έχουν να κάνουν με τα μάτια, τον καθρέφτη της ψυχής.
Κανείς από τους δύο δεν είναι ανέμελος –ειδικά μεταξύ σας. Η κτητικότητα είναι κομμάτι σας, αλλά καθώς είστε και οι δύο έτσι, δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Μόλις δεσμευτεί, ο Σκορπιός είναι δικός σας για μία ζωή, αν και είστε λιγότερο κτητικοί και ίσως αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο να δείξετε την πίστη σας στον Σκορπιό με τον ίδιο τρόπο που τη δείχνει εκείνος.

Οι Λέοντες είναι ακραίοι και οι Σκορπιοί ιδιαίτερα εκλεπτυσμένοι όσον αφορά τις επενδύσεις. Πάλι καλά! Ο Σκορπιός ίσως τρομοκρατηθεί από τον τρόπο που ξοδεύετε και ίσως σας ικετεύσει να προσέχετε τα έξοδά σας, αλλά ο Λέοντας δεν συμπαθεί τους περιορισμούς.

Στο τέλος, το νερό (Σκορπιός), είναι πιο ισχυρό από τη Φωτιά (Λέων), και τα πράγματα θα είναι εντάξει όταν ο Σκορπιός σβήσει με το ζόρι τη φωτιά του Λέοντα.Η σχέση σας χρειάζεται αρκετή φροντίδα καθώς είστε και οι δύο τόσο ισχυρές προσωπικότητες.

Σε περίπτωση που τσακωθείτε, η διαμάχη σας θα είναι σαν τιτανομαχία, γεμάτη κεραυνούς και αστραπές. Προσπαθήστε να μην ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον, αλλά αντί για αυτό επιτρέψτε στις διαφορές σας να υπάρχουν με τη θέλησή σας.

Το πείσμα και των δύο είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για αυτή τη σχέση.

Αντιμετωπίστε το με αποτελεσματικότητα και θα έχετε έναν συνδυασμό με σιδερένια δύναμη και ατσάλινη ευελιξία.

Σίγουρα αυτή η σχέση έχει πολλές πιθανότητες να κρατήσει. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία από τις πιο ισχυρές ενώσεις –για αυτό κάντε την προσπάθειά σας και φροντίστε να δουλέψει!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!