Πανσέληνος στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Η Πανσέληνος κάθε μήνα λειτουργεί σαν τον μεγεθυντικό καθρέφτη που μεγεθύνει, συναισθήματα και φωτίζει τις αθέατες πλευρές και τις κρυφές μας σκέψεις.

Η υπερπανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στις 13/07 στην 21ο 21’ του Αιγόκερω, στις 21:37 μ.μ. ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αρχή, τις φιλοδοξίες , την εξουσία, τις κοινωνικές δομές και την επαγγελματική και κοινωνική καθιέρωση, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 07ο 14’ του Υδροχόου.

Πόσο σημαντική είναι αυτή η Πανσέληνος για όλους μας; H όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο – Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Υπηρεσίας – Θυσίας (6ο -12ο ), θα βγάλει στην επιφάνεια για πολλοστή φορά  τα θέματα που αφορούν την εργασία ,  την Δημόσια Υγεία ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν τις ιώσεις,  ενώ είναι πιθανό να έχουμε και  έντονο παρασκήνιο κρυφές συμφωνίας ή αποκαλύψεις που αφορούν σημαντικά πρόσωπα.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την Πανσέληνο θα παίξει τόσο η συμμετοχή του Ερμή και της Δήμητρας όσο και του ανάδρομου Πλούτωνα, η οποία να οδηγήσει σε επαγγελματικές ρήξεις, έντονες διαφωνίες αντιπαραθέσεις και διαμάχες οι οποίες μπορεί να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα, γράφοντας σε ορισμένες περιπτώσεις και τους τίτλους του τέλους.

Επίσης,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ωροσκόπο της Πανσελήνου θα ανεβάζει πολύ εύκολα τους τόνους κατά τη διάρκεια των προσωπικών και φιλικών μας επαφών, ενώ από την άλλη πλευρά, εξαιτίας του εκνευρισμού μπορεί να παρασυρθούμε σε μικροατυχήματα.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και η όψη εξάγωνου του Ήλιου με τον Ουρανό που προηγήθηκε, θα μας ωθήσει να σπάσουμε τα δεσμά από ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω και να προχωρήσουμε σε δυναμικά νέα ξεκινήματα. Ενώ με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα τολμήσουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση μιας ανατρεπτικής ιδέας.

Σημαντικός, σε αυτή την Πανσέληνο, είναι επίσης και ο ρόλος της Αφροδίτης, η οποία λίγες ώρες πριν, θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη που μας υπόσχεται ότι μπορούμε να βάλουμε την προσωπική μας ζωή σε σταθερή τροχιά, με την προϋπόθεση ότι είμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις που έχουμε πάρει. Ώστε, εξαιτίας της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που ακολουθεί, να μην πέσουμε θύματα οικονομικής και συναισθηματικής εξαπάτησης.

Αστρικά, η υπερπανσέληνος του Ιουλία θα πραγματοποιηθεί  στην 27ο 11’ του άξονα Τοξότη και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 13ο 04’ του Αιγόκερω.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών, η Αστρική Πανσέληνος σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη και όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο το θολό τοπίο στις οικονομικές συναλλαγές και συνεργασίες αλλά και στα θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) οι οποίοι θα πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο ώστε να μην πέσουν θύματα οικονομικής απάτης, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν έντονη συναισθηματική απογοήτευση.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Δεν φοβάμαι να υπερασπιστώ τα επαγγελματικά μου δικαιώματα και να προστατεύσω τον εαυτό μου, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσω να δώσω την μάχη μου και να απελευθερωθώ από ότι εμποδίζει την εξέλιξη μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης  στο ζώδιο του Αιγόκερου  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τις φιλοδοξίες σας θα δείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους , ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε δυναμικές κινήσεις στην προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον τολμηρός σας εαυτό θα βγάλετε στην επιφάνεια  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κόψετε τους δεσμούς σας με ότι σας κρατάει πίσω, και να κάνετε μια νέα αρχή, προχωρώντας στην υλοποίηση ενός τολμηρού μελλοντικού σχεδίου. Σε προσωπικό επίπεδο, όσοι είστε διακοπές θα περάσετε όμορφες στιγμές κάτω από το φως του φεγγαριού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις οικονομικές σας υποθέσεις έχετε στραμμένο το βλέμμα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, και να είστε συνεπείς σε αυτές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσετε με την λογική και όχι με το συναίσθημα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις προσωπικές σας σχέσεις θα δείτε με ξεκάθαρη ματιά εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή αυτή τη φορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.   Ενώ όσο και αν σας είναι δύσκολο ή δεν σας αρέσει, ήρθε η στιγμή να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις και να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε όσες δεν σας προσφέρουν κάτι.

ΛΕΩΝ

Αυξημένες υποχρεώσεις έχετε αυτή την  περίοδο στην δουλειά σας εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ακόμα περισσότερες ευθύνες με αποτέλεσμα το άγχος να αυξηθεί, ενώ όσο πλησιάζουν οι διακοπές, θα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε κάτω από ακόμα πιο πιεστικά χρονοδιαγράμματα.  Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να προσέχετε την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα ανατρεπτικά  σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικές αυταπάτες.

ΖΥΓΟΣ

Με τα  θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερο ζήλο αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε οριστικές λύσεις  στα ζητήματα  που απασχολούν τα μέλη της οικογένεια σας, αλλά και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει  αυτές τις ημέρες εσάς τους  Σκορπιούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να περάσετε τις απόψεις σας κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και τα δυνατά σας όπλα για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συνομιλητών σας. Σε προσωπικό επίπεδο, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας, να σας δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κτητικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να αποδείξετε την αξία σας, και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ταίρι σας, ενώ στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του δεν θα διστάσετε να του κάνετε και ακριβά δώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, δικαιωματικά αυτές τις ημέρες θα είναι επάνω σας. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν , τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, δεν θα διστάσετε να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος που έχετε για την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας τους επόμενους μήνες.

ΙΧΘΥΣ

Στην  κοινωνική σας ζωή αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερο στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να στρέψετε την προσοχή σας στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ισχυρά πρόσωπα στην προσπάθεια σας να ανέλθετε επαγγελματικά και κοινωνικά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει κεραυνοβόλος έρωτας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!