Τάκης Σαγιώρ

ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΟΡ


Ένας ανοιχτόμυαλος – χωρίς φραγμούς – Δίδυμος

Ο Τάκης Σαγιόρ είναι ένας από τους καλύτερους χορευτές και πρωτοπόρους χορογράφους που άφησε το στίγμα του με τις υπέροχες χορογραφίες του τόσο στις ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου όσο και στο μουσικό Θέατρο.

Ο αστρολογικός του χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ο Τάκης είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος και αεικίνητος Δίδυμος για τον οποίο αναγκαία και ικανή συνθήκη της ζωής του ήταν η επικοινωνία, την οποία κατάφερε με επιτυχία να πετύχει μέσα από το χορό.

Η Σελήνη του στον Κριό τον κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή, ειλικρινή, και τον κάνει να ρίχνεται με ένταση και πάθος σε ότι και αν καταπιαστεί, έστω και αν κάποιες φορές σπατάλησε το συναίσθημα του εξαιτίας μιας παρόρμησης. Πάνω από όλα όμως είναι αυτή η Σελήνη που τον κάνει πρωτοπόρο στην Τέχνη του και στην επαφή με το κοινό.

Ο Ωροσκόπος του στον Υδροχόο μας λέει ότι είναι ένας άνθρωπος με ιδανικά και οράματα, ένας μικρός επαναστάτης ο οποίος κυνηγάει με πάθος τα ιδανικά του.

Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα του δίνει έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό ο οποίος πολλές φορές δημιουργούσε στους άλλους περίεργα συναισθήματα, και αυτό γιατί αισθανόταν ότι είχε την ικανότητα να μπορεί να βλέπει πίσω από τις λέξεις τι κρύβεται μέσα στην ψυχή τους.

Η όψη συνόδου του Δία με τον Κρόνο του δίνει την αίσθηση του μέτρου και τον βοηθάει να μπορεί να μένει συγκεντρωμένος στους στόχους του.

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων τον κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό, να αγαπά τα ταξίδια και την κίνηση, ανοιχτόμυαλο,  ενώ τον ωθεί να εκφράζει τις σκέψεις του με ιδιαίτερη ευκολία χωρίς να βάζει φραγμούς σε αυτά που θέλει να πει.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα τον ώθησε να εκφράσει το ανήσυχο πνεύμα του μέσα από το χορό, ωστόσο, πολλές φορές τον οδήγησε ώστε η ενασχόληση του με την τέχνη να τον κάνει να αδιαφορεί για την πεζή πραγματικότητα.

Ένα ακόμα από τα στοιχεία στο Ωροσκόπιο του Τάκη που μας δείχνουν ότι ο χορός και η ενασχόληση του με την Τέχνη ήταν γι’ αυτόν κάτι παραπάνω από έρωτας, είναι η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη στον 5ο Ηλιακό του οίκο. Σε αυτήν άλλωστε την όψη οφείλονται και όλοι οι κεραυνοβόλοι έρωτες που έζησε στην ζωή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι μας έχουμε μαγευτεί από τις υπέροχες χορογραφίες του.

Ο ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΟΡ μαζί με τον Στάθη Ψάλτη

Από μικρός είχα τον «διάολο» μέσα μου

Με τον Τάκη Σαγιώρ είμαστε φίλοι στο FaceBook και μιλάμε αρκετά συχνά με μηνύματα στο messenger. Τον ρωτάω διάφορα για να μαθαίνω ιστορίες και γελάμε πάρα πολύ. Σήμερα, πλησιάζοντας τα 80, θεωρώ ότι στον τομέα του είναι ένας ζωντανός θρύλος. Όταν του ζήτησα τα στοιχεία του για να του κάνουμε τον αστρολογικό του χάρτη, μου τα έδωσε με μεγάλη χαρά…

Συνέντευξη Νίκος Μουρατίδης

 1. Τάκη μου πολύ χαιρόμαστε που σε έχουμε στο Οroskopos.Τv μια και είσαι ένας ζωντανός θρύλος της Ελληνικής showbiz. Στο αναγνωρίζουν οι καλλιτέχνες του χώρου;

Άντε καλέ… (γέλια) Κοίτα, για να μιλάμε σοβαρά, δεν ξέρω και δεν μ΄ ενδιαφέρει. Όχι από σνομπισμό ή από απαξίωση, αλλά θεωρώ πως ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα… Δεν έψαχνα την αναγνώριση από ανθρώπους της δουλειάς μας- γιατί λίγοι είναι οι γενναιόδωροι.

 1. Πιστεύεις στην αστρολογία;

Δεν θα σου πω «όχι», γιατί θα ήμουν βλάκας, αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν ξέρω τίποτα…

 1. Άρα, δεν σου έχουν κάνει ποτέ τον αστρολογικό σου χάρτη!

Όχι ποτέ

 1. Διαβάζω λοιπόν στον χάρτη που σου έφτιαξε η Πηνελόπη Παπουτσή, πως είσαι ένας μικρός επαναστάτης. Πες μου 2-3 μικρές επαναστάσεις που έχεις κάνει.

Μια επανάσταση έκανα, όλα τα άλλα ήταν αγώνας. Η επανάσταση που έκανα στα 15 μου, ήταν να σηκωθώ και να φύγω από το σπίτι μου στην Κέρκυρα και να έρθω επι ξύλου κρεμάμενος στην Αθήνα. Ήθελα πάση θυσία να ξεφύγω από έναν δεσποτικό και αυταρχικό πατέρα. Και τα κατάφερα…

 1. Σε διαβάζω στις αναρτήσεις που κάνεις στο Face Book, και βλέπω πως δεν χαρίζεις κάστανα. Εκφράζεις με ευκολία αυτά που πιστεύεις χωρίς φραγμούς. Πάντα ήσουν έτσι; Από μικρός;

(γέλια) μικρός ήμουν πολύ χειρότερος. Τώρα προσπαθώ να λέω πάντα όσα πιστεύω, αλλά πιο «μαλακά». Μικρός τα έλεγα χύμα και όποιον έπαιρνε ο χάρος… και να σου πω και κάτι. Θεωρώ πολύ καλό που βγάζω από μέσα μου αυτά που πιστεύω. Αλλιώς θα ήμουν ή δυστυχισμένος ή επικίνδυνος.

 1. Πόσο ήσουν όταν ξεκίνησες να χορεύεις;

17

 1. Σε «πολέμησαν» όσο ήσουν νέος ή σε καλοδέχτηκαν;

Κοίτα, η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η πρώτη που με βοήθησε και με έστειλε στον Καστρινό. Όσο ήμουν μικρός και χαριτωμένος δεν ενοχλούσα κανέναν, άλλωστε ήμουν ο τελευταίος του μπαλέτου. Όταν μεγαλώνοντας, άρχισα να μαθαίνω, να ανεβαίνω «σκαλοπάτια», να είμαι καλός, να ξεχωρίζω, να έχω ιδέες κτλ. κτλ άρχισε και ο «πόλεμος».

 1. Τα άστρα σου λένε πως είσαι ανήσυχο πνεύμα και τολμηρό. Πράγματι; Και μιλάμε για την προσωπική σου ζωή ή την επαγγελματική;

Ααααα θα αρχίσω να πιστεύω στην αστρολογία. Θα αρχίσω να ασχολούμαι. Πως τα βρίσκετε όλα αυτά;

 1. Οι αστρολόγοι του Oroskopos.tv σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσες, βρήκαν τους πλανήτες σου και τις όψεις τους και έβγαλαν τα συμπεράσματα τους….

Μπράβο τους…. όσο για την ερώτηση σου, ναι, είμαι εντελώς πνεύμα ανήσυχο και τολμηρό! Πες τους ότι πέτυχαν διάνα! Και στην προσωπική μου και στα επαγγελματικά μου πάντα έτσι ήμουν. Ανήσυχος και τολμηρός!

 1. Στα προσωπικά σου έχεις κάνει και γάμους, έχεις και παιδί, και εγγόνια…. Μέχρι με την Μαίρη Λίντα παντρεύτηκες;

Όχι δεν προλάβαμε. Ήμασταν αρραβωνιασμένοι, αλλά χωρίσαμε πριν παντρευτούμε. Κατά τα άλλα, έχω όχι μόνο παιδιά και εγγόνια, αλλά και δισέγγονα… (γέλια)

 1. Από τους συναδέλφους σου ποιους ξεχωρίζεις; Μιλάω για ονόματα όπως ο Γιάννης Φλερύ, ο Μανώλης Καστρινός, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Βαγγέλης Σειλινός…

(σκέφτεται) Νομίζω τον Γιάννη Φλερύ. Ήταν τεράστιος χορογράφος και αδαμάντινος χαρακτήρας σαν άνθρωπος.

 1. Η σχέση σου με την Λουίζα Μελίντα ήταν σχέση ζωής;

Εντελώς.  Απόλυτη. Ταιριάξαμε σε όλα. Ήταν τόσο καλό πλάσμα, και τόσο ταλαντούχο. Όπως το είπες: Σχέση ζωής…..

 1. Αν σου έλεγα να διαλέξεις – εκτός από την Λουίζα – μεταξύ της Λίντα Άλμα, της Χρυσούλας Ζώκα, της Νάντια Φοντάνα, της Μαρίας Ιωαννίδου, της Ντόροθι… ποιαν θα μου έλεγες;

Ε…, Λίντα Άλμα και τέλος!

 1. Σε ευχαριστώ Τάκη μου και μόλις αναρτηθεί το αφιέρωμα μας θα στο στείλω να διαβάσεις και όλα όσα λένε τα άστρα για σένα.

Ανυπομονώ και σε ευχαριστώ πολύ Νίκο μου

Και για όσους ενδιαφέρονται εδώ είναι το προφίλ του Τάκη στο Facebook

www.facebook.com/sayortakis

Ο Τάκης Σαγιόρ μαζί με την Μάρθα ΚαραγιάννηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u