Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες


Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σαν σελίδες ενός ρομαντικού μυθιστορήματος.

Ο ρομαντισμός δεν λείπει ποτέ από το μυαλό σας και ψάχνετε για τον τέλειο σύντροφο για να νιώθετε ολοκληρωμένοι –επειδή από όλα τα ζώδια, ο Ζυγός δεν θέλει να είναι μόνος.

Η ανάγκη για σύντροφο είναι βαθιά χαραγμένη στη ψυχή σας, για αυτό η συμβατότητά σας είναι μία από τις πρώτες σας προτεραιότητες. Αν είστε ελεύθεροι, ψάχνετε να βρείτε κάποιον. Αν έχετε σχέση, προσπαθείτε απεγνωσμένα να τον κρατήσετε.

Για τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, συμβατότητα σημαίνει το απόλυτο ρομαντικό όνειρο.

Σαν μυθολογικό αρχέτυπο, ο Ζυγός είναι ο ιδεαλιστής ή η δεσποσύνη σε κίνδυνο. Χρειάζεται έναν ήρωα, έναν ιππότη με πανοπλία, έναν πρίγκιπα να τη σώσει από το πύργο. Αν πάρει κάτι λιγότερο, τότε σπαταλά όλο το χρόνο της να σκέφτεται τι είναι αυτό που λείπει από το όνειρό της.

Οι άντρες Ζυγοί είναι τυπικά πιο ρεαλιστές όσον αφορά τον έρωτα,

Αλλά επίσης λαχταρούν τη τέλεια σχέση, και συνήθως δεν μπορούν να καταλάβουν πως ίσως έχουν ήδη το τέλεια σχέση κάτω από τη μύτη τους.

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, έτσι δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός πως όταν ψάχνετε για σύντροφο γίνεστε τόσο επιλεκτικοί.

Είστε γοητευτικοί, κοινωνικοί και φλερτάρετε αρκετά, προσελκύοντας αρκετούς ανθρώπους, αλλά η συμβατότητά σας υποφέρει από την ανικανότητά σας να επιλέξετε. Επειδή είστε τόσο απεγνωσμένοι για μια σχέση, μερικές φορές δημιουργείτε σχέσεις που είναι, στη καλύτερη, ασύνετες ή στη χειρότερη, καταχρηστικές ή επικίνδυνες.

Μόλις μπείτε στη σχέση, είναι πολύ δύσκολο να ξεμπερδέψετε και προτιμάτε ο σύντροφός σας να βρίσκει δικαιολογίες για τα λάθη του, αντί να αποχωρήσετε. Προσκολλάτε σε μία σχέση με οποιοδήποτε κόστος.

Σιχαίνεστε την ανισορροπία και την αταξία, και φτάνετε στα άκρα με τη διπλωματία σας σε έναν τσακωμό, ακόμα και στο σημείο να θυσιάσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα.

Τα πάντα για μια ήσυχη ζωή. Αυτή η ανάγκη για ισορροπία και ηρεμία αποτελεί πρόβλημα για τη συμβατότητα του Ζυγού, καθώς τα πιο δυνατά ζώδια εκμεταλλεύονται τη συμβιβαστική σας φύση.

Όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποιο πειρασμό, δύσκολα αντιστέκεστε καθώς δεν είστε ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Δεν είναι πως θέλετε να πληγώσετε το σύντροφό σας, αλλά σας αρέσουν οι κολακείες, έτσι ταιριάζετε με οποιοδήποτε ζώδιο το οποίο σας κολακεύει και παίρνει τα ηνία στην ρομαντική σας τελειότητα.

Επίσης είστε εύπιστο και σας κοροϊδεύουν εύκολα, επειδή πιστεύετε στο καλύτερο εαυτό τον άλλον, με αποτέλεσμα να πληγώνεστε άσχημα ή να απογοητεύεστε από κάποιον που δεν έχει έντιμες προθέσεις.

Για τη γυναίκα Ζυγό, η σχέση με ένα ζώδιο της Φωτιάς είναι καλός συνδυασμός, επειδή αυτά τα ζώδια είναι ειλικρινή και απλά, και θα της φερθούν σαν κυρία.

Για τους άντρες Ζυγούς, ένα ζώδιο του αέρα τους παρέχει πνευματική συνάντηση και ρομαντισμό, έτσι είναι η καλύτερη επιλογή για μια μακροχρόνια σχέση.

Τελικά και για τα δύο φύλα, η συμβατότητα του Ζυγού εξαρτάται από το πόσο ρεαλιστικές ή όχι είναι οι προσδοκίες σας. Είναι ωραίο να έχετε την ιδανική εικόνα στο μυαλό σας όσον αφορά το πώς θέλετε μια σχέση να είναι, αλλά στον πραγματικό κόσμο κάποιος πρέπει να πληρώνει τους λογαριασμούς, κάποιος πρέπει να πετά τα σκουπίδια, κάποιος πρέπει να χειριστεί το δύσκολο έφηβο και τις περίεργες πεθερές.

Μην τα παρατήσετε στην αναζήτηση για την τέλεια σχέση, αλλά διευκολύνετε το σύντροφό σας όσο προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες σας, και μην επιτρέπετε σε άτομα που δεν αξίζουν να σας πληγώνουν. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ζούμε σε ένα όνειρο για όλη μας τη ζωή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!