Να του πάρω ένα ζωάκι;


Είναι δεδομένο ότι ένα παιδί μεγαλώνει πολύ καλύτερα με ένα ζωάκι.

Τα παιδιά λατρεύουν την ζωή, εξελίσσονται μέσα από ένα κατοικίδιο, μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα και τρυφερά.

Όμως το θέμα είναι ότι δεν μπορούν όλα τα παιδάκια να συνυπάρξουν με το ίδιο κατοικίδιο. Είναι μεγάλης σημασίας το ζώδιο για να καταλάβουμε τι είδους ζωάκι ταιριάζει στην ψυχολογία του παιδιού μας.

Μπορεί όλα τα ζώδια – άρα και όλα τα παιδάκια – να εντυπωσιάζονται από ένα κουταβάκι ή ένα γατάκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους ταιριάζει κιόλας. Για να δούμε λοιπόν, ποιο θα ήταν το κατάλληλο κατοικίδιο για το παιδί σας, ανάλογα με το ζώδιό του

Κριός

Το κριαράκι σας είναι ένα έντονο και κινητικό παιδί. Η καλύτερη επιλογή για έναν πιστό σύντροφο είναι ο σκύλος, ειδικά αν έχετε κήπο, που θα μπορεί να συντροφεύει το παιδί σας στο έντονο και ζωηρό παιχνίδι του, αποφορτίζοντάς το από την ένταση.

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν τα ζώα, αλλά αργεί να ωριμάσει το ένστικτο της προστασίας, οπότε χρειάζεται ένα ζώο που να μην θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Ένας παπαγάλος είναι ιδανική πρόταση.

Δίδυμοι

Στους Διδύμους αρέσουν τα περίεργα και εξωτικά ζωάκια, που να μπορούν να περηφανευτούν ότι δεν τα έχει κάποιος άλλος. Οπότε θα μπορούσατε να του πάρετε ένα σκιουράκι για παράδειγμα, ή ένα κουνελάκι.

Καρκίνος

Ο πολύ τρυφερός καρκίνος έχει έντονη την ανάγκη να έχει ένα δικό του ζώο. Μπορείτε να τον ικανοποιήσετε με ένα γατάκι, αλλά ίσως και ένα μικροσκοπικό κουνελάκι. Να ξέρετε ότι παίρνει πολύ βαριά την απώλεια όμως και θέλει προσοχή γιατί αν το χάσει θα θρηνήσει πολύ.

Λέων

Ο αυτοκράτορας Λέων, θα ήθελε ει δυνατόν ένα Λιοντάρι! Αλλά αφού δεν γίνεται, μπορείτε να του κάνετε δώρο ένα μεγαλόσωμο και επιβλητικό σκυλί, έναν ποιμενικό για παράδειγμα.

Παρθένος

Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ έχουν μεγάλη τρυφερότητα δεν την εκδηλώνουν. Θα ήταν καλύτερα να του πάρετε έναν σιωπηλό φίλο, που να μην χρειάζεται πολύ φροντίδα, όπως ένα ψαράκι, που να έχει την αίσθηση ότι επικοινωνούν με τηλεπάθεια, κάτι που αρέσει πολύ στους Παρθένους!

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπάει πολύ την ανεξαρτησία και την υπνωτική ομορφιά της γάτας. Επίσης δεν θέλει αναγκαστικά να είναι ράτσας, έχει μια αίσθηση αποστολής που τον κάνει ιδανικό στο να περιποιείται αδέσποτα.

Σκορπιός

Αν ο Σκορπιός σας μπει σε pet shop θα σας φέρει φίδι! Αγαπάει τα παράξενα πλάσματα. Καλό είναι λοιπόν να τον οδηγήσετε σε πιο ήπιες επιλογές, σε ένα υδρόβιο χελωνάκι για παράδειγμα.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει αν είναι δυνατόν να μετατραπεί το σπίτι σας σε καταφύγιο πληγωμένων ζώων, καθώς τα αγαπάει πολύ. Δεν είναι όμως πρόθυμος να αφήσει το παιχνίδι για να συμμετέχει στην καθαριότητα και την περιποίηση του ζώου, οπότε βάλτε του φρένο. Ένα γατάκι φτάνει και περισσεύει…

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θεωρεί ότι ένα ζώο του προσδίδει κύρος, θέλει να μπορεί να διηγηθεί πώς ήρθε στο σπίτι και πόσο σπάνιο είναι. Ένα κινέζικο σκυλί, που μοιάζει με λιοντάρι ή ένα τσιουάουα μικροσκοπικό, είναι τέλεια επιλογή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν τρελαίνετε για τα ζώα και σε καμία περίπτωση δεν θα συμμετέχει στο μεγάλωμα κάποιου ζώου. Αν έχετε ένα σκυλί όμως θα βοηθήσει τον υδροχόο σας να αρχίσει να ανοίγεται συναισθηματικά. .

Ιχθύς

Τα ψάρια στα ψάρια! Ένα ενυδρείο με πολύχρωμα ψαράκια είναι η τέλεια επιλογή για τον ονειροπόλο Ιχθύ, που θα ταυτιστεί μαζί τους και θα τα θαυμάζει με τις ώρες!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!