Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό


Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός.

Ακόμα και αν ο Πλούτωνας είναι σχετικά καινούριος πλανήτης, η επιρροή του απέναντι στον Σκορπιό υπήρχε πάντα, καθορίζοντας και δημιουργώντας τα χαρακτηριστικά του.

Υπάρχει μία διαμάχη όσον αφορά ποιος πλανήτης επηρεάζει περισσότερο τον Σκορπιό, ο Άρης ή ο Πλούτωνας, αλλά στην πραγματικότητα και η φωτιά του Άρη αλλά και η μυστική ένταση του Πλούτωνα αλληλεπιδρούν αρκετά πάνω στην προσωπικότητα ενός Σκορπιού.

Ένα από τα πιο φανερά χαρακτηριστικά της έντασης αυτής, είναι η επιρροή του Σκορπιού πάνω στους άλλους. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, προσέξτε πως συμπεριφέρονται όσοι βρίσκονται γύρω από ένα Σκορπιό.

Είναι το άτομο που κάθεται σε ένα μπαρ με το χέρι του γύρω από ένα ξένο άτομο πίνοντας το ποτό του, ενώ την ίδια στιγμή επιθεωρεί και χειραγωγεί, φέρνοντας τους ανθρώπους μέσα στον εσωτερικό του κύκλο εύκολα και με επιτυχία.

Το αντίθετο φύλο λατρεύει τους Σκορπιούς και οι άνθρωποι στη ζωή τους υιοθετούν τους τρόπους και τις κινήσεις τους χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Όμως, η μείξη της έντονης κοινωνικής αλληλεπίδρασης με το μυστικό εσωτερικό τους πνεύμα, απειλεί να καταστρέψει τα πάντα γύρω τους και αυτό δυστυχώς περιλαμβάνει τους εραστές και τους φίλους.

Είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω όταν ο Σκορπιός συμπεριφέρεται περίεργα, διότι συχνά μπορεί να σας οδηγήσει στην καταστροφή.

Και μην πιστέψετε ούτε στιγμή πως ο σύντροφός σας θα κάνει πίσω σε ένα ζήτημα και θα τα παρατήσει, καθώς ο Πλούτωνας στο ζώδιό του, του επιτρέπει να κατανοεί τις καταστάσεις σε βάθος και να επιστρέφει έτοιμος να διορθώσει αυτά που πρέπει να διορθωθούν.

Παρά τη συνταγή του Σκορπιού για ολοκληρωτική προσωπική καταστροφή, όταν η ζωή του είναι εξισορροπημένη ερωτικά και φιλικά, η έντονη δύναμη και το πάθος που κατέχει, κάνει τους γύρω του ευτυχισμένους.

Αυτή είναι η κατάσταση που μπορεί ένας σωστός σύντροφος να φέρει στον Σκορπιό. Για πολλούς λόγους στην ιστορία ο Σκορπιός συνδέεται με την επιθυμία.

Πολλές γυναίκες εκεί έξω, προσπαθούν να φτιάξουν τους άντρες της ζωής τους, και οι άντρες Σκορπιοί είναι από τα λίγα ζώδια που όχι μόνο το επιτρέπουν, αλλά ενθαρρύνουν αυτόν τον παραδειγματισμό.

Όμως, μην τους προδώσετε. Από όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό, και περιμένει υπομονετικά για να πάρει την εκδίκησή του.

Για αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είστε κατάλληλος σύντροφος για έναν Σκορπιό, καθώς αν νιώσουν το παραμικρό σημάδι προδοσίας ή ψέματος, απομακρύνονται, πέφτουν σε κατάθλιψη και κάνουν τους γύρω τους δυστυχισμένους.

Μόνο το αίσθημα της εμπιστοσύνης μπορεί να ηρεμήσει την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

Καρκίνος: Και οι δύο έχετε συναισθηματικό βάθος ενώ είστε άγριοι στην επιφάνεια. Επίσης είστε και οι δύο ζώδια του Νερού.

Παρθένος: Θαυμάζετε ο ένας την ηθική του άλλου, και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ενός ακυρώνουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του άλλου.

Ιχθύες: Αν και η έλξη θα είναι άμεση, δεν θα κρατήσει πολύ διότι οι Ιχθύες θα γίνουν τρομερά κτητικοί.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

Κριός: Πρέπει να αποφεύγετε άλλα ζώδια που έχουν κυβερνήτη τον Άρη. Οι τσακωμοί θα είναι συνεχείς καθώς και οι δύο θα θέλετε τον έλεγχο.

Δίδυμοι: Θα ζηλεύετε συνεχώς την ελευθερία τους.

Τοξότης: Η ανέμελη προσωπικότητα του Τοξότη, καθώς και η αναξιοπιστία που θα σας προκαλέσει αυτός ο συνδυασμός θα φέρει στην επιφάνεια τα πιο σκοτεινά σας χαρακτηριστικά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u