Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάρτιο του 2021


Η Άνοιξη πλησιάζει και αυτό ήδη έχει φέρει μια πολλή καλύτερη διάθεση στον κόσμο των ζωδίων. Οι έρωτες και τα δυνατά συναισθήματα θα ξεπροβάλλουν από παρελθόν και παρόν. Οι ανάγκες θα εκφραστούν και αυτοί που πρέπει να είναι μαζί… θα καταφέρουν να το πράξουν χωρίς άλλες καθυστερήσεις. 

Για όλους: 

ΚΡΙΟΣ :

Με τις δικαιολογίες δεν τα έχετε και τόσο καλά. Οι ημέρες θα σας ευνοήσουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις μέσα στην σχέση και κατ΄επέκταση μέσα στην οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική άνοδο.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΤΑΥΡΟΣ :

Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά από το δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου αυτό αλλάζει άρδην. Σίγουρα και το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αλλά κυρίως νέα άτομα θα κάνουν τις φιλότιμες τους προσπάθειες, για να κερδίσουν την καρδιά σας.

Αστρολογική εύνοια: 98% 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Με τον Άρη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε άλλο. Οργανώστε τα προγράμματα σας και τηρείστε τα. Οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί αυτόν τον καιρό, ίσως και μέσα στην Άνοιξη να οδηγηθούν σε επίσημες δεσμεύσεις.

Αστρολογική εύνοια: 100% 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Πιθανόν και να έχετε βρει κάποιον που να μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να πείτε πως θα κινηθούν οι καταστάσεις μεταξύ σας. Από μεριάς σας πάντως, μην χαθείτε και πάλι στα λάθη του παρελθόντος.

Αστρολογική εύνοια: 96% 

ΛΕΩΝ :

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχουν την ευχέρεια, για να μιλήσουν πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να βρεθούν οι λύσεις που θα σας ενώσουν πιο ποιοτικά σαν ζευγάρι. Οι τρίτοι και οι συμβουλάτορες, δεν σας χρειάζονται.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Με τον Ήλιο απέναντι σας, εσείς θα έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τα πράματα μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που θα το αγκαλιάσει και το ταίρι σας, που έχει να σας κάνει νέες προτάσεις.

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΖΥΓΟΣ :

Οι δεσμεύσεις και οι σχετικές υποχρεώσεις, αυτήν την στιγμή σας τρομάζουν. Δεν είστε έτοιμοι, ή απλά ακόμη οι σκέψεις και οι ευχές σας είναι στο παρελθόν. Μέσα στον μήνα, θα έχετε και θεαματική άνοδο στα οικονομικά – εργασιακά σας.

Αστρολογική εύνοια: 96% 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Οι ρυθμοί σας, είναι ανεβασμένοι και αυτό σας δίνει και γενικά μια πιο ισορροπημένη ψυχολογία. Από το τέλος του Ιχθύ και μετά, η αισθηματική σας ζωή, θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον… κυρίως για εσάς του ελεύθερους.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Μένετε μόνοι και μακριά από αισθήματα, μόνο και μόνο με τον φόβο… μην ξαναπληγωθείτε. Αυτό είναι η μόνιμη σας άμυνα, που όμως σας κρατάει μακριά από αυτό που έχει αληθινά ανάγκη η ψυχή σας. Μια νέα – βαθιά σχέση.

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Μπορεί ακόμη να μην έχετε βρει το ταίρι των ονείρων σας, αλλά το καλό είναι ότι μέσα σας ξέρετε ακριβώς, τι σας ταιριάζει. Από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό, οι γνωριμίες και οι νέες προτάσεις, σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Αστρολογική εύνοια: 98% 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Οι αποφάσεις που έχετε να πάρετε αυτό το διάστημα, θα είναι και οι τελικές. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι όλα μπορείτε μαζί να τα ξεπεράσετε. Οι ελεύθεροι, θα έχουν μια επικοινωνία με το χαμένο τους παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΙΧΘΥΣ :

Υπάρχουν αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας! Επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες αλλά και δυναμικά συναισθήματα, θα ξεπροβάλλουν. Μην χάνετε τον χρόνο σας, με μετριότητες και διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει.

Αστρολογική εύνοια: 96%Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέοντες μου,  χρόνια –πολλά για τα γενέθλιά σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι να κάν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Όλο το προσεχές διάστημα, θα χαρακτηριστεί από κινητικότητα στον τομέα των αισθημ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοηθούν τα ζώδια του Α ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να πραγ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας πλησιάζει με τις πιο θετικές αστρολογικές όψεις, για την πλειοψηφία των ζω ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια του νερού (Σκορπιοί,Καρκίνοι,Ιχθύες)του 1ου δεκαημέρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u