Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος


Παρθένοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι από τις καλύτερες της ζωής σας , να έχετε αρκετές ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες και να έχετε μια θετική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν αρκετά σημαντική για εσάς αφού οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμου-Τοξότη σίγουρα έφεραν κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας αλλά και στο σπίτι σας ή την οικογένειά σας.Η τελευταία έκλειψη που θα γίνει σε αυτόν τον άξονα θα πραγματοποιηθεί στις 04.12.21 και εκεί θα ολοκληρωθούν και οι αλλαγές σε καριέρα,οικογένεια αλλά και σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο άξονας των εκλείψεων ωστόσο σταδιακά θα αλλάξει και θα περάσει στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού αρχής γενομένης από τις 19.11 .21.Ο άξονας αυτός θα επηρεάσει την επικοινωνία σας ,τις διαδρομές σας αλλά θα ευνοηθείτε και σε ευκαιρίες,ταξίδια,σπουδές αλλά και νομικά σχέδια.Θα είναι πιο ευνοϊκός προς το ζώδιό σας ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες μέχρι και το τέλος της χρονιάς σε θέματα που σας επηρέασαν οι προηγούμενες εκλείψεις ώστε να προχωρήσετε χωρίς περιορισμούς στις επόμενες αλλαγές ή ευκαιρίες που θα έρθουν.

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 6ο σας οίκο και θα σας πιέζει κάποιες φορές στην καθημερινότητά σας και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας θα φτάσει μέχρι και τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.Το τετράγωνο του με τον Ουρανό ίσως να σας πίεσε λιγάκι αλλά σίγουρα καταφέρατε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

Μέχρι και το τέλος της χρονιάς που θα ισχύει η επιρροή του θα επηρεάσει το τέλος 1ου δεκαημέρου και το 2ο δεκαήμερο ωστόσο με τη νέα χρονιά του 2022 οι δύο πλανήτες θα αποχωριστούν και το τετράγωνο θα πάψει να έχει ισχύ οπότε κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας χωρίς περιορισμούς.

Ο Δίας επίσης μέχρι και το τέλος της χρονιάς του 2021 θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε μια σχετική προστασία στην εργασία σας κάποιοι από εσάς ή ίσως να υπάρχει μια γνωριμία σε ένα επίπεδο καθημερινότητας που με τον Δία στους Ιχθύς θα περάσει σε ένα επίπεδο κανονικής σχέσης.

Επίσης θα ευνοηθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες και κάποιοι με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά ίσως να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει και να σας δίνει ευκαιρίες,ο Ποσειδώνας θα σας δώσει επίσης όραμα αλλά θα πρέπει να προσέχετε  ενώ ο Πλούτωνας που θα βρίσκεται στον οίκο των ερωτικών σας θα σας δίνει παθιασμένες σχέσεις ή κτητικές με μεγάλο πάθος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σας έχουν υποστεί κάποιες σημαντικές αλλαγές ωστόσο είχατε και θα συνεχίσετε να έχετε την υποστήριξη του Ουρανού στην ροή της καθημερινότητας.Ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες με τον Ποσειδώνα στο απέναντι ζώδιό σας και μην δίνετε εύκολα την εμπιστοσύνη σας.

Ωστόσο θετικές περίοδοι θα υπάρχουν όπως αυτή από τα μέσα Αυγούστου και μετά που θα μπορέσετε να κλείσετε μια συμφωνία.Ο Άρης επίσης στο Σκορπιό θα βοηθήσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο, αφού του 1ου και του 2ου θα έχετε ανατροπές τον Νοέμβριο ,οι οποίοι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό σας όνειρο.

Ο Άρης στον Αιγόκερω επίσης από 25.01.22 θα σας ευνοήσει αρκετά και σε επαγγελματικά θέματα ενώ και ο Άρης από τον Ταύρο από 06.07 και μετά θα σας βοηθήσει σε συνεργασίες με το εξωτερικό αλλά και κάποιες επιδιώξεις που μπορεί να έχετε όπως ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά θετικά από την αρχή του γενεθλιακού σας έτους αφού η Αφροδίτη θα περάσει από το ζώδιό σας και στη συνέχεια από τα μέσα Αυγούστου και μετά θα περάσει στον Ζυγό και τον 2ο σας οίκο φέρνοντάς σας ικανοποιητικά έσοδα και σταθερότητα..

Ωστόσο δείξτε λίγη προσοχή προς το τέλος Οκτωβρίου σε κάποιες οικονομικές απώλειες ή εξαπατήσεις.Επίσης ευνοϊκή περίοδος θα είναι και με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα σας φέρει αρκετή εύνοια και κάποιοι ίσως πάρετε και κάποια επιστρεφόμενα χρήματα αφού η Αφροδίτη θα μείνει αρκετό διάστημα μέχρι και τις 07.03 μαζί με την αναδρομή της.

Επίσης και ο Ιούνιος θα είναι αρκετά θετικός σε έσοδα και ευκαιρίες με την Αφροδίτη στον Ταύρο ενώ και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μετά τις 18.07 .22 θα είναι αρκετά θετική προς το ζώδιό σας και ίσως έχετε έσοδα από φίλους και ομάδες.Ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει να μην εμπιστεύεστε απόψεις των άλλων ή συνεργατών σας αν υπάρχουν και να βασίζεστε καλύτερα στη δική σας άποψη.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η χρονιά σας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας και πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες  και να ερωτευτείτε.Επίσης αρκετά έντονο  διάστημα θα είναι από τις 06.11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο ,θα συναντηθεί με τον Άρη αλλά θα επιστρέψει και ανάδρομη έχοντας στενή συνάντηση και με τον Πλούτωνα και πολλοί θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές,μεγάλο πάθος αλλά ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν..

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μέχρι και τις 07.03 στον Αιγόκερω θα φέρει επίσης κεραυνοβόλους έρωτες.Θετικό επίσης θα είναι το διάστημα που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο από τις 06.04-03.05 ωστόσο κάποιοι από εσάς του 3ου δεκαημέρου προς το τέλος Απριλίου ίσως να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία Ποσειδώνα .

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 29.05 μέχρι και 22.06 θα φέρει ίσως μια γνωριμία από μακριά ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18.07-11.08 θα φέρει αρκετές γνωριμίες και έρωτες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Σε όλη τη χρονιά θα ευνοείστε από τις όψεις που θα κάνει ο Ουρανός για κεραυνοβόλους έρωτες,από τον Ποσειδώνα που θα δημιουργεί το υπόβαθρο για ρομαντικούς έρωτες και εξιδανίκευση αλλά και από τον Δία που θα περάσει στους Ιχθύς με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και θα φέρει για πολλούς τυχερές σχέσεις ,νέες γνωριμίες αλλά και επισημοποιήσεις.

Κάποιοι ίσως βιώσετε παραμυθένιες στιγμές και κάποιοι ίσως στην επόμενη χρονιά ίσως κάνετε έναν παραμυθένιο γάμο.Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να βελτιώσετε ή να επισημοποιήσετε τις σχέσεις σας ενώ οι αδέσμευτοι σίγουρα δεν θα μείνετε μόνοι σας την επόμενη χρονιά.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας θα ξεκινήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Ζυγό που θα ευνοήσουν οικονομικά ,συναισθηματικά και τις σχέσεις σας.Ωστόσο του 3ου δεκαημέρου την 1η ημέρα του μήνα μέχρι και τις 03.09 με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα προσέχετε οικονομικές δοσοληψίες και εξαπατήσεις με συνεργάτες σε οικονομικά θέματα ή συμφωνίες.

Κάποιοι ίσως πάρετε και μια απογοήτευση.Στις 05.09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα ευνοήσει σταθεροποίηση σε θέματα εργασίας εσάς του 1ου δεκαημέρου αλλά και έσοδα που θα έρθουν από την εργασία σας.Στις 06.09 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει ζήλειες και κτητικότητες στις σχέσεις σας του 3ου δεκαημέρου και πάλι αλλά και έξοδα.

Η Νέα Σελήνη ωστόσο στις 07.09 στο ζώδιό σας θα είναι καταπληκτική για εσάς του 2ου δεκαημέρου αφού το τρίγωνο της με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για εσάς και τα σχέδιά σας.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό στις 11.09 και ίσως να είστε πιο καχύποπτοι με την επικοινωνία σας αλλά θα καταφέρετε να εισπράξετε και χρήματα από την επικοινωνία και το εμπόριο.

Στις 14.09 προσέχετε και πάλι εσείς του 3ου δεκαημέρου κάποιες υποσχέσεις που θα σας δώσουν ωστόσο μπορεί να απογοητευτείτε από την αποκάλυψη κάποιων πισώπλατων κινήσεων.Ωστόσο στις 17.09 θα τα καταφέρετε και στις 20.09 θα έχετε μια επιτυχία σε μια συνεργασία ή σχέση.Την ίδια ημέρα του 1ου ίσως πιεστείτε ,με οικονομικά θέματα .

Η Πανσέληνος στις 21.09 θα ολοκληρώσει θέματα συνεργασιών και σχέσεων και θα ευνοήσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο.Στις 23.09 του 2ου ίσως να έχετε ανατροπές σε οικονομικά και συναισθηματικά ενώ ο μήνας θα κλείσει με επιτυχία και επίτευξη σχεδίων για τον 1ο δεκαήμερο ενώ το 3ο θα έχετε ρομαντικές γνωριμίες και καλλιτεχνικές προτάσεις ωστόσο ίσως να μην μείνετε και τόσο ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως αλλάξετε γνώμη για κάποιες αποφάσεις σας Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα έχει γυρίσει ανάδρομος  σε για οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ωστόσο θα είναι και μια ευκαιρία να επανεξετάσετε εσείς του 3ου δεκαημέρου.Ο Άρης με τον Ήλιος θα βρίσκονται στο Ζυγό και θα έχετε κάποια έξοδα κυρίως του 2ου δεκαημέρου.

Στις 02.10 θα ευνοηθούν ερωτικές γνωριμίες και μια παθιασμένη επικοινωνία ενώ η Νέα Σελήνη στις 07.10 ίσως να σας προβληματίσει σε οικονομικά και σχέσεις.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη στις 08.10 και κάποιοι ίσως θελήσετε να δώσετε κάποια χρήματα να ομορφύνετε το χώρο σας .Του 2ου ωστόσο από τις 09.10 έως και περίπου τις 17.10 θα έχετε κάποια έξοδα.

Στις 13.10 θα ευνοηθείτε εσείς του 1ου δεκαημέρου με σταθερότητα σε γνωριμίες ή συμφωνίες ενώ του 3ου δεκαημέρου από τις 16.10-19.10 θα ευνοηθείτε αρκετά σε οικονομικά από την εργασία σας.

Η Πανσέληνος στις 20.10 θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη που θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία με αποτέλεσμα εσείς του 3ου δεκαημέρου να βγείτε κερδισμένοι και νικητές σε ότι σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα.

Προσέχετε μόνο στις 22.10 οικονομικές διεκδικήσεις και απαιτήσεις από το ταίρι ή τα παιδιά σας.Στις 27.10 αποφύγετε μη  αναγκαίες σπατάλες για το σπίτι ωστόσο θα μπορέσετε να έχετε στιγμές ρομαντικές.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Ήλιος και ο Άρης από τις αρχές του μήνα θα βρίσκονται στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε αρκετά δρομολόγια και επικοινωνίες  ωστόσο η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό θα χρειαστεί την προσοχή σας στο δρόμο ,παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας ,προβλήματα με το διαδίκτυο  αλλά και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από κάποιες ανατροπές που θα έχετε και τουλάχιστον εσείς του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε μέχρι και τις 17.11 αφού στις 13.11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού αλλά και στις 17.11 η αντίθεση Άρη-Ουρανού θα σας προκαλέσει εντάσεις και καλό θα είναι να μην βιάζεστε και να μην είστε παρορμητικοί στις κινήσεις σας.

Ωστόσο από τις 05.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω θα σας φέρει νέες γνωριμίες ίσως και με μεγαλύτερο άτομο ή άτομο κύρους και στις 07.11 ίσως κανονίσετε μια συνάντηση εσείς του 1ου δεκαημέρου ωστόσο στις 10.11 προσέχετε ακυρώσεις συμφωνιών στην εργασία σας αλλά και στις διαδρομές σας.Στις 12.11 το τρίγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα θα ευνοήσει το 3ο δεκαήμερο να διαχειριστείτε καλύτερα την επικοινωνία σας με τις σχέσεις σας ή να κάνετε μια συμφωνία ενώ η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ταύρο στις 19.11  ίσως να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα για το 2ο δεκαήμερο ή μια ξαφνική ευκαιρία αλλά και μια έντονη γνωριμία για το 3ο δεκαήμερο.

Ο μήνας θα κλείσει με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να ασχοληθείτε με το σπίτι αλλά να εργαστείτε και μέσα στο σπίτι σας ενώ τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας με έναν έρωτα ,την επίτευξη μιας οικονομικής συνεργασίας ή μια πρόταση που θα σας γίνει για να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα αρχίσει ευνοϊκά για εσάς του 3ου δεκαημέρου σε ερωτικά θέματα ,διασκέδαση αλλά και επαφές ή επαγγελματικές συζητήσεις  ή συνεργασίες.Του 2ου δεκαημέρου φαίνεται  ότι θα ασχοληθείτε αρκετά με την οικογένειά σας και το σπίτι σας αφού ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Τοξότη ωστόσο κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να εργαστείτε και να κάνετε μια μόνιμη επαγγελματική συνεργασία ή να κάνετε έδρα το σπίτι σας.

Στις 04.12 η Νέα Σελήνη και Ολική έκλειψη Ηλίου θα είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμου Τοξότη και θα φέρει αλλαγές στην καριέρα αλλά και την οικογένειά σας.Από τις 07.12 μέχρι και τις 13.12 θα πρέπει να δώσετε προσοχή εσείς του 3ου δεκαημέρου σε συμφωνίες και κάποιες υπερβολές που μπορεί να κάνετε καθώς και κάποιες εντάσεις που μπορεί να έχετε  σε οικονομικό ή αισθηματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στις 19.12 θα διορθώσει θέματα εργασία ή καθημερινότητας για το 3ο δεκαήμερο ενώ την επόμενη ημέρα στις 20.12 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες,έναν κεραυνοβόλο έρωτα αλλά και μια ξαφνική ευκαιρία στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη και κάποιοι θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν σε συνεργασίες αλλά και ερωτικό επίπεδο . Στις 29-30.12 το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα φέρει επιτυχία και σταθεροποίηση στο τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου ενώ ο μήνας θα κλείσει με έντονους έρωτες,εξομολογήσεις και επανεξέταση της ερωτικής σας ζωής.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με έντονη επαγγελματική δημιουργικότητα για κάποιους αλλά και επικοινωνίες σε ερωτικό επίπεδο.Ο Άρης θα βρίσκεται μέσα στον 4ο σας οίκο και κάποιοι του 2ου και στη συνέχεια του 3ου δεκαημέρου να έχετε κάποιες αλλαγές και εντάσεις μέσα στο σπίτι σας ίσως και για νομικά θέματα.Ο Δίας θα έχει περάσει στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και σταδιακά θα σας ευνοήσει σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στις 02.01 θα είναι αρκετά θετική και θα σας φέρει αρκετές ξαφνικές ευκαιρίες.Ο Ερμής θα έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τη εργασία σας αλλά και κάποιους στόχους που θα βάλετε για την καθημερινότητά σας.Το εξάγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα στις 06.07 θα κάνει την ημέρα ιδιαίτερη και θα αναπτύξει τα συναισθήματά σας  ωστόσο στις 10.01 ίσως πάρετε κάποια απογοήτευση για οικονομικά του σπιτιού ή να έχετε μια βλάβη που θα σας αποδιοργανώσει.Ωστόσο θα υπάρχει βοήθεια ίσως από τα παιδιά σας ή θα είστε αρκετά καλά συναισθηματικά που θα το αντιμετωπίσετε.

Ο Ερμής θα γυρίσει  ανάδρομος στις 14.01 κι ίσως επανεξετάσετε κάποιες υποθέσεις της εργασίας σας.Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 17.01 θα είναι αρκετά ευνοϊκή και εξελικτική για εσάς και σε ερωτικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.Στις 24.01 ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο και θα ενεργοποιήσει τον ερωτισμό σας αλλά και τη διεκδικητικότητά σας.Οι γυναίκες ίσως γνωρίσουν έναν αρρενωπό και δοτικό άντρα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα έχει γυρίσει ευθύδρομη και θα μπορέσετε τώρα να πάρετε αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή  αρχές 2ου δεκαημέρου ενώ του 3ου θα επανεξετάσετε θέματα και θα κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις.Η Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά στερητική στον τομέα της εργασίας σας ωστόσο η συναισθηματική σας κατάσταση ίσως να σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε.

Στις 05.02 το εξάγωνο Άρη –Δία μπορεί να φέρει μια ξαφνική σχέση για εσάς ενώ το τρίγωνο του Άρη-Ουρανού θα φέρει  θετικές εξελίξεις γύρω στις 07.02 για εσάς των αρχών του 2ου δεκαημέρου.Τα ερωτικά σας γενικώς θα είναι αρκετά καλά και ίσως μια σχέση να έχει κάπως σταθεροποιηθεί ενώ δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες με αποκορύφωμα τις 14.02 που ο Άρης θα συναντήσει με ιδιομοιρία την Αφροδίτη του και θα περπατήσουν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος του μήνα στο ίδιο ζώδιο.

Η Πανσέληνος στις 16.02 θα τονίσει περισσότερο εργασιακά και υγεία για το 3ο δεκαήμερο.Ο Φεβρουάριος θα είναι περισσότερο ερωτικός μήνας και θα κλείσει με έντονο πάθος περισσότερο για εσάς του 3ου δεκαημέρου που θα ζήσετε εξελίξεις αλλά και στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξελικτική σας πορεία.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος επίσης θα ξεκινήσει με έντονο ερωτισμό και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή εσάς του 3ου δεκαημέρου .Του 2ου δεκαημέρου θα έχετε σταθεροποίηση στην εργασία σας από τις αρχές του μήνα με τη σύνοδο του Ερμή –Κρόνου ενώ παράλληλα με τον Δία στους Ιχθύς θα έχετε εύνοια και σε νέες γνωριμίες ή επισημοποίηση σχέσεων.

Η Νέα Σελήνη στις 02.03 θα είναι καταπληκτική για εσάς των αρχών του 2ου δεκαημέρου και θα σημάνει μια επισημοποίηση,μια ξαφνική συγκατοίκηση, μια νέα γνωριμία αλλά και μια φοβερή ευκαιρία για συνεργασία .Στις 06.03 η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν ταυτόχρονα στον Υδροχόο και ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξει κάπως η σχέση τους αφού ίσως να πρέπει να ασχοληθούν περισσότερο με την εργασία και την καθημερινότητα.

Γύρω στις 17.03 ίσως ο Ερμής να βοηθήσει μέσα από την επικοινωνία ένα ξέσπασμα στην καθημερινότητά σας ωστόσο του 2ου δεκαημέρου ίσως να πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί αφού θα έχετε ένταση με υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ίσως να ξεσπάσετε με σχέσεις και συνεργασίες μέχρι και τις 22.03.

Ωστόσο για το τέλος του 2ου δεκαημέρου θα είναι ευνοϊκά τα πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες γύρω στις 20.03.ενώ στις 23.03 μάλλον θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.Ωστόσο αν πρόκειται για κάποια συνεργασία ή υπόσχεση μην δώσετε και τόση εμπιστοσύνη.

Στις 28.03 με τη σύνοδο Αφροδίτης –Κρόνου κάποιοι ίσως να έχετε έναν οικονομικό περιορισμό στην εργασία σας ενώ του 3ου ίσως να έχει αρχίσει μια μεγάλη επαγγελματική εξέλιξη για εσάς.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος θα σας βρει να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας,σχέσεις και συνεργασίες ενώ κάποιοι από εσάς τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου με τη Νέα Σελήνη στον Κριό από τις αρχές του μήνα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις και για οικονομικά θέματα.Ωστόσο το διάστημα θα είναι αρκετά εξελικτικό για εσάς του 3ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς στις 05.04 και θα φέρει αρκετή αγάπη και συναισθήματα στις σχέσεις σας ωστόσο θα ευνοηθούν και τα οικονομικά σας.Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου στις 07.04 με συμμετοχή του Ποσειδώνα αλλά και του Δία θα φέρει μεγάλη επιτυχία σε εσάς των αρχών του 2ου δεκαημέρου σε επαγγελματικά,οικονομικά,συνεργασίες αλλά και τα αισθηματικά σας .Κάποιοι ίσως κάνετε έναν ονειρικό γάμο με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα,μια ιδανική γνωριμία αλλά θα πρέπει πάντα να έχετε στο νου σας να τσεκάρετε αν αυτό που ζείτε είναι αληθινό.

Ο κυβερνήτης σας από τις 11.04 θα περάσει στον Ταύρο και θα κάνετε καλύτερο χειρισμό των σχεδίων σας όμως ίσως κάνετε και ένα ταξίδι.Κάποιοι ίσως κάνετε και ένα ξαφνικό ταξίδι με το ταίρι σας ενώ η Πανσέληνος στις 16.04 θα ευνοήσει την σταθεροποίηση της σχέσης σας ,των οικονομικών σας αλλά και των επαγγελματικών σας.Ωστόσο ο Άρης θα έχει περάσει στους Ιχθύς και μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε κάποιες εντάσεις από εδώ και πέρα ωστόσο του 3ου δεκαημέρου θα έχετε συνεχώς εξελίξεις και γύρω στις 24.04 και πάλι θα ευνοηθείτε σε ένα ταξίδι,μια συνεργασία με το εξωτερικό αλλά και τα οικονομικά σας.

Το εξάγωνο Άρη-Ήλιου θα φέρει επίσης και για το 1ο δεκαήμερο μια βοήθεια από φιλικά πρόσωπα ή ένα ταξίδι ενώ το εξάγωνο Δία –Ερμή στις 27.04 θα φέρει επίσης συνεργασίες και σχέσεις που τις είχατε ονειρευτεί και οι καλλιτέχνες θα είστε αρκετά ευνοημένοι.

Η σύνοδος Αφροδίτης Δία στις 30.04 θα συνεχίσει την εύνοια του 3ου δεκαημέρου ενώ ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα αναδειχτείτε στην καριέρα σας ενώ η Νέα Σελήνη στον Ταύρο  και Ηλιακή έκλειψη θα δώσει νέα ξεκινήματα σε εσάς τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου με κάποια σχέδιά σας,με οικονομικά ,με το εξωτερικό αλλά και σε νομικά θέματα ή σπουδές.

ΜΑΙΟΣ

Ο Μάιος θα ξεκινήσει με την ίδια εύνοια για το 3ο δεκαήμερο μέχρι και περίπου τις 11.05.Η Αφροδίτη από τις 02.05 θα περάσει στον Κριό και ίσως έχετε κάποια έξοδα ωστόσο γύρω στις 05.05 ίσως να τα καλύψετε από την εργασία σας εσείς του 1ου δεκαημέρου.Ο Δίας θα περάσει στον Κριό στις 11.05 και ίσως να κάνετε ένα οικονομικό ξεκίνημα του 1ου δεκαημέρου ωστόσο στις 15.05 και 16.05 με την Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη  του 3ου ίσως να έχετε ακυρώσεις σε συμφωνίες αλλά και δυσκολίες ή περιορισμούς σε ένα εργασιακό επίπεδο ενώ θα πρέπει να προσέχετε και κάποιες εξαπατήσεις.

Στις 19.05 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σας δώσει μια σημαντική βοήθεια ενώ και στις 22.05 με το εξάγωνο Άρη –Πλούτωνα θα έχετε το σθένος να βγάλετε εις πέρας σχέσεις και συνεργασίες.Στις 25.05 η όψη του ανάδρομου κυβερνήτη σας με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να επιστρέψετε σε μια παθιασμένη σχέση .

Η Νέα Σελήνη στις 30.05 θα δώσει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στο 1ο δεκαήμερο,έναν ξαφνικό γάμο ή μια ξαφνική συνεργασία ωστόσο του 3ου δεκαημέρου ίσως να έχετε περιορισμούς στα σχέδιά σας .

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα συνεχίσει με κάποιον περιορισμό σε εσάς του 3ου δεκαημέρου ενώ το 1ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχία σε οικονομικά και κάποια σχέδιά σας.Ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος στις 04.06 και ίσως τελικά να αφήσετε κάποιο σχέδιό σας του 3ου και να προχωρήσετε μπροστά.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού θα ευνοήσει το 2ο δεκαήμερο σε οικονομικά και συναισθηματικά και μια ξαφνική ευκαιρία ενώ η Πανσέληνος στις 14.06 θα φέρει εξελίξεις επαγγελματικές στο 3ο δεκαήμερο ωστόσο όχι με τόσο ικανοποιητικές  οικονομικές απολαβές και στις 19.06 ίσως να πιεστείτε αρκετά ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε το όραμα της δημιουργίας ή κάποιοι ίσως να πρέπει να αφήσετε την εργασία σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για μια σχέση ή συνεργασία.

Στις 27.06 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα φέρει ισορροπίες στην καθημερινότητά σας ή σε οικονομικά θέματα .Η Νέα Σελήνη στις 29.06 θα φέρει νέους φίλους ή ίσως να ηγηθείτε μιας ομάδας και ίσως να υπάρξει εύνοια και στην καριέρα σας  με κάποια γνωριμία.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που θα επηρεάσει με εντάσεις ίσως σε οικονομικό επίπεδο το 3ο δεκαήμερο αλλά και σε θέματα με ερωτικά ή τα παιδιά σας.Οι υπόλοιποι με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα της εργασία σας θα ασχοληθείτε αρκετά με την εργασία σας.

Μάλιστα στις 02.07 κάποιοι του 3ου δεκαημέρου ίσως βρείτε μια μόνιμη εργασία και καλό θα ήταν να μην πάρετε την γνώμη κάποιων που θα μπορούσαν να σας αποπροσανατολίσουν.Ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και θα κινηθείτε σε ομάδες και φίλους ενώ ο Άρης από τις 05.07 στον Ταύρο θα σας κάνει πιο δυναμικούς και θα έχετε εύνοια και σε συμφωνίες με το εξωτερικό.

Η Πανσέληνος στις 13.07 θα φέρει μια εξέλιξη σε κάτι δημιουργικό ή θα έχετε ένα ταξίδι μέσα από κάποια δημιουργική ομάδα που λαμβάνετε μέρος εσείς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ενώ την ίδια ημέρα του 3ου δεκαημέρου θα κλείσουν μια σημαντική συμφωνία ή θα επισημοποιήσουν κάποια σχέση τους.

Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17.07 θα ικανοποιήσει τα όνειρα του 3ου δεκαημέρου ενώ ίσως κάνετε και μια ερωτική γνωριμία καθώς και στις 18.07 που ο Ήλιος θα σχηματίσει την ίδια όψη.Η Αφροδίτη θα περάσει με τη σειρά της στον Καρκίνο στις 18.07 και θα φέρει χαρά και παρέα με φίλους ενώ ο Ερμής στον Λέοντα στις 20.07 θα σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ζεστασιά.

Η Νέα Σελήνη στις 29.07 μπορεί να σας βρει απομονωμένους να δουλεύετε για ένα δημιουργικό σχέδιο ενώ κάποιοι από εσάς να έχετε απομονωθεί για να κάνετε διακοπές με το ταίρι σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει θετικά για το 2ο δεκαήμερο αφού θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα με φίλους,να κάνετε τις διακοπές σας αλλά και με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη από τις 02.08 να έχετε και μια ξαφνική γνωριμία στις διακοπές σας που θα σας κάνει να ερωτευτείτε.

Ωστόσο του 3ου ίσως να είστε πιο περιορισμένοι και ίσως να πρέπει να προσέξετε και την ψυχική σας υγεία.Του 1ου ενώ μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς θα νοιώθετε καλά.Επίσης στις 07.08 ίσως να έχετε κάποιο ατύχημα και έναν περιορισμό και θα πρέπει να προσέχετε αρκετά.Ο Ερμής ωστόσο ο κυβερνήτης σας θα έχει περάσει στο ζώδιό σας και στη θέση του από τις 05.08 και θα σας ευνοήσει όλους σταδιακά.

Το τρίγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα θα μαλακώσει λίγο τα πράγματα και θα φέρει όμορφες στιγμές για το 3ο δεκαήμερο ωστόσο στις 09.08 η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία στις ερωτικές σας σχέσεις ή με κάποιο φίλο που θα διαχειριστείτε.

Στις 16.08 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας δώσει χαρά και ώθηση στα σχέδιά σας στο 2ο δεκαήμερο ενώ ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα φέρει εύνοια σε γνωριμίες ,σχέσεις αλλά και τα οικονομικά του 1ου δεκαημέρου στις 18.08.Τελικά του 3ου δεκαημέρου παρά κάποιες δυσκολίες θα τα καταφέρετε με μεγάλη δύναμη στις 15.08 αλλά και στις 23.08 που θα πετύχετε ένα σχέδιό σας.

Στο τέλος του μήνα με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα δυσκολευτείτε σε σχέσεις και οικονομικά οι αρχές του 2ου δεκαημέρου ενώ του 1ου θα έχετε μια συμφωνία αλλά και μια σημαντική οικονομική εξέλιξη προς το τέλος του μήνα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!