Παρθένος με Δίδυμο


Και τα δύο ζώδια κυβερνώνται από τον αντικειμενικό ανιχνευτή της αλήθειας, Ερμή.

Έχετε τόσα πολλά πράγματα κοινά, αλλά διαφέρετε αρκετά! Τα ζώδιά σας απέχουν ενενήντα μοίρες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα αυτή η σχέση να αποτελεί πρόκληση.

Να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά σε αυτή τη σχέση, αλλά να ξέρετε πως μπορεί να δουλέψει.

Η γοητεία του Διδύμου είναι το ακατάβλητο πνεύμα του –τίποτα δεν είναι αδύνατο στο μυαλό του.

Είναι απίστευτα ενεργητικός και εφευρετικός, ένα ζώδιο που μπορεί να κάνει τα πάντα, και συνεχώς βρίσκει καινούριους και καλύτερους τρόπους για να τακτοποιεί καταστάσεις.

Η επικοινωνία είναι σημαντική και για τους δύο.

Έχετε κοφτερό πνεύμα και είστε περισσότερο σκεπτόμενα παρά συναισθηματικά όντα.

Ο σύντροφός σας είναι περισσότερο ευέλικτος και ευπροσάρμοστος από εσάς και βλέπει τα πάντα σαν ένα είδος παζλ που χρειάζονται κάποιου είδους κλειδί ή κώδικα.

Εσείς είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι από τον Δίδυμο, και έχετε την ικανότητα να οργανώνεται λεπτομέρειες και να διακρίνετε παρόμοια αλλά ταυτόχρονα διαφορετικά στοιχεία.

Είστε εμφανώς περισσότερο γήινοι και πρακτικοί.

Ο Δίδυμος σπάνια βλέπει τον εαυτό του σαν πρακτικό και θαυμάζει αυτή σας την ικανότητα.

Είστε και οι δύο μεταβλητά ζώδια, έτσι κανείς από τους δύο δεν θα κρατάει κακίες. Θέλετε και οι δύο να βγάζετε τα πάντα στη φόρα και να λύνετε το πρόβλημα.

Ακόμα και αν αυτό σηματοδοτεί ειρηνικές στιγμές, είστε τόσο αναλυτικοί και πνευματικοί (και οι δύο) που έχετε μεγάλη έλλειψη συναισθηματικού περιεχομένου στη σχέση σας.

Ίσως αν ένας από τους δύο έχει υδάτινους πλανήτες στον χάρτη του να μην αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

Ας κοιτάξουμε λίγο καλύτερα τις ατομικές σας προσωπικότητες.

Οι Παρθένοι παίρνουν τις υποχρεώσεις τους πολύ σοβαρά, ενώ οι Δίδυμοι τείνουν αν και δουλεύουν αρκετά, ανησυχούν λιγότερο.

Εσείς είστε γνωστοί για την κριτική σας, αλλά είστε ποιο σκληροί με τον εαυτό σας. Και οι δύο τείνετε να αρρωστήσετε από το άγχος και το στρες και να βιώσετε προβλήματα αϋπνίας.

Μιλάτε και γράφετε απίστευτα όμορφα (και οι δύο), αλλά σε έναν διαπληκτισμό ή σε μία έντονη συζήτηση, οι Δίδυμοι είναι καλύτεροι στο να εκφράζουν τη γνώμη τους.

Ο σύντροφός σας είναι ευλογημένος με την ικανότητα να αρπάζει λέξεις από το τίποτα και να ανταποκρίνεται σε αυτές με τη ταχύτητα του φωτός.

Η πνευματική διαδικασία του Διδύμου είναι ραγδαία και αιχμηρή, και παρόλο που οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την σωστή τους άρθρωση, οι Δίδυμοι είναι πολύ καλύτερη στην γρήγορη σκέψη.

Κατά τη διάρκεια ενός διαπληκτισμού με έναν Δίδυμοι, εσείς είστε αυτοί που θα πληγωθούν από την κριτική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Δίδυμος θα δει αυτή τη συζήτηση σαν πνευματική και θα ξεχάσει με ευκολία τις άσχημες λέξεις που ειπώθηκαν.

Ευτυχώς, εσείς οι δύο λατρεύετε τόσο πολύ να μιλάτε που τα βρίσκετε σχεδόν αμέσως.

Ο σύντροφός σας είναι περισσότερο κοινωνικός και λιγότερο συντηρητικός από εσάς.

Εσείς χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας μία στο τόσο, αλλά αυτό είναι ένα συναίσθημα που ο Δίδυμος δεν νιώθει σχεδόν ποτέ.

Ο Δίδυμος απλά θα μιλάει για όλους και σε όλους, από τους καλεσμένους ενός πάρτι μέχρι τους ταξιτζήδες και τους αγνώστους που μόλις μετακόμισαν στη γειτονιά.

Φλερτάρουν πολύ επίσης. Απλά να θυμάστε πως δεν είναι σοβαρό. Είναι απλά ένας τρόπος του Διδύμου να γνωρίσει περισσότερο κόσμο.

Μόλις η περιέργεια του συντρόφου σας ικανοποιηθεί, εκείνος ή εκείνη θα γυρίσει ξανά δίπλα σας.

Οι Δίδυμοι σιχαίνονται τη στασιμότητα και θέλουν η ζωή τους να αλλάζει και να εξελίσσεται συνεχώς. Τείνουν να ζουν στην πόλη για αυτό το λόγο.

Τους αρέσει να κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους για αυθόρμητα ταξίδια, ψώνια ή οτιδήποτε άλλο διασκεδαστικό.

Μερικοί Δίδυμοι συνηθίζουν να αλλάζουν συνεχώς κατοικία. Είναι παιχνιδιάρηδες και έχουν ανάγκη να εξερευνούν πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά σαν αποτέλεσμα η ενέργειά τους διασκορπίζεται.

Εδώ μπορείτε να τον βοηθήσετε να μείνει συγκεντρωμένος.

Η αγάπη του συντρόφου σας για ποικιλία και καθοδήγηση είναι υπέροχο χαρακτηριστικό στο κρεβάτι.

Η παιχνιδιάρικη φύση του θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ντροπαλότητά σας.
Μόλις καταφέρει να πετάξει από πάνω σας αυτό το στρώμα συντηρητικότητας, θα δει πόσο συμπονετικοί και είστε.

Ο Δίδυμος πολλές φορές παραμένει συναισθηματικά απόμακρος και ίσως λίγο ψυχρός. Αν προσπαθήσετε να τον πλησιάσετε, ίσως νιώσετε ένα αόρατο εμπόδιο.

Οι Δίδυμοι φυλάνε την ανεξαρτησία τους ακόμα και μετά το γάμο.

Τα πράγματα μπορεί να μην δουλέψουν μεταξύ σας, εκτός αν ένας από τους δύο προσφέρει λίγο ρομάντζο, πάθος και συναίσθημα.

Όσο συμβατοί και να είστε –και εσείς οι δύο είστε πράγματι –θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και εξαρτάται από εσάς να τα λύσετε.

Μην είστε τόσο ρεαλιστές, Παρθένοι, ούτε τόσο συναισθηματικά προσεκτικοί. Επιτρέψτε στον Δίδυμοι να σας ανακαλύψει.

Σταματήστε να είστε τόσο σοβαροί. Ίσως έχετε πλανήτες στο ωροσκόπιό σας που ενθαρρύνουν την έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων σας.

Υποκριθείτε πως έχετε και μιλήστε για τα συναισθήματά σας. Αν εσείς οι δύο τα βρείτε μεταξύ σας, θα έχετε πολλά να μοιραστείτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!