Παρθένος με Κριό


Ο Κριός είναι ένας απίστευτα συναρπαστικός εραστής!

Εσείς είστε ζώδιο της γης, ο σύντροφός σας ζώδιο της φωτιάς και μολονότι αυτά τα δύο στοιχεία δεν είναι κλασικός αστρολογικός συνδυασμός, μπορείτε να κερδίσετε πάρα πολλά και οι δύο από τη λειτουργικότητα αυτής της σχέσης.

Κατά πολλούς τρόπους ο ένας έχει αυτά που λείπουν από τον άλλον.Είστε και οι δύο κινητοποιημένοι και φιλόδοξοι, έτσι συμφωνείτε πως η δουλειά είναι σημαντική.

Κοιτάζοντας το Ωροσκόπιό σας, ο Ήλιος του Κριού πέφτει στον οικονομικό σας Οίκο, και ο δικός σας Ήλιος πέφτει στον Οίκο της εργασίας του κριού.

Έτσι καταλαβαίνετε ο ένας την ανάγκη του άλλου για αναγνώριση, ενώ και οι δύο θέλετε να βγάλετε χρήματα.

Το να νιώθετε επιτυχημένοι και παραγωγικοί είναι προτεραιότητα και για τους δύο.

Δεν πρόκειται να παραπονεθείτε αν ο Κριός δουλεύει πολύ σκληρά ή με δύσκολα προγράμματα, ακόμα και αν είναι ιδιαίτερα απορροφημένος.

Ο Κριός θα σας αφήσει να δουλέψετε όσο σκληρά θέλετε. Σε στιγμές κρίσεις, ο σύντροφός σας βασίζεται στην ευρηματικότητά του ενώ εσείς στην κοφτερή ανάλυση της κατάστασης.

Όταν η Παρθένος συνειδητοποιήσει πως ο Κριός χρειάζεται βοήθεια, ορμά να κάνει ό, τι ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να περιμένει ευχαριστώ σε αντάλλαγμα.

Όμως όταν ο Κριός προσφέρει τη βοήθειά του, απαιτεί μεγάλο δείγμα εκτίμησης. Να το θυμάστε αυτό!

Ο Κριός είναι γεμάτος ενθουσιασμό και λαμπρές ιδέες, αλλά δεν είναι καλός με τις λεπτομέρειες και την οργάνωση.

Αυτές είναι οι μεγάλες σας δυνάμεις, για αυτό βοηθήστε τον.

Είστε επίσης πρακτικοί, μία ικανότητα που μπορεί να βοηθήσει τον μη πρακτικό σύντροφό σας, να ολοκληρώσει τα σχέδιά του.

Μαζί αποτελείτε δυναμίτη, ειδικά αν συνεργαστείτε πάνω σε ένα πρότζεκτ που περιλαμβάνει χρήματα. Για αυτό ακολουθήστε τον Κριό και ανεβάστε λίγο ψηλότερα τα στοιχήματα.

Και τι συμβαίνει με τη σωματική και συναισθηματική επαφή των πραγμάτων;

Ο Κριός βρίσκεται σε μία συνεχόμενη αναζήτηση περιπέτειας, και ίσως χρειαστεί να του δείξετε κάποια πράγματα νωρίτερα από όσο περιμένετε.

Καθώς έχει την ανάγκη να νιώθει σέξι και πολύτιμος, με εσάς να μην έχετε το χρόνο να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας, ίσως αναγκαστεί να ψάξει για άλλες ευκαιρίες.

Ο Κριός χρειάζεται συνέχεια θαυμασμό και επιβεβαίωση. Η ηθική και η διακριτικότητα τρέχουν βαθιά στις φλέβες σας, έτσι η συμπεριφορά του Κριού μπορεί να σας σπάσει τα νεύρα.

Αυτό μπορεί να συμβεί πολύ νωρίς μέσα στη σχέση, ακόμα και όταν δεν έχετε το δικαίωμα να ζηλεύετε.

Τα καλά νέα είναι πως όταν ο Κριός αποφασίσει να δεσμευτεί, αρχίζει να φέρεται πιστά και ήρεμα, και εσείς θα μπορέσετε να ηρεμίσετε.

Στην κρεβατοκάμαρα, είστε απίστευτα συμβατοί.

Ο Ήλιος του Κριού πέφτει στον 8ο Οίκο σας, που κυριαρχεί την σεξουαλική επιθυμία. Ο Κριός είναι γεμάτος φωτιά και φως. Οι Κριοί και των δύο φύλων είναι επιθετικοί, αστείοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Αν πρόκειται για γυναίκα Κριό, ξέρει πώς να βγάλει προς τα έξω τον πραγματικό, ερωτικό αισθησιασμό της φύσης του Παρθένου.

Αν πρόκειται για άντρα, τότε είναι ισχυρός και ανδροπρεπής. Όπως και να έχει, ο Κριός κυβερνά την αγνή ενέργεια της ζωικής δύναμης.

Αυτό από μόνο του μπορεί να σας μαγέψει όταν εκφράζεται και από τα δύο φύλα.

Σαν Παρθένοι είστε ιδεαλιστές και συναισθηματικοί, αν και δεν αποκαλύπτετε εύκολα τα συναισθήματά σας.

Συχνά είστε κλειστά και συντηρητικά άτομα, ενώ ο Κριός είναι εξωστρεφής και υπερβολικός.

Είτε δεν θα αντέξετε αυτές τις διαφορές, είτε θα απολαύσετε τον τρόπο που ο Κριός εξισορροπεί τον χαρακτήρα σας.

Βλέπετε την ομορφιά στις μικρότερες λεπτομέρειες, κάτι τόσο περίπλοκο αλλά υπέροχο για τον σύντροφό σας.

Ας ελπίσουμε πως θα μπορέσει ο ένας να δανείσει στον άλλον τα καλύτερά του δώρα και να μην επιτρέψετε στις διαφορές να σας χωρίσουν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!