Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ


Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με την ικανότητά τους να προβλέπουν πράγματα.

Συνήθως έχουν δημιουργικά χαρίσματα, από το σχέδιο μέχρι τη μουσική. Είναι αρκετά έξυπνοι όταν θέλουν. Έχουν πανέμορφα μάτια και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσελκύει το αντίθετο φύλο. Συνήθως αυτοί είναι που ξεκινάνε κάποια φήμη και δυσκολεύονται να κρατήσουν κρυφό κάποιο μυστικό.

Είναι φίλοι με πολλούς ανθρώπους και δεν μπορούν να πουν όχι εύκολα. Τους αρέσει η ησυχία και τα όμορφα μέρη, και το πιθανότερο είναι πως αν οργανώσετε ένα πάρτι έκπληξη, δεν θα σας πουν ευχαριστώ.

Αυτό το ιδεαλιστικό, ονειροπόλο, ευγενικό και μη πρακτικό ζώδιο χρειάζεται αρκετή κατανόηση. Έχουν ευαίσθητη προσωπικότητα που έχει τόσες πολλές πλευρές και διαθέσεις, που το πιθανότερο είναι πως ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τον εαυτό τους.

Αυτοί οι άνθρωποι καθώς είναι δημιουργικοί, έξυπνοι και με μεγάλη φαντασία, μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά πράγματα και να φτάσουν στη κορυφή του επαγγέλματός τους. Κάποιοι Ιχθύες όμως έχουν κάποιο κουμπί αυτοκαταστροφής το οποίο το πιέζουν λίγο πριν φτάσουν το στόχο τους.

Άλλοι πάλι φτάνουν την επιτυχία και η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πνευματικό και μυστικοπαθές ζώδιο είναι συχνά τα χρήματα. Πολλοί Ιχθύες νιώθουν ανασφαλείς, πολλοί υποφέρουν από φτώχια κάποια στιγμή στη ζωή τους και όταν μεγαλώνουν αποκτούν την αποφασιστικότητα πως δεν θα ξαναζήσουν τέτοιου είδους αβεβαιότητα ποτέ ξανά.

Αυτά τα άτομα μπορούν να γίνουν πεισματάρικα, παράξενα, εγωιστικά και αρκετά άτακτα όταν μία φιλία ή μία σχέση δεν πηγαίνει καλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως παρά την ευγενική και στοργική προσωπικότητά τους, υπάρχει μία πλευρά η οποία θέλει να έχει τον έλεγχο της σχέσης.

Οι Ιχθύες γίνονται απίστευτα πιστοί σύντροφοι, αρκεί ο ρομαντισμός να μην εξατμιστεί και οι σύντροφοι τους φέρονται σωστά.

Τα προβλήματα δημιουργούνται όταν υπάρχει απόρριψη ή κακομεταχείριση, αν βαρεθούν ή πέσουν στην παγίδα του αλκοόλ.

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για να πετύχουν στον επαγγελματικό τομέα. Η φαντασία τους είναι αυτή που κρατά τα σχέδια και τα οράματά τους χιλιόμετρα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Συχνά συνειδητοποιούν πως οι άλλες επιχειρήσεις κλέβουν ακόμα και τις πιο απλές τους ιδέες μόνο και μόνο ελπίζοντας πως θα δουλέψουν το ίδιο καλά και για αυτούς.

Αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι αφελείς σε αυτά που τους λένε. Πρέπει να σιγουρεύονται πάντα πως αυτά που τους λένε συνοδεύονται και από το γραπτό λόγο! Η κύρια αδυναμία τους είναι το κουμπί καταστροφής που κρέμεται γύρω από το λαιμό τους και το πατούν λίγο πριν φτάσουν στην επιτυχία. Αν παραμείνουν συγκεντρωμένοι, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Οι Ιχθύες σπάνια κινητοποιούνται από την απληστία ή την φιλοδοξία και είναι χαρούμενοι σε οποιοδήποτε τομέα που δεν υπάρχει αυστηρή πειθαρχία ή μεγάλη επίθεση στα συναισθήματά τους.

Κανείς Ιχθύες δεν μπορεί να δουλέψει υπό αυτές τις συνθήκες. Οι αγνοί Ιχθύες είναι χαρούμενοι σε οποιαδήποτε εργασία έχει σχέση με τις τέχνες. Οτιδήποτε, από το μπαλέτο μέχρι την πώληση εισιτηρίων στο θέατρο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!