Σύνοδος Αφροδίτης – Δία, Ο έρωτας εισβάλει δυναμικά στην ζωή μας !!


Ο έρωτας, για τους περισσότερους από εμάς, αποτελεί πηγή έμπνευσης, και μας δίνει την δύναμη για να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Πόσο όμως, έτοιμοι είμαστε όχι μόνο να τον δεχτούμε, αλλά κυρίως για να καταλάβουμε ότι είναι μπροστά μας και να μην τον αφήσουμε να φύγει. Ο Μάρτιος είναι, ίσως ο πιο ενδιαφέρων μήνας της φετινής χρονιάς, καθώς από το ξεκίνημα του μας φέρνει πολλές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα θα ανοίξει το δρόμο για τις αλλαγές που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια στην ζωή μας.

Στις 02/03 θα σχηματιστεί μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στο ζώδιο του Κριού (12ο 09’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία , όχι μόνο θα έχουμε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική μας ζωή για νέα ξεκινήματα, καθώς πολύ από εμάς θα έχουμε τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα βάλουν την ζωή μας σε νέα πορεία, αλλά και στην καριέρα μας, αυτή τη φορά όμως δεν θα μείνουμε μόνο στο επίπεδο των γνωριμιών, αφού ο Κριός είναι το ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις πρωτοβουλίες και τα νέα ξεκινήματα, οπότε οι ευκαιρίες για νέα δυναμικά ξεκινήματα θα είναι μπροστά μας.

Σε κοινωνικό επίπεδο, θα έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να λάμψουμε και να περάσουμε όμορφα, αλλά, να έρθουμε πολύ κοντά με άτομα τα οποία είναι ηγετικές φυσιογνωμίες και θα μας εμπνεύσουν. Και επειδή η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, είναι πιθανόν κάποιοι να προχωρήσουν  σε μια νέα οικονομική συνεργασία, χωρίς να την πολυσκεφτούν. Η τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει τόσο τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη συνόδου θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου στις  23/05/2024.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει στην ζωή σας. Ξεκινώντας από την επαγγελματική σας εξέλιξη,  αυτές τις ημέρες εκμεταλλευτείτε τις  ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να  να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία ή δεχτείτε χωρίς καμία επιφύλαξη μια επαγγελματική πρόταση, η οποία, μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν την πρωτοβουλία ώστε να γίνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσουν ένα νέο έρωτα ο οποίος θα τους κάνει και πάλι να χαμογελάσουν και να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα τους βοηθήσει, να πάρουν πρωτοβουλίες και να κινηθούν εάν χρειαστεί παρασκηνιακά, για ν να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ σημαντική θα είναι και η βοήθεια κάποιων προσώπων από τον επαγγελματικό τους περιβάλλον, με μια προϋπόθεση, ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες θα πρέπει να κρατήσουν τα σχέδια τους κρυφά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας είτε από τον εργασιακό είτε από το φιλικό τους περιβάλλον, ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού,  άτομα υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να διευρύνουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, και να γνωρίσουν μέσα από τους φίλους τους, άτομα τα οποία θα πιστέψουν σε αυτούς και θα τους βοηθήσουν στο μέλλον τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική τους άνοδο.  Επίσης, θα είναι πολύ εύκολο να γοητεύσουν τους συνομιλητές τους με την ευγένεια αλλά και τον ενθουσιασμό τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας έρωτας μέσα από την παρέα των φίλων μας ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο οποίος θα τους ανανεώσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!