Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο


Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείωτο για πολύ καιρό, τότε μπορείτε να τον έχετε όλο δικό σας.

Μερικές φορές ο Δίδυμος είναι το τύπος του ανθρώπου που ζει σαν ελεύθερο πουλί, πετάει από φωλιά σε φωλιά και ύστερα γίνεται κάποιος που περνά από τη μία καταπληκτική ιδέα στην άλλη, με την εύνοια των χαρακτηριστικών που του δίνει το ζώδιο του Αέρα.

Αυτό σημαίνει πως όσο και αν θέλει να είναι ευτυχισμένος, ο Δίδυμος, έχει την τάση να φέρνει αποδιοργάνωση στην αρμονία και ίσως προσπαθήσει να σας φέρει, έτσι δηλαδή όπως το βλέπει εκείνος, σε μία ανώτερη ισορροπία. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι γεμάτη προβλήματα, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει μία εμπειρία μάθησης και ανάπτυξης.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν μαθαίνετε να αγαπάτε ή να είστε κοντά σε έναν Δίδυμο, είναι η γνώση πως αποτελεί τον μίμο του ζωδιακού κύκλου. Μπορούν να γίνουν ό, τι θέλετε εσείς, και στην πραγματικότητα μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά θέλετε από έναν σύντροφο και να γίνουν ακριβώς αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία με το αντίθετο φύλο, και τραβούν τη προσοχή των πιο περίεργων προσωπικοτήτων.

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως παρά την ικανότητά τους να αλλάζουν για να γίνουν σύντροφός σας, απλά μιμούνται και στο τέλος πρέπει να αγαπήσετε το περίεργο μυαλό τους και την σχιζοφρενική τους συμπεριφορά που τους καθορίζει στη ζωή.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του Διδύμου και ταυτόχρονα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σαν σύντροφος,είναι η επιθυμία του να καταλάβει τι σας αρέσει. Αυτό απαιτεί πολλές ερωτήσεις και μεγάλη έρευνα μέσα στο μυαλό και στη καρδιά σας, και μπορεί να ικανοποιήσετε τους περισσότερους ανθρώπους με βαθύ ναρκισσισμό.

Όμως μπορεί να γίνει και αρκετά ενοχλητικό. Αυτή η περιέργεια είναι συνδεδεμένη με την ανάγκη των Διδύμων να καταλαβαίνουν τα πάντα γύρω τους. Αυτή η κατανόηση όμως σημαίνει πως όταν νιώσουν πως έχουν καταλάβει τα πάντα για εσάς, τότε το ενδιαφέρον τους μειώνεται και ξεθωριάζει.

Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία στον χαρακτήρα ενός Διδύμου.

Πολλές από τις αδυναμίες τους βρίσκονται στην μικρής διάρκειας προσοχή που δίνουν στους άλλους. Η αγάπη του για οτιδήποτε το καινούριο και για την αλλαγή πολλές φορές ξεπερνά την σημασία της παραμονής σε μία ρουτίνα και στην απόλαυση των σταθερών αξιών της καθημερινής ύπαρξης.

Εν ολίγοις, οι Δίδυμοι ραγίζουν καρδιές.

Ορμούν μετά μανίας στον έρωτα και ύστερα, όταν βαρεθούν, πετάνε τους ανθρώπους χωρίς πολλή σκέψη και ασχολούνται με κάτι καινούριο και πιο συναρπαστικό. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να πληγώσουν τους γύρω τους, και τελικά να μείνουν μόνοι και να αναρωτιούνται που πήγαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή τους.

Ο Δίδυμος έχει μεγάλο ρεκόρ στα διαζύγια εξαιτίας αυτής του της τάσης. Δώστε τους την ευκαιρία και θα βρεθούν πολύ κοντά με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, μόνο και μόνο για να την κυριαρχήσουν αργότερα με μαστίγιο και αλυσίδες.

Δώστε στον Δίδυμο σύντροφό σας την ευκαιρία και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, αλλά σιγουρευτείτε πως μπορείτε να παραμείνετε αληθινοί απέναντι στην φύση σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε πολλά και μην κάνετε υποχωρήσεις, αλλιώς θα βρεθείτε τυφλοί από έρωτα με τον Δίδυμο να έχει το πάνω χέρι σε όλα.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

Ζυγός: Είναι ο καλύτερος συνδυασμός για έναν Δίδυμο. Έχουν πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά με εσάς, αλλά ταυτόχρονα και αρκετές διαφορές.

Υδροχόος: Είναι το ίδιο ιδιότροποι με εσάς.

Λέων: Παρά την αρχική σας έλξη, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι κάπως ασταθής, αλλά έχει προοπτικές.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

Ταύρος: Πολύ αργός για τα γούστα σας.

Καρκίνος: Πολύ σταθερός και με οικογενειακές αρχές που θα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Ιχθύες: Άτομα που χρειάζονται υπερβολική στοργή και θα τους πληγώνετε κάθε λίγο και λιγάκι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!