Σύνοδος Αφροδίτης – Δία, Ο έρωτας εισβάλει δυναμικά στην ζωή μας !!


Ο έρωτας, για τους περισσότερους από εμάς, αποτελεί πηγή έμπνευσης, και μας δίνει την δύναμη για να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Πόσο όμως, έτοιμοι είμαστε όχι μόνο να τον δεχτούμε, αλλά κυρίως για να καταλάβουμε ότι είναι μπροστά μας και να μην τον αφήσουμε να φύγει. Ο Μάρτιος είναι, ίσως ο πιο ενδιαφέρων μήνας της φετινής χρονιάς, καθώς από το ξεκίνημα του μας φέρνει πολλές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα θα ανοίξει το δρόμο για τις αλλαγές που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια στην ζωή μας.

Στις 02/03 θα σχηματιστεί μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στο ζώδιο του Κριού (12ο 09’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία , όχι μόνο θα έχουμε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική μας ζωή για νέα ξεκινήματα, καθώς πολύ από εμάς θα έχουμε τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα βάλουν την ζωή μας σε νέα πορεία, αλλά και στην καριέρα μας, αυτή τη φορά όμως δεν θα μείνουμε μόνο στο επίπεδο των γνωριμιών, αφού ο Κριός είναι το ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις πρωτοβουλίες και τα νέα ξεκινήματα, οπότε οι ευκαιρίες για νέα δυναμικά ξεκινήματα θα είναι μπροστά μας.

Σε κοινωνικό επίπεδο, θα έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να λάμψουμε και να περάσουμε όμορφα, αλλά, να έρθουμε πολύ κοντά με άτομα τα οποία είναι ηγετικές φυσιογνωμίες και θα μας εμπνεύσουν. Και επειδή η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, είναι πιθανόν κάποιοι να προχωρήσουν  σε μια νέα οικονομική συνεργασία, χωρίς να την πολυσκεφτούν. Η τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει τόσο τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη συνόδου θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου στις  23/05/2024.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει στην ζωή σας. Ξεκινώντας από την επαγγελματική σας εξέλιξη,  αυτές τις ημέρες εκμεταλλευτείτε τις  ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να  να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία ή δεχτείτε χωρίς καμία επιφύλαξη μια επαγγελματική πρόταση, η οποία, μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν την πρωτοβουλία ώστε να γίνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσουν ένα νέο έρωτα ο οποίος θα τους κάνει και πάλι να χαμογελάσουν και να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα τους βοηθήσει, να πάρουν πρωτοβουλίες και να κινηθούν εάν χρειαστεί παρασκηνιακά, για ν να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ σημαντική θα είναι και η βοήθεια κάποιων προσώπων από τον επαγγελματικό τους περιβάλλον, με μια προϋπόθεση, ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες θα πρέπει να κρατήσουν τα σχέδια τους κρυφά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας είτε από τον εργασιακό είτε από το φιλικό τους περιβάλλον, ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού,  άτομα υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να διευρύνουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, και να γνωρίσουν μέσα από τους φίλους τους, άτομα τα οποία θα πιστέψουν σε αυτούς και θα τους βοηθήσουν στο μέλλον τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική τους άνοδο.  Επίσης, θα είναι πολύ εύκολο να γοητεύσουν τους συνομιλητές τους με την ευγένεια αλλά και τον ενθουσιασμό τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας έρωτας μέσα από την παρέα των φίλων μας ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο οποίος θα τους ανανεώσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την πρώτη Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού, η αλλιώς Πανσέληνο της Φράουλας  θα α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/6 – 11/6/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι, καθώς είναι γεμ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/5 – 4/6/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με πολλές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμά ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/5 – 28/5/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτι παραπάνω από καυτή θα είναι, στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα, καθώς κατά τη δι ...

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη κάθε μήνα, αποτελεί την φωτογραφία των θεμάτων που θα μας απασχολήσου ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/5 – 21/5/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως, μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς, καθώς κατά τη δ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u