Ήλιος στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!


Η ανάγκη μας να οργανώσουμε την ζωή και την καθημερινότητα μας φέτος είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Σε αυτό θα μας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο Ήλιος, έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία του  στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/08 στις 00:34 π.μ. όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/09 στις 22: 20 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο Γήινο και Μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου θα μπούμε στην διαδικασία να οργανώσουμε την και πάλι της ζωή μας πάνω στην νέα μας καθημερινότητα, που επιβάλει πλέον η επιστροφή μας στην δουλειά, ενώ η  προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο θα βάλει όσους είναι γονείς και πάλι σε μια ρουτίνα.

Επίσης,  θα αρχίσουμε και πάλι  να λειτουργούμε με βάση την λογική και να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας, ενώ θα καταφέρνουμε να  δίνουμε άμεσες πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στις καθημερινές μας υποθέσεις.

Από την άλλη πλευρά, θα μας απασχολήσουν οι εργασιακές μας σχέσεις, αλλά και τα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία. Για τους περισσότερους από εμάς, άλλωστε, η περίοδος μετά τις διακοπές είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, να ασχοληθούμε με την διατροφή μας, να ξεκινήσουμε τις επισκέψεις μας στο γυμναστήριο, να ασχοληθούμε με το αισθητικό κομμάτι της εμφάνισης μας, και να προγραμματίσουμε τον ετήσιο ιατρικό μας έλεγχο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι με χαμόγελο, καλή διάθεση και αισιοδοξία θα κυνηγήσουν τους στόχους τους, ενώ ιδιαίτερα  πιεστική για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο της Παρθένου είναι:

  • Στις 7/09 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (14ο 08’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό (14ο 39’), θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (21ο 47’), θα παρασύρει σε ψευδαισθήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 34’), θα βοηθήσει να νιώσουν πιο ισχυροί οι εκπρόσωποι των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/09 η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύς (28ο 13’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η παρουσία του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στη δουλειά σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα αναγκαστείτε να δουλέψετε κάτω από ιδιαίτερα  πιεστικά χρονοδιαγράμματα, ενώ θα αναγκαστείτε να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, προγραμματίζοντας το ετήσιο τσεκ- απ , την διατροφή σας, να ξεκινήσετε γυμναστήριο, και να προχωρήσετε και σε αισθητικές παρεμβάσεις.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό  τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, όσοι από εσάς είστε σε διακοπές, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας σπορ.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα πάρει και πάλι τον  πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, και θα σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο  ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη προσοχή με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και  τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να προχωρήσετε και σε  μερικές αλλαγές ή επισκευές στο χώρο του σπιτιού σας, ενώ, μπορεί να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε πολύ έντονους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος  του Ήλιου στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με  νέες  επαγγελματικές υποχρεώσεις, πολλές  συζητήσεις, αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να συνδυάσετε τα επαγγελματικά ταξίδια με την διασκέδαση. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα βραχυχρόνιο εκπαιδευτικό σεμινάριο.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον  2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, και θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.  Η είσοδος  του Ήλιου στο ζωδίου σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερη όρεξη και ενθουσιασμό σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά  ξεκινήματα.  Ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κινηθείτε στο παρασκήνιο, και θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ζήσετε ένα κρυφό έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, ενώ παράλληλα θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας τα οποία θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.  Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και  στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να  δουλέψετε πολύ σκληρά για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.  Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος  είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό  τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ όσοι από εσάς έχετε σε εκκρεμότητα νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τις τακτοποιήσετε. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να στρέψετε την προσοχή στον συντρόφο σας και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις ανάγκες του. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε  μια νέα συνεργασία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!