Ο Ήλιος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει…


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού στις  21/03 στις 00:00 τα ξημερώματα και θα παραμείνει μέχρι τις 20/04 στις 11:54 όπου θα  μπει στο ζώδιο του Ταύρου.
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο  της  Φωτιάς, και ανήκει στον Παρορμητικό Σταυρό.
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό εγκαινιάζει ουσιαστικά την άνοιξη, μιας και έχουμε την Εαρινή Ισημερία. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι εξωστρεφή, παρορμητικά, ανυπόμονα, με έντονο τρόπο ομιλίας και γρήγορες κινήσεις, είναι εκφραστικά, έχουν ανάγκη για δράση, λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια, είναι πρωτοπόρα, επιθυμούν την αρχηγία, υπερασπίζονται χωρίς δεύτερη σκέψη όποιον θεωρούν ότι είναι αδύναμος, και πέφτουν στην μάχη χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες. Ταυτόχρονα όμως, είναι απότομα, αρχίζουν κάτι αλλά δεν τον τελειώνουν όταν χάνουν για αυτό το ενδιαφέρον τους, με αποτέλεσμα να φαίνονται ασυνεπείς, και το κυριότερο χωρίς να τους απασχολούν οι συνέπειες, είναι έντονα συναισθηματικά άτομα αλλά το κρύβουν, γιατί δεν θέλουν να φανούν αδύναμα, είναι εκρηκτικά έως βίαια, ωστόσο, οι εκρήξεις θυμού τους κρατάνε λίγο.
Η ζωδιακή περιοχή του Κριού  έχει άμεση σχέση με τη έννοια της ύπαρξης, είναι στην ουσία, η πύλη της συνείδησης μας , και καθορίζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μας, μιας και αποτελεί τον διαχωρισμό του Εγώ από το Όλων. Έχει άμεση σχέση με το σώμα μας, το κεφάλι μας, την υγεία μας, και, πάνω από όλα με τη δράση μας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 21/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Σελήνη – Πανσέληνος (00ο 09’), θα μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, όπως και Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/04 θα σχηματίσει όψη συνόδου με Σελήνη – Νέα Σελήνη (15ο 17’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή που θα κάνουν με σοβαρότητα,  οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (20ο 12’), θα αναγκάσει να δουλέψουν σκληρά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (23ο 07), θα ενισχύσει την εσωστρέφεια και το εσωτερικό άγχος των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει θετική όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία ( 24ο 20’), θα φέρει χαμόγελο και τύχη στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και στους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Σελήνη – Πανσέληνος (29ο 06’), θα μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τις 2 τελευταίες ημέρες του 3ου δεκαημέρου, όπως και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών,  καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η φετινή παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού έχει μερικά πολύ σημαντικά σημεία, αρχικά είναι απαλλαγμένη από την παρουσία του Ουρανού από το ζώδιο του, τις πρώτες ημέρες της παραμονής του ο Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν κάνει καμία όψη με προσωπικούς – γρήγορους πλανήτες (Ερμή, Αφροδίτη), ενώ, η γενέθλια χρονιά των Κριών ξεκινά και ολοκληρώνεται με Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο  αισιόδοξες  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει τα φετινά σας γενέθλια. Μια χρονιά  στην οποία δεν θα έχετε το φόβο των ανατροπών, έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οποία όμως απαιτούν από εσάς σοβαρότητα και ωριμότητα, έχοντας πάνω από όλα την βοήθεια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο εσωτερική περίοδος της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό για εσάς.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει εξωστρεφείς και χαρούμενους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να πετύχετε προσωπικούς σας στόχους, και να έχετε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την     προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας, και στην μεταμόρφωση της δημόσιας εικόνας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους οι οποίοι απαιτούν από εσάς συνέπεια και σοβαρότητα .

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες, με την  είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, αρκετοί από εσάς θα  προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή θα κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή στο εξωτερικό. Ενώ άλλοι, θα έχετε την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλανίζουν καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ είναι ιδανική για να ζητήσετε χρήματα από όσους σας οφείλουν. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα δείτε την libido σας να ανεβαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχή σας  στον αγαπημένο σας τομέα, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να προχωρήσετε, αν χρειαστεί, σε αρκετά ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με  τον εαυτό σας , αλλά και με τα πρακτικά θέματα της  καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή  στην  υγεία  σας, όπως στο να αλλάξετε κάποιες από τις  διατροφικές σας συνήθειες, να ασχοληθείτε με την  φυσική σας κατάσταση, να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, και πάνω από όλα, να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τον λιγότερο κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και ταυτόχρονα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Η παρουσία του θα ενισχύσει την  δημιουργικότητα σας, ενώ θα σας ωθήσει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία, και τον χρόνο να διασκεδάσει. Επίσης , οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι του φλερτ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη  απαιτητική είναι η μόνη που ταιριάζει αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις που απασχολούν  το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο, για να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς θα κινείστε πλέον εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά  θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε αρκετές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα διαφημίσετε όχι μόνο την δουλειά σας, αλλά θα προωθήσετε και τα σχέδια σας. Ενώ, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις, κυρίως, για επαγγελματικούς λόγους.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία  να προχωρήσετε σε νέες  οικονομικές συνεργασίες, αλλά ταυτόχρονα, να προστατεύσετε και τα κεκτημένα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u