Παρθένος με Λέων


Εσείς οι δύο δεν θα μπορούσατε να είστε περισσότερο διαφορετικοί. Υπάρχει ελπίδα για αυτή τη σχέση; Σίγουρα, αλλά θα απαιτήσει πολύ δουλειά για να την εξελίξετε σε μακροχρόνια επιτυχία.
Σε κάθε σχέση πρέπει να υπάρχει πάρε-δώσε. Το πρόβλημα είναι πως οι Λέοντες τείνουν να δίνουν διαταγές και οι Παρθένοι να τις ακολουθούν. Αυτό που εννοείται εδώ είναι πως σαν Παρθένοι, θέλετε τόσο πολύ να βοηθήσετε τους άλλους που συχνά δεν ξέρετε πότε να πείτε όχι. Οι Λέοντες ξεχνούν να πουν «σε παρακαλώ», «θα σε πείραζε;», «έχεις χρόνο;». Τείνουν απλά να δίνουν διαταγές. Εσείς θα κουραστείτε από αυτό σε βάθος χρόνου. Είστε ευγενικοί και σας αρέσει η αρμονία, έτσι θα υποφέρετε σιωπηλά. Αυτό δεν είναι καλό, επειδή μία μέρα θα εκραγείτε. Μην το αφήσετε να γίνει. Ο Λέων δεν καταλαβαίνει πως κάνει κάτι τέτοιο.
Εσείς, με τη σειρά σας, θα πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο που κάνετε κριτική. Οι Λέοντες δεν μπορούν να την ανεχτούν. Εσείς γίνεστε επιλεκτικοί χωρίς να το καταλάβετε, και έτσι θα βρεθείτε με έναν πολύ θυμωμένο Λέοντα στα χέρια σας. Βλέπετε ελαττώματα τόσο εύκολα που πιστεύετε πως είναι εμφανή σε όλους.
Ο Λέων, όμως, κοιτά μόνο τη μεγάλη εικόνα, και σπάνια εντοπίζει ελαττώματα στις λεπτομέρειες αν δεν του τις δείξει κάποιος. Οι Λέοντες δεν αντιδρούν μόνο με το μυαλό και την ευφυΐα όπως εσείς, αλλά και με την περηφάνια και τον εγωισμό. Ο σεβασμός είναι πολύ σημαντικός για έναν Λέοντα.
Ο Λέων θα θαυμάζει τον ανταγωνισμό σας σε περιόδους κρίσεις, καθώς οι οργανωτικές σας ικανότητες και η ασταμάτητη ενεργητικότητά σας δεν συναντώνται σε κανένα άλλο ζώδιο. Οι Παρθένοι είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν με ηρεμία κάθε κατάσταση και με πρακτικότητα και υπομονή, ξαναχτίζουν τον πολιτισμό, όταν δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Είστε μεταβλητό ζώδιο, πολύ πιο ευέλικτοι από τον σταθερό σύντροφό σας.
Οι Λέοντες ενδυναμώνουν τους στόχους τους και παραμένουν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Οι ξαφνικές αλλαγές παραλύουν τους Λέοντες, και εκεί εσείς εμφανίζεστε σαν φύλακας άγγελος.

Στο κρεβάτι, ο Λέων είναι ζεστός, ονειροπόλος και θα κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει, αλλά στην αρχή θα σας φανεί υπερβολικός, καθώς εσείς είστε ντροπαλοί και συντηρητικοί. Αν δεν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον Λέοντα στο κρεβάτι και δεν δείξετε ολοκληρωτική λατρεία στο πρόσωπό του, εκείνος θα απογοητευτεί, όσο όμορφα λόγια και αν ψιθυρίσετε στο αυτί του.
Οι Λέοντες θέλουν να βλέπουν και να νιώθουν τον θαυμασμό, όχι να ακούνε μόνο κομπλιμέντα. Οι Λέοντες θέλουν να εκφράζουν ελεύθερα τον έρωτά τους, αλλά αν τους ρίξετε τον ενθουσιασμό με τις κριτικές σας τεχνικές, θα γίνουν νευρικοί και ανίκανοι να σας αγαπήσουν ελεύθερα.
Κάντε μία προσπάθεια σε αυτή τη σχέση. Ίσως υπάρχουν άλλες όψεις στα ατομικά σας ωροσκόπια που μπορούν να κάνουν αυτή τη σχέση να λάμψει. Η αγάπη δεν έχει να κάνει μόνο με ηλιακά ζώδια. Αυτός είναι ο συνδυασμός της αισιοδοξίας (Λέων) και της απαισιοδοξίας (Παρθένος).
Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει το ουράνιο τόξο που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας. Δεν μπορείτε να το δείτε όταν είστε συγκεντρωμένοι στη σκληρή και κρύα Γη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u