Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2023


Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με αρκετούς ανάδρομους πλανήτες που ίσως να φέρουν καθυστερήσεις σε θέματα που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια αλλά σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει η ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι και τις 05.09 αλλά και ο ανάδρομος Ερμής έως τις 16.09.

Η Αφροδίτη θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς-Λέοντες-Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους) κυρίως του 2ου δεκαημέρου  που θα έχουν εύνοια στην ερωτική τους ζωή αλλά και στα οικονομικά τους .

Σαν αποτέλεσμα  θα υπάρξουν  επιστροφές από το παρελθόν αλλά και επαναλήψεις σε προτάσεις και συζητήσεις ενώ οι επαφές που θα υπάρξουν στις 04.09 με το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή-Δία θα ολοκληρωθούν με το τρίγωνο του Ερμή σε ευθύδρομη πορεία με τον Δία στις 25.09 και θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου (Ταύροι.Παρθένοι-Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι-Σκορπιοί –Ιχθύς).

Ο Άρης στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα επηρεάσει το 1ο και το 2ο δεκαήμερο των ζωδίων και ίσως να φέρει νέες γνωριμίες περισσότερη ενεργοποίηση και δύναμη  σε Διδύμους-Τοξότες.Λέοντες-Υδροχόους του 1ου και του 2ου δεκαημέρου αλλά ίσως να φέρει εντάσεις στις σχέσεις των Παρορμητικών του 1ου και του 2ου δεκαημέρου(Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους-Αιγόκερους).

Η Νέα Σελήνη επίσης στην Παρθένο θα ευνοήσει την ίδια ομάδα ζωδίων αυτή την φορά όμως στις αρχές 3ου δεκαημέρου που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν νέα ξεκινήματα σε ένα εργασιακό επίπεδο αλλά και σε νέες συνήθεις που ίσως να βάλουν μέσα στην καθημερινότητά τους ,να έχουν ξαφνικές προτάσεις και ευκαιρίες ενώ κάποιοι ίσως να υιοθετήσουν και ένα κατοικίδιο.

Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29.09 θα ευνοήσει με την ολοκλήρωση σε νέα ξεκινήματα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου ωστόσο με το τετράγωνο που θα σχηματιστεί την ίδια ημέρα Αφροδίτης-Ουρανού θα επηρεαστούν με κάποια αρνητικότητα τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύροι-Σκορπιοί.Λέοντες-Υδροχόοι) που ίσως να έχουν κάποια ερωτικά και οικονομικά προβλήματα αλλά ίσως να έχουν και ξαφνικές διακοπές σχέσεων,ανατροπές αλλά και αποκαλύψεις που σαν αποτέλεσμα θα έχουν αρκετές εντάσεις.

Από την Άσπα κούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα :Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να καταφέρετε αυτή την χ ...

Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένοι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και καλή γενεθλιακή χρονιά σε όλους ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στο ζώδιό του Υδροχόου και θα ευνοήσει ν ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η γενεθλιακή σας χρονιά θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να βρίσκεται  ανάδρομη στο ζώ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο από τις αρχές του μήνα θα ευνοήσουν τις επαφές μας ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι η χρονιά σας να είναι τόσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u