Κατερίνα Ζαρίφη


Μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης και της επικοινωνίας  που έχει ξεχωρίσει για την αίσθηση του χιούμορ, της γρήγορης σκέψης αλλά και των άμεσων και έξυπνων απαντήσεων που τη διακρίνουν. Ατακαδόρα απ’ τις λίγες.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Άσπα Κούτρα.

Η Κατερίνα είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος με πολλές ικανότητες. Ο Ήλιος της βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου στον οίκο της επικοινωνίας και της δίνει την ανάγκη να κάνει νέες γνωριμίες, να επικοινωνεί με το περιβάλλον της αλλά να μαθαίνει συνεχώς  και νέα πράγματα.. Συνήθως είναι το επίκεντρο της παρέας  και δίνει χαρά και ζωντάνια.

Ο Ήλιος της σε ασύμβατη σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθύς της δίνει ωστόσο πολλές φορές την ανάγκη απομόνωσης αλλά και την τάση να εκφραστεί μέσα από την τέχνη όταν εκείνη το επιλέξει.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη της δίνει την ταχύτητα της σκέψης αλλά κάποιες φορές ίσως να υπερβάλλει. Ωστόσο το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο τις περισσότερες φορές της δίνει σοβαρότητα και έλεγχο στις αντιδράσεις της.

Επίσης οι όψεις της συνόδου Ήλιου-Ερμή με τον Πλούτωνα αλλά και η όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό στον 10ο της οίκο έχουν σαν αποτέλεσμα την γρήγορη αντανάκλαση του λόγου της που ωστόσο δεν έχει ελαφρότητα αλλά είναι επί της ουσίας. Επίσης προσδιορίζει την εργασία της ,τηλεόραση ,ραδιόφωνο…

Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και έχει αρκετή ανάγκη ελευθερίας αλλά επίσης είναι οραματίστρια με έντονη ανθρωπιστική εικόνα για τον κόσμο .Η ψυχοσύνθεσή της είναι αρκετά ανθεκτική ενώ κάποιες ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της είχαν σαν σκοπό την εξέλιξή της.

Ο ωροσκόπος της βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω που της δίνει επιμονή και υπομονή αλλά και έντονη εργατικότητα. Έχει δομημένη προσωπικότητα και δεν ξεκινάει κάτι αν πρώτα δεν το οργανώσει σωστά.

Ο  Άρης στον Καρκίνο και στον οίκο της εργασίας της μπορεί να την καθοδηγεί κάνοντας ασφαλείς κινήσεις αλλά ίσως να έχει προστατευτική διάθεση με τους ανθρώπους που συνεργάζεται ωστόσο όταν νιώσει ότι κινδυνεύει η ασφάλειά της μπορεί να γίνει έντονα μαχητική. Ωστόσο το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό της έδωσε τους σωστούς χειρισμούς για να διακριθεί επαγγελματικά.

Ο Κρόνος επίσης κυβερνήτης του  ωροσκόπου της βρίσκεται στον 7ο οίκο και των οίκο των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών κάτι που σημαίνει ότι η Κατερίνα δίνεται αρκετά στις σχέσεις της αλλά επίσης έχει ανάγκη σταθερότητας και σοβαρότητας. Επίσης έχει ανάγκη από μακροχρόνιες σχέσεις και ίσως να θέλει ο σύντροφός της να έχει τον ρόλο του μέντορα για αυτήν.

Το τετράγωνο Δία-Κρόνου της δίνει κοσμική σοφία ωστόσο θα πρέπει να κουραστεί περισσότερο κάποιες φορές αλλά της δίνει όμως και την ικανότητα να πετύχει τα σχέδιά της ζωής της.. Επίσης το εξάγωνο Άρη-Δία που είναι κατά κύριο λόγο η όψη του νικητή θα της δίνει σε όλη τη διάρκεια της ζωής της την ικανότητα να ξεπερνάει τα εμπόδια με επιτυχία.

Ένα από τα πιο αδύναμα σημεία του χάρτη της αλλά και πολύ γοητευτικό είναι η  Αφροδίτη στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η Κατερίνα αγαπάει αληθινά και έχει την τάση να δίνεται με όλη της την ψυχή ωστόσο πολλές φορές μπορεί να πάρει απογοήτευση αφού έχει την τάση να βρίσκεται σε έναν δικό της κόσμο και να έχει την εντύπωση ότι οι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Πολλές φορές μπορεί να έχει πληγωθεί ωστόσο δεν θα μπορέσει να αλλάξει τον τρόπο που νοιώθει παρά μόνο με τον έλεγχο που διαθέτει να λειτουργήσει επιλεκτικά.

Αυτή η περίοδος της ζωής της μπορεί να είναι αρκετά μεταμορφωτική για αυτήν με τον Πλούτωνα στον ωροσκόπο της να κάνει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και τον οίκο των σχέσεών της όμως  από τον Ιούλιο θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει περισσότερο.

Η Κατερίνα θα συνεχίσει να είναι πηγή χαράς  και ευδαιμονίας για πολλούς από εμάς  και η επόμενη χρονιά είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει την καριέρα της με νέες προτάσεις και ευκαιρίες.

Ανελέητο χιούμορ

Την Κατερίνα δεν την ξέρω καλά, αλλά όσες φορές έχουμε συναντηθεί και όσες φορές έχω βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπές που έκανε ή συμμετείχε, πάντα είχαμε τρομερή συμπάθεια μεταξύ μας. Είναι από τα κορίτσια με τα οποία μπορώ να συνεννοηθώ και μόνο με το βλέμμα. Έχει απίστευτη πλάκα, αλλά όποτε χρειάζεται είναι και απόλυτα σοβαρός άνθρωπος.

Με μεγάλη χαρά μου εμπιστεύτηκε τα στοιχεία της γέννησης της για να κάνουμε τον αστρολογικό της χάρτη – και μου παραχώρησε και την χειμαρρώδη συνέντευξη που ακολουθεί.

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης 

Κατερίνα μου που σε πετυχαίνω
–  Με πετυχαίνεις αγαπημένε μου σε τρελές φούριες…Φουριόζα! Έχω μπει για τα καλά σε ρυθμούς καθημερινότητας με πρόβες, γυρίσματα, και μια θεατρική πρόκληση που με γονατίζει από άγχος. Φτιάξε καφέ να στα πω!

Όλα θα μου τα πεις. Λοιπόν, περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα, και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει ο επόμενος, για σένα πως ήταν;
Ήταν ο πιο περίεργος και δύσκολος χειμώνας ever. Πραγματικά η πανδημία ήταν αυτό που νομίζες ότι θα έβλεπες σε μια ταινία στον κινηματογράφο τρώγοντας ποπ κορν. Τελικά καταλήξαμε παρατηρητές της ζωής μας σε μια γκρι πραγματικότητα. Δυσκολεύτηκα πολύ να κρατήσω ηθικό.

Ας ξεκινήσω ρωτώντας σε αν πιστεύεις στην αστρολογία.
Μα φυσικά! Είμαι φανατική της αστρολογίας!!!! Κυρίως στο κομμάτι της ανθρωπογνωσίας και των αλλαγών. Άλλωστε όντας 10 χρόνια στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη δεν θα γλίτωνα απ’ την αγάπη της αστρολογίας.

Ο χάρτης σου πάντως λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Λέει ας πούμε, πως αγαπάς με δύναμη και αληθινά. Τι αγαπάς λοιπόν πιο πολύ;
Αγαπώ τους ανθρώπους. Παρά τις απογοητεύσεις και τα στραπάτσα θεωρώ ότι άνθρωπος που δεν αγαπά είναι άνθρωπος μίσος. Οι έρωτες μου οι φίλοι μου και φυσικά η οικογένεια μου είναι για μένα κάστρα που πολεμάω κάθε μέρα για να είναι ασφαλή. Και ας τρώω τα μούτρα μου!

Σε κάποιο άλλο σημείο λέει πως είσαι οραματίστρια με έντονη ανθρωπιστική εικόνα για τον κόσμο. Ισχύει;
Νομίζω ότι σταδιακά σε κάτι τέτοιο με βλέπω να κατευθύνομαι στην ζωή μου. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ με την βοήθεια στον άνθρωπο και στα ζώα. Γιατί πραγματικά αν κάτι μας έδειξε η πανδημία, οι φωτιές του καλοκαιριού και γενικά η καθημερινότητα είναι ότι το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο!

Όλοι σε έχουν για άνθρωπο της πλάκας και του χαβαλέ, εγώ όμως σε έχω δει και σε κάποιες στιγμές πολύ σκεπτική και σοβαρή. Στην αρχή που σε μάθαμε, αυτή σου την πλευρά δεν μας την έδειχνες. Γιατί;
Γιατί Νίκο μου πίστευα ότι αν δεν έδειχνα την αστεία μου πλευρά δεν θα ήμουν αποδεκτή. Είχα τεράστια ανάγκη την αποδοχή. Όμως μεγαλώνοντας κατάλαβα δυο πράγματα: Πρώτον ότι δεν γίνεται και δεν μπορούμε να είμαστε αποδεκτοί απ’ όλους. Δεν είναι υγιές ούτε και λογικό. Και δεύτερον ότι αυτοί που μας αποδέχονται μ’ όλα τα χρώματα μας – τα φωτεινά τα σκοτεινά – αυτοί πρέπει και να μείνουν.

Στις αναρτήσεις σου στα social media ανακαλύψαμε και μια Κατερίνα σκεπτόμενη. Μ’ αρέσει ο τρόπος που χειρίζεσαι τα social media σου…
Καταρχάς σ’ ευχαριστώ γιατί η γνώμη σου για μένα έχει ιδιαίτερη αξία. Και εκεί κατάλαβα ότι το να δείχνουμε το ψέμα πουλάει προσωρινά. Πιστεύω ότι τα social πρέπει να δείχνουν την αλήθεια μας. Όχι κούκλα μου δεν μπορούμε 24 ώρες το 24ωρο να είμαστε σε ευφορία, με τέλειο μακιγιάζ και να μασουλάμε μπραντς. Θα κάνουμε τα χιουμοριστικά μας αλλά δεν θα σιωπήσουμε για 9 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

Είσαι μια persona εντελώς διαφορετική απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην TV. Σε έχει βοηθήσει αυτό επαγγελματικά;
Νομίζω πως τελικά ναι! Ήταν δύσκολο να μην είσαι νιάου, κούκλα, μπούκλα και να μπορείς να επιβιώσεις στην TV!!!! Αλλά τα καταφέραμε!!!!!

Πως βρέθηκες στην τηλεόραση, τι σπούδασες, που μεγάλωσες… πες μας μερικά πράγματα για σένα.
Λοιπόν αν έγραφα βιβλίο θα έβαζα τίτλο «Μια ζωή με τυχαία γεγονότα». Μεγάλωσα στην Θήβα και μέχρι τα 18 μου ταλαιπωρούσα την Βοιωτία! Κατέβηκα Αθήνα και σπούδασα δημοσιογραφία το 1994 τότε που ακόμα ψάχναμε που θα βρούμε το καλύτερο βινύλιο!!! Η αλήθεια είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα το ραδιόφωνο είναι η σταθερότητα στην ζωή μου αφού εκεί ξεκίνησα και από εκεί Μ άκουσε η Ελένη Μενεγάκη και μου μετά από ένα κάλεσμα στον πρωινό καφέ, δέσαμε.

Θέλω κι’ άλλα. Που ζεις, μαγειρεύεις, βάζεις πλυντήριο, έχεις κατοικίδιο, έχεις φυτά, έχεις σχέση… πες τα όλα.
Ζω στο Παγκράτι που λατρεύω, μαγειρεύω και λατρεύω να μαγειρεύω, βάζω πλυντήρια και κάνω πολύ δυνατό σίδερο. Έχω 2 πια σκυλιά με τον πρώην σύντροφο μου που είμαστε ακόμα όχι φίλοι αλλά οικογένεια καιιιιι όχι δεν είμαι σε σχέση όμως θέλω να ερωτευτώ παράφορα.

Κατά τα’ άλλα, εκτός από το να βλέπεις τηλεόραση και να μιλάς στο τηλέφωνο, τι άλλο σου αρέσει να κάνεις; (γέλια)
Τα μαζέματα με τσιπούρα και τραγούδι είναι τα αγαπημένα μου. Όχι όχι μην περιμένετε να σας πω πιλάτες και πάουερ γιόγκα. Μ αρέσουν τα παρεΐστικα μαζέματα. Αυτό που επίσης κάνω είναι ότι γράφω. Στίχους, κείμενα…αρλούμπες. Τα πάντα. (γέλια)

Με τι παθιάζεσαι;
Με την μουσική. Με τον έρωτα. Με τα θαλασσινά. Τα ταξίδια. Την ευγένεια. Τους καλούς ανθρώπους. Την δουλειά μου.

Τι μουσική ακούς, τι είδους ταινίες βλέπεις, βιβλία διαβάζεις ή μπα;
Εδώ τώρα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πιστεύω ότι αν κάποιος δει την λίστα στο Spotify μου θα νομίζει ότι είναι από 4 διαφορετικά άτομα. Smiths, Metallica, 80’s, Chopin, Σωκράτης Μάλαμας και κλαρίνα. Είπατε κάτι;;;;;;

Σου έχει περάσει απ’ το μυαλό να γίνεις μητέρα;
Η αλήθεια πολλές φορές. Λατρεύω τα παιδιά!!!! Αλλά δεν ήρθε ποτέ αυτή η στιγμή! Πιστεύω όμως ότι για να μην συνέβη δεν ήταν προτεραιότητα. Και σίγουρα αν δεν είναι 100% προτεραιότητα δεν πρέπει να παίρνεις τέτοια απόφαση.

Θα γινόσουν καλή μητέρα, και γιατί;
Πιστεύω ότι θα προσπαθούσα για το καλύτερο. Σίγουρα θα μεγάλωνα ένα παιδί με αυτοπεποίθηση. Και με την λογική ότι η ευτυχία του όπως αυτό την επιλέγει είναι προτεραιότητα. Χωρίς στερεότυπα και κοινωνικές νόρμες που θα το έκαναν δυστυχισμένο.

Με τι αρχές θα μεγάλωνες ένα παιδί;
Να Αγαπά, να σέβεται τους ανθρώπους και να μην ξεχωρίζει χρώματα σχήματα και επιλογές. Με την αγάπη δεν έχασε ποτέ κανείς.

Και το παιδί αυτό θα ήθελες να ήταν αγόρι ή κορίτσι;
Πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα απλά να έχω ένα ευτυχισμένο παιδί.

Τα πας καλύτερα με τους άντρες ή με τις γυναίκες;
Τα πάω καλά νομίζω με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Έχω μια αλλεργία στην επι τούτου βλακεία και την αγένεια απ’ οποίο γένος κι αν προέρχεται.

Στο Roomies είχες μπλέξει με δύο ακόμα γυναίκες. Πως τα πήγατε; Διαφωνήσατε ποτέ, σε σημείο που να φτάσετε σε ακραίο τσακωμό;
Αχ τι ευτυχής συγκυρία ήταν αυτή η εκπομπή! Και λέω ήταν γιατί ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Με την Ντορέτα και την Μαρία περάσαμε την πιο δύσκολη συγκυρία με τον καλύτερο τρόπο! Και όχι Νίκο μου ποτέ δεν φτάσαμε σε ακρότητες. Είμαστε 3 διαφορετικές γυναίκες αλλά με ίδια αισθητική. Επίσης όπου υπάρχει χιούμορ όλα λύνονται.

Με τον Νίκο Μουτσινά μιλάς;
Εννοείται!!! Όχι σε καθημερινή βάση αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένα χαρισματικό πλάσμα που δούλεψε σκληρά με πίστη Σ αυτό που αγαπά και τα κατάφερε!

Με την Ελένη Μενεγάκη;
Ε καλά!!!!! Εδώ κι αν εννοείται! Αυτή η ξανθιά Σκορπίνα είναι η λατρεία μου. Είναι η γυναίκα που με ένταξε στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης αλλά πάνω απ’ όλα είναι εμάς δικός μου άνθρωπος. Και σίγουρα είναι στην κατηγορία «star».

Η Μενεγάκη γιατί σε προώθησε τόσο πολύ στο ξεκίνημα σου;
Ειλικρινά ήταν καρμική αυτή η σχέση απ’ το ξεκίνημα. Νομίζω ότι η Ελένη έχει προτεραιότητα το χιούμορ και την θετική ενέργεια. Επίσης από ένα σημείο και μετά εμείς δεν ήμασταν εκπομπή…ήμασταν καθημερινή σειρά.

Μου έλεγε μια φίλη μου πως θα ήσουν καταπληκτική ως ηθοποιός – σε ένα είδος μαύρης κωμωδίας. Σου έχει περάσει ποτέ απ’ το μυαλό να παίξεις σε σίριαλ, σε ταινία ή στο θέατρο;
Λοιποοοοον φέτος τα 2 απ’ τα 3 θα γίνουν πραγματικότητα. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε σήριαλ στο «Συμπέθεροι απ τα Τίρανα» των Ρεππα-Παπαθανασιου στο Mega. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης Μ έχουν εμπιστευτεί θεατρικά σε 2 παραστάσεις τους είναι για μένα δάσκαλοι και τους θεωρώ κορυφαίους στο είδος τους!!!! Και θεατρικά ήρθε για μένα η απόλυτη πρόκληση: Ετοιμάζουμε το «CaveWoman» αυτό τον σχιζοφρενικό μονόλογο τον πιο επίκαιρο από ποτέ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Δημήτρη Μυλωνά και μετάφραση του μοναδικού Αντώνη Γαλέου.

Ενημερώνεσαι για πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη;
Καθημερινά και αδιάκοπα. Γιατί μια φορά δημοσιογράφος πάντα δημοσιογράφος. Όταν γνωρίζεις τι συμβαίνει στον πλανήτη καταλαβαίνεις τι θα χτυπήσει και την δίκη σου πόρτα. Πως μπορείς να μείνεις αδιάφορος Σ αυτό που συμβαίνει στο Αφγανιστάν;;;;Πώς;

Τι σε ανησυχεί πιο πολύ;
Η αγριότητα που υπάρχει γύρω μας. Το ότι αυτός ο εγκλεισμός έφερε στην επιφάνεια τα κατώτερα μας ένστικτα. Βία και Γυναικοκτονιες. Και σίγουρα η καταστροφή του περιβάλλοντος που πια προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς.

Στην κοινωνική ή στην επαγγελματική σου ζωή, έχεις δεχτεί ποτέ σωματικό, λεκτικό ή ψυχολογικό βιασμό;
Εννοείται! Λεκτικό και ψυχολογικό. Απλά δυστυχώς είμαστε μια γενιά που μεγαλώσαμε με την λογική του να ανεχόμαστε. Ε φτάνει πια! Αν ένα πράγμα σιχαίνομαι είναι ο φόβος. Και θα κάνω το οτιδήποτε για να σταματήσει να υπάρχει.

Τον κορωνοϊό και την μετάλλαξη «Δέλτα», την φοβάσαι;
Φυσικά! Επειδή τον Νοέμβριο νόσησα και είδα ότι ο Κορονοϊος είναι μια περίεργη υπόθεση όχι αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την απομόνωση αυτής της ασθένειας. Και την δυσκολία της.

Εμβολιάστηκες;
Ναι ναι! Αλλά θεωρώ ότι είναι μια εντελώς προσωπική απόφαση για τον καθένα. Δεν προτρέπω δηλαδή ούτε αποτρέπω!

Πριν σε αποχαιρετήσω θέλεις να μου δώσεις τα social media σου για κάποιους που θέλουν να γίνουν φίλοι σου ή να σε ακολουθούν;
Εννοείται!!!!! Γράφε…

@zarifious στο Instagram

Katerina Zarifi στο Facebook

@katerinazarifi στο TwitterOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u