Σκορπιός με Δίδυμο


Αυτός δεν είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να δουλέψει ως δια μαγείας, αλλά το περίεργο είναι πως το κάνει για πολλούς λόγους!

Ο Δίδυμος σύντροφός σας, θα σας φέρνει νέα από όλο τον κόσμο, θα μοιράζεται μαζί σας την κάθε είδηση.

Από αυτά που συνέβησαν στην άλλη γωνία, μέχρι αυτά που έγιναν σε μία άλλη ήπειρο. Έτσι σιγά-σιγά θα σας τραβήξει έξω από την απομόνωσή σας.

Ο Σκορπιός ίσως είναι το πιο λιγομίλητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έτσι εσείς και ο Δίδυμος, θα πρέπει να κάνετε αστειάκια μεταξύ σας έτσι ώστε να υπάρξει τρόπος να ταιριάξει το επικοινωνιακό στυλ του ενός με τον άλλον.

Ο Δίδυμος θα πρέπει να σας δίνει χρόνο κάθε μέρα για να διαβάζετε, να διαλογίζεστε, ή απλά για να ακούτε τις σκέψεις σας.

Ο σύντροφός σας σύντομα θα μάθει πως αυτό δεν είναι κάποιου είδους απόρριψη, αλλά χρόνος για να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Το ζώδιο του συντρόφου σας, πέφτει στον 8ο Οίκο του αστρολογικού σας χάρτη.

Αυτός ο Οίκος κυβερνάται από τον Σκορπιό, έτσι ίσως για αυτό το αέρινο ζώδιο του Διδύμου να τα πηγαίνει τόσο καλά με το υδάτινο ζώδιό σας.

Ο 8ος Οίκος κυβερνά το σεξ και τα λεφτά των άλλων, έτσι εσείς οι δύο υπάρχει πιθανότητα να έχετε πολλές κοινές ιδέες όσον αφορά τις επενδύσεις και τις αποταμιεύσεις.

Όσον αφορά το σεξ, ο Δίδυμος θέλει ποικιλία, ενώ ο Σκορπιός προτιμά τα δοκιμασμένα, έτσι ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε μερικά κόλπα για να κρατήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας αμείωτο.

Είστε ο άρχοντας της σεξουαλικής τεχνικής, έτσι δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτό τον τομέα.

Ο σύντροφός σας θα προσφέρει αρκετή αίσθηση του χιούμορ και αισιοδοξία στον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο καθώς και διασκέδαση που δεν έχετε ξαναβιώσει.

Ο Δίδυμος θα προσπαθήσει να σας βγάλει απο το καβούκι και τη στασιμότητά σας και να σας κάνει να γελάσετε.

Προσπαθήστε να κρατήσετε αυτό τον ιπτάμενο Δίδυμο, καθώς μπορεί πραγματικά να σας κάνει ευτυχισμένους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u