4 Είδη Παιδιών


Τα 4 στοιχεία που ορίζουν τον ζωδιακό – Φλόγα, ΑέραςΓη, Νερό – δίνουν και 4 διαφορετικά είδη παιδιών.

Δεν έχει βέβαια σημασία μόνον το ζώδιο του κάθε παιδιού. Περισσότερη σημασία έχει το ποιο στοιχείο κυριαρχεί στον γενέθλιο χάρτη του.

Ένα ψαράκι που έχει βασικούς Οίκους σε φλογερά ζώδια θα έχει μια μάλλον λιονταρίσια ή κριαρίσια ή τοξότικη συμπεριφορά, είναι λογικό.

Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά των αξιαγάπητων πιτσιρικάδων, όπως αναπτύσσονται με βάση τα στοιχεία του ζωδιακού.

Φωτιά:

Κριός, Λέων, Τοξότης. Τα παιδιά με πολλή φωτιά στο χάρτη τους είναι πολύ δραστήρια, συμμετέχουν με ηγετικές διαθέσεις σε παιχνίδια και μπορούν να επιτύχουν σε όλα τα είδη των δραστηριοτήτων.

Τα παιδιά με έμφαση στην πυρκαγιά στα διαγράμματά τους είναι ζωηρά και διασκεδαστικά στην παρέα τους, αλλά μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν με πιο αξιόπιστους συντρόφους στο παιχνίδι για να μάθουν να μοιράζονται και να ελέγχουν το συναίσθημά τους. Αυτές οι «πύρινες σφαίρες» συχνά δυσκολεύονται να ηρεμήσουν.

Τα παιδιά της φλόγας βέβαια αγαπούν να βλέπουν τις φλόγες που χορεύουν σε μια πυρκαγιά στην θερινή κατασκήνωση για παράδειγμα.

Η φωτιά είναι δημιουργική, αλλά λανθασμένη χρήση ή αβλεψία, είναι επικίνδυνη. Τα παιδιά με λίγη συμμετοχή ζωδίων της φωτιάς στα διαγράμματά τους συχνά δυσκολεύονται να ξεκινήσουν οτιδήποτε, είναι πιθανό να χρειαστούν κάποιον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και σπίθα για να πάρουν μπροστά!

Γη:

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως. Τα παιδιά με πολλά ζώδια της γης είναι πολύ πρακτικά, μπορούν να δουν πώς λειτουργεί κάτι και μαθαίνουν γρήγορα να χρησιμοποιούν πράγματα.

Τα παιδιά με ιδιαίτερη έμφαση γης αναζητούν τρόπους για να είναι παραγωγικά. Συχνά είναι αξιόπιστα, αποτελεσματικά και αυτό που λέμε γειωμένα, κυριολεκτικά.

Χρειάζονται μια πρακτική προσέγγιση στη μάθηση. Τα Παιδιά της Γης θέλουν να παίζουν με την άμμο, τον πηλό, και με όμορφα βράχια.

Τους αρέσει να οικοδομούν. Εκείνα με λίγη γη, τείνουν να είναι λιγότερο αντικειμενικά, λιγότερο γειωμένα, ή λιγότερο πρακτικά.

Αέρας:

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος. Τα παιδιά με πολλά ζώδια του αέρα είναι αναλυτικά και είναι επίσης σε θέση να επιλύουν προβλήματα και διαφωνίες, ενώ εύκολα καταλήγουν σε σοφά συμπεράσματα.

Τα παιδιά με επικρατέστερο τον αέρα μπορεί να είναι φλύαρα, βέβαια. Πρόκειται για ισχυρές πνευματικές προσωπικότητες που συνεχώς θέλουν να ανταλλάξουν ιδέες.

Καταλαβαίνουν τα συναισθήματα μέσα από τον λόγο. Τα παιδιά με λίγο αέρα να έχουν μερικές φορές προβλήματα με αφαιρέσεις και με ιδέες, αυτό που λέμε δυσκολεύονται να δουν την μεγάλη εικόνα και μπορεί να νιώθουν ότι η πραγματικότητα είναι πολύπλοκη.

Νερό:

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς. Τα παιδιά με άφθονο νερό είναι πολύ γεμάτα με συναίσθημα και οπροσανατολισμός τους γίνεται με βάση την διαίσθηση και το όνειρο.

Τα παιδιά με ιδιαίτερη έμφαση στο νερό μπορεί να είναι καλλιτεχνικές φύσεις. Τα συναισθήματά τους πληγώνονται εύκολα. Μπορεί να αναζητήσουν τρόπους για να φροντίζουν τους άλλους. Ακόμη και τα μωρά, απολαμβάνουν ήσυχες περιόδους διαλογισμού.

Τα παιδιά του νερού βέβαια αγαπούν το κολύμπι και το να παίζουν στο νερό. Εκείνα που έχουν λίγο νερό μπορεί να χρειάζονται βοήθεια για να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!