Οι ιδιομορφίες των Διδύμων


Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά πλάσματα με την ισχυρή ανάγκη για επικοινωνία –και τους αρέσει να μιλούν πολύ.

Μερικές φορές ανακατεύονται σε κουτσομπολιά μία στο τόσο και το πιθανότερο είναι να το μοιραστούν με όλους όσους γνωρίζουν. Τους αρέσει να ανακαλύπτουν νέες πληροφορίες για τον εαυτό τους, να βρίσκουν πράγματα ή να μαθαίνουν κάτι που δεν είναι γνωστό.

Οι Δίδυμοι δεν γίνεται να χορτάσουν τη μάθηση και θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σπάνια είναι επικριτικοί, αλλά το πνεύμα τους είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Δουλεύουν καλύτερα σαν το άτομο της επικοινωνίας,

Αυτός που κάνει τις συμφωνίες, τις πωλήσεις, τον διαλογισμό και την αναφορά ειδήσεων καθώς σπάνια κρίνουν τους άλλους και δηλώνουν τα γεγονότα όπως είναι.

Με τους Διδύμους έχουμε να κάνουμε με ένα Μεταβλητό αέρινο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ανάλυση, την παρατήρηση και την συλλογή δεδομένων.

Ο Δίδυμος σιχαίνεται τη βαρεμάρα και όταν το μυαλό του δεν είναι απασχολημένο, γίνεται ξεχασιάρης και ανήσυχος. Ταυτόχρονα η διάθεσή του αλλάζει γρήγορα.

Γίνεται λιγάκι αλλόκοτος και απρόβλεπτος κατά καιρούς, και όταν βαριέται ελεεινά ή νιώθει πως είναι δεμένος κάπου, τότε υπάρχει πιθανότατα να ξεσπάσει εκπέμποντας μία μαζική νευρική ενέργεια.

Ο Δίδυμος μπορεί να βαρεθεί κάνοντας ένα πράγμα για μεγάλη χρονική διάρκεια και έχει την ανάγκη για ποικιλία στη ζωή του. Συχνά είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν βρίσκεται σε κίνηση και χρειάζεται πνευματική καθοδήγηση, αρκετό χιούμορ, ενδιαφέροντα πράγματα και αρκετό υλικό για διάβασμα και για συζητήσεις.

Σύμφωνα με τον μύθο των Διδύμων, υπήρχαν δύο αδέρφια, ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης και κατά τη διάρκεια μίας μάχης ο Κάστωρ πέθανε. Ο Δίας επιτρέπει στα αδέρφια να αλλάζουν ρόλους ανάμεσα στον κάτω κόσμο και στο χρόνο που περνούν με τους Θεούς.

Ψυχολογικά αυτός ο Δίδυμος, δεν έχει ξεχαστεί, ο Δίδυμος δε μιλά στον εαυτό του, αλλά στον άλλο του εαυτό.

Το στοιχειώδες χαρακτηριστικό του Διδύμου είναι πως έχει διπλή προσωπικότητα ή πως έχει δύο πρόσωπα και συνήθως αντιμετωπίζει σταυροδρόμια σε κάποιο σημείο της ζωής του.

Το ζώδιο αυτό έχει πάντα δύο απόψεις για τα πάντα και μερικές φορές δυσκολεύεται να αποφασίσει πιο μονοπάτι να πάρει στη ζωή. Πολλοί από αυτούς χαίρονται να έχουν πολλά πράγματα να συμβαίνουν γύρω τους και άλλοι θέλουν να έχουν πολλές προσωπικότητες. Όμως όλοι τους είναι φανταστικοί στο να χτίζουν γέφυρες ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν να βρίσκονται σε κίνηση και είναι αρκετά γρήγοροι και έξυπνοι χάρη στον κυβερνήτη τους, τον Ερμή.

Μπορούν έξυπνα να επινοήσουν ένα σχέδιο για να βγουν από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και απολαμβάνουν τα πρακτικά αστεία και τα παιχνίδια στα οποία μπορούν να ξεπεράσουν τους υπολοίπους.

Οι Δίδυμοι μπορούν να επιβιώσουν με το πνεύμα τους και μόνο.

Έχουν ένα φως και ένα άτακτο χιούμορ που θριαμβεύει στο αναπάντεχο. Είναι αρκετά καλοί στο να λένε μικρά λευκά ψέματα αλλά και ταυτόχρονα στο να εξαπατούν τους άλλους καθώς και τον εαυτό τους.

Οι Δίδυμοι είναι σκανδαλιάρηδες, αλλά και οι αγγελιοφόροι των νέων, έτσι μην προσπαθήσετε να τον σταματήσετε καθώς γίνεται αρκετά πολυμήχανος μετά…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!