Σκορπιός με Υδροχόο


Το πνεύμα και η διάνοια του Υδροχόου θα σας κλέψει την ανάσα καθώς και η άποψή του για το μέλλον θα σας φέρει αρκετά κοντά πολύ νωρίς μέσα στη σχέση.

Και πάλι, αυτός ο συνδυασμός είναι σχετικά δύσκολος να διατηρηθεί.

Οι Υδροχόοι προτιμούν τους χαλαρούς συναισθηματικούς δεσμούς, και εσείς είστε ακριβώς το αντίθετο.

Σαν Σκορπιός, είστε γεμάτοι συναίσθημα και στοργή, αλλά ο Υδροχόος σύντροφός σας ίσως να μην ξέρε πως να διαχειριστεί τη μίξη του πάθους και της εμμονής που σας χαρακτηρίζει.

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ψυχρή τους αντικειμενικότητα.

Θα αναρωτιέστε συνεχώς γιατί δεν μπορεί να νιώσει περισσότερα. Εκείνος από την άλλη θα αναρωτιέται γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα γεγονότα που βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας.

Το ζώδιό σας είναι κτητικό, αλλά ο Υδροχόος είναι ζώδιο ανεξαρτησίας. Θα αντισταθεί στους περιορισμούς της ελευθερίας του.

Καθώς κυβερνάται από τον πλανήτη Ουρανό, ο Υδροχόος επαναστατεί απέναντι σε οποιαδήποτε προβλέψιμη ρουτίνα όπως και μία τίγρης σε κλουβί.

Όμως εσείς λατρεύετε την ρουτίνα, επειδή σας επιτρέπει να ζήσετε τη ζωή σας με συγκεκριμένη ροή χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε.

Μέρα με τη μέρα τα νεύρα σας θα σπάνε όλο και πιο πολύ με τον Υδροχόο. Εκείνος ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί τη δομή που επιβάλλετε, ειδικά στο σπίτι.

Και οι δύο είστε σταθερά ζώδια, έτσι έχετε ισχυρές απόψεις, έτσι όταν υπάρχουν διαφορές μάλλον κανένας από τους δύο δεν θα κάνει πίσω.

Σε αυτόν τον συνδυασμό, εσείς δίνετε το συναίσθημα, και ο Υδροχόος το πνεύμα.

Για ένα διάστημα θα λατρεύετε το μυστήριο γύρω του καθώς θα προσπαθείτε να τον καταλάβετε.

Όμως, αυτό θα ξεθυμάνει ύστερα από λίγο καιρό, καθώς θα σας λείπει η οικειότητα που θέλετε να έχετε στις σχέσεις.

Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Υδροχόο και στεναχωριέστε με αυτά που διαβάζετε εδώ, είναι πιθανόν να έχετε και οι δύο πλανήτες στα ωροσκόπιά σας που θα βοηθήσουν μία τέτοια σχέση.

Και οι δύο θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για αυτή τη σχέση, αλλά επειδή είστε τόσο διαφορετικοί, να ξέρετε πως μπορείτε να κερδίσετε πολλά από αυτό το δεσμό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u