Λέων με Τοξότη


Όταν συναντηθείτε για πρώτη φορά, πιθανότατα θα δείτε στα μάτια του Τοξότη πως είναι το άλλο σας μισό.

Σπάνια νιώσατε τέτοια ευκολία, τέτοια συμπάθεια απέναντι σε μία άλλη ψυχή. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη, λάμπει στον τομέα της πραγματικής αγάπης στο δικό σας ωροσκόπιο. (Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι καλύτερο από αυτό) .

Είστε και οι δύο λαμπερά και πανέξυπνα πύρινα ζώδια, γεμάτα ενθουσιασμό, νέες ιδέες, δημιουργικές σκέψεις και έρωτα για πειραματισμό και περιπέτεια.

Είστε και οι δύο γενναιόδωροι, αισιόδοξοι και χαρούμενοι, και η ζέστη σας επεκτείνετε όχι μόνο από τον έναν στον άλλον, αλλά και σε όλο τον εξωτερικό κόσμο.

Τα πνεύματά σας αποτελούν πρόκληση για τους γύρω σας.

Η επικοινωνία ανάμεσά σας είναι υπέροχη και μαζί με τον Τοξότη θα βυθιστείτε σε απίστευτες συζητήσεις. Ο Τοξότης θέλει να βυθίζεται στα φιλοσοφικά ερωτήματα της ζωής : «Γιατί βρισκόμαστε εδώ;», «που πηγαίνουμε;».

Οι Λέοντες σπάνια ασχολούνται με τα πάζλ της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά ο Τοξότης θα σταματήσει τον Λέοντα και θα τον αναγκάσει να δει κατάματα την αλήθεια.

Θα δείτε πως αυτή η εμπειρία είναι προοδευτική και απολαυστική. Τα μακρινά ταξίδια, είναι άλλη μία δραστηριότητα που θα κάνετε με τον σύντροφό σας, τον Τοξότη, καθώς εκείνος ή εκείνη δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένος εκτός αν το μέλλον κρύβει την ανακάλυψη συναρπαστικών τοποθεσιών.

Εσείς θα χαρείτε να τον συνοδέψετε και ταυτόχρονα θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας.Όταν πέφτει η νύχτα, εσείς οι δύο θα λάμπετε πιο δυνατά από τα αστέρια. Ο έρωτας θα είναι στοργικός, απαλός και παιχνιδιάρικος στην αρχή.

Όσο προοδεύουν τα πράγματα όμως θα μετατραπεί σε κάτι ισχυρό, άγριο, λυσσασμένο και παθιασμένο. Εσείς θα θελήσετε να δαμάσετε τον Κένταυρο και να τον κατακτήσετε μία για πάντα, αλλά μην είστε τόσο απρόσεκτοι ή βιαστικοί.

Οι Τοξότες δεν θέλουν να μένουν στάσιμοι σε μία σχέση, για αυτό δώστε τους αρκετό χώρο και χρόνο. Να ξέρετε πως ότι και να συμβεί στο τέλος θα γυρνά πάντα σε εσάς.

Οι διαφωνίες σας;

Θα δημιουργηθούν όταν ο Τοξότης γίνει υπερβολικά ειλικρινής και άμεσος, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζει την αυτοπεποίθησή σας μία στο τόσο.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικός, αλλά αυτό μπορεί να διαχειριστεί αν κάνετε και οι δύο την προσπάθεια να καταλάβετε το πώς οι ανάγκες σας μπορούν να εκπληρωθούν ρεαλιστικά.

Εσείς μαζί με τον Τοξότη είστε σίγουροι πως τα χρήματα θα σας φτάνουν και κατά κάποιο τρόπο συμβαίνει.

Είστε αρκετά σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά ο Τοξότης είναι μεταβλητό ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως είναι περισσότερο ευέλικτος και μάλλον θα είναι εκείνος που θα βρίσκει τη λύση όταν εσείς πέφτετε πάνω σε τοίχο.

Είστε αρκετά υπερήφανοι, αλλά οι Τοξότες δεν δίνουν σημασία στην περηφάνια και νιώθουν ελεύθεροι να λύνουν αντικειμενικά τις καταστάσεις.

Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πως το ανέμελο στυλ του Τοξότη σας ταιριάζει, και θα τον αγαπήσετε για τη βοήθειά του.

Η ζωή με τον Τοξότη θα είναι υπέροχη και ένδοξη. Δείξτε κατανόηση στις διαφορές σας, καθώς είναι ιδιαίτερα μικρές. Αυτή η σχέση θα κάνει καλό και στους δύο και θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Αξίζει σίγουρα όση ενέργεια και αν της διαθέσετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!