Παρθένος με Ταύρο


Αν έχετε ερωτευτεί έναν Ταύρο, κρατήστε τον όσο πιο κοντά σας γίνεται –αυτός ο συνδυασμός είναι μαγικός!

Και οι δύο γνωρίζετε από ένστικτο τι χρειάζεται ο σύντροφός σας, και πώς να κάνετε ο ένας τον άλλον να νιώθει ασφάλεια και άνεση.

Είστε και οι δύο ζώδια της Γης, έτσι είστε ρεαλιστικοί άνθρωποι που εκτιμούν την ικανότητα να μπορούν να βασιστούν πάνω στον άλλον.

Τίποτα δεν σας τρομάζει περισσότερο από το να βασιστείτε πάνω στον σύντροφό σας και αυτός να σας απογοητεύσει. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με έναν Ταύρο.

Όμως ο Ταύρος έχει αρκετά νεύρα.

Χρειάζεται πολλά για να γίνει ταύρος σε υαλοπωλείο, αλλά μόλις συμβεί άτι τέτοιο, σίγουρα δεν θα το ξεχάσετε ποτέ!

Οι Παρθένοι από την άλλη, σπάνια παθαίνουν τέτοιου είδους επεισόδια, έτσι μπορείτε εύκολα να φοβηθείτε ή να πληγωθείτε από μία τόσο θυμωμένη κατάσταση.

Προσπαθήστε να μην τον εκνευρίζετε ιδιαίτερα, και αν βλέπετε πως η συζήτηση εξελίσσεται σε πόλεμο, αφήστε τη για κάποια άλλη στιγμή.

Θα λατρέψετε την επιθυμία του Ταύρου για την στοργή σας καθώς και το άγγιγμά του. Ο Ταύρος μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά μπορείτε με ευκολία να νιώσετε την αγάπη του.

Ο Ταύρος δίνει μεγάλη έμφαση στο ρομάντζο και στη φροντίδα του συντρόφου του –ειδικά όταν πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο.

Τα κοινά σας γεύματα θα είναι πάντα κομμάτι της σχέσης σας καθώς ο Ταύρος ξέρει πώς να εκτιμά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Δεν σπαταλά χρήματα από εδώ και από εκεί όπως κάνει ένας Λέοντας, καθώς όπως και εσείς, ο Ταύρος πατάει πολύ γερά στην πραγματικότητα.

Ίσως σας απασχολήσει όμως το γεγονός πως ο σύντροφός σας έχει φοβερό γούστο για πολυτέλειες, ενώ εσείς προτιμάτε τα πιο απλά πράγματα και τα καθημερινά.

Ο Ταύρος θα σας αποδείξει την επινοητικότητά του να βγάζει χρήματα, όμως, έτσι δεν θα χρειαστεί να κρύβετε πια τις πιστωτικές σας κάρτες.

Στο κρεβάτι, θα κάνετε την ευχάριστη ανακάλυψη πως ο Ταύρος θεωρεί τον αργό, ερωτικό και αισθησιακό τρόπο πιο συναρπαστικό και αναζωογονητικό.

Εσείς οι δύο αποτελείτε το τέλειο ερωτικό ζευγάρι!

Μαζί θα βιώσετε αρκετές στοργικές και συναισθηματικές εμπειρίες. Ο Ταύρος δεν μπορεί να βουτήξει μέσα στα συναισθηματικά σας βάθη όπως ένας Ιχθύς, αλλά η αγάπη σας θα είναι τόσο δυνατή που δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Ξέρετε πως ταιριάζετε απόλυτα. Όμως οι Παρθένοι δεν ερωτεύονται αν δεν σιγουρευτούν πως ο σύντροφός τους είναι ο ένας και ο μοναδικός.

Πρέπει να νιώσετε πως η σχέση σας βασίζεται στον σεβασμό και στην ακεραιότητα.
Αυτό όμως είναι κάτι που μπορείτε να βρείτε στο πρόσωπο ενός Ταύρου.

Ο Ταύρος δεν είναι από τους τύπους που ξενοκοιμούνται. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο.

Αν ο Ταύρος αποφασίσει πως είστε η αδελφή ψυχή του, δεν πρόκειται να ρίξει ματιά σε άλλον άνθρωπο.

Όσο ο Ταύρος έχει την αγάπη σας, δεν χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση της σεξουαλικότητάς του από κάποιον άλλον –ακόμα και όταν μεγαλώσει αρκετά.

Στην πραγματικότητα, ο Ταύρος είναι περισσότερο αγχωμένος με τον γάμο από ότι εσείς.

Οι Παρθένοι θέλουν να κινούνται αργά όσον αφορά τη δέσμευση, να έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν τα πράγματα προσεκτικά και διεξοδικά.

Ο Ταύρος δεν παίρνει ούτε εκείνος γρήγορες αποφάσεις σε θέματα καρδιάς.

Όμως από τη στιγμή που θα σας ερωτευτεί, θα αναπτυχθεί μία δυνατή κτητική τάση, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Ταύρος να σας κάνει την πρόταση νωρίτερα από όσο υπολογίζατε. Βρήκατε τον ιδανικό εραστή –μείνετε μαζί του και δεν θα το μετανιώσετε!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!