Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη, Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει


Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά πιεστικά για όλους μας, ενώ η φετινή χρονιά, μέχρι τώρα, μας έχει δείξει μόνο το  άγριο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα άλλες φορές να θυμώσουμε και άλλε να απογοητευτούμε.

Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει για όλους, και σε αυτό καταλυτικό ρόλο θα παίξει η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης, η οποία έρχεται να ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση και να αναζωογονήσει τις ερωτικές μας σχέσεις, οι οποίες έχουν περάσει τις δυσκολίες τους.

Αστρολογικά την ημέρα των ερωτευμένων θα την γιορτάσουμε 2 εικοσιτετράωρα αργότερα, δηλαδή στις 16/02, κάτω από το φως της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την  Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω (16ο 53’), θα ενισχύσει την ερωτική μας διάθεση, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στις σχέσεις των ζευγαριών καθώς θα αναζωπυρώσει το πάθος και την επιθυμία στην ερωτική τους ζωή.

Ενώ από την άλλη πλευρά θα λειτουργήσει απελευθερωτικά, αφού θα μας ωθήσει να αφήσουμε πίσω τους ενδοιασμούς και να φλερτάρουμε, πάντα διακριτικά και με καλυμμένη σοβαρότητα, παρασύροντας μας σε  έντονες ερωτικές περιπέτειες. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να προχωρήσουμε και σε σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.

 Η όψη συνόδου θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη επηρεάσει τόσο τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και τους  Ταύρους και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί με ακρίβεια και πάλι στις 06/03, αμέσως μετά την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου, οπότε ουσιαστικά κάτω από την επιρροής της θα είμαστε μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη , θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν και την γοητεία τους για να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια ερωτική σύγκρουση να είναι η αφορμή να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ είναι πιθανό οι αδέσμευτοι να παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα που μπορεί να γνωρίσουν στο χώρο της εργασία τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με ενθουσιασμό και ιδιαίτερα πάθος τα νέα  επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να αναθερμάνουν το ερωτικό πάθος στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους σε μια φιλική συγκέντρωση.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες ή να τακτοποιήσουν τις κοινές εκκρεμότητες με το ταίρι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα δουν το πάθος να επανέρχεται στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι δεσμευμένοι, θα διασκεδάσουν , θα φλερτάρουν και θα ζήσουν ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!