Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου


Τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των ιδιαίτερα δύσκολων καταστάσεων που βιώσαμε, οι αντιδράσεις μας, είτε αυτές ήταν θετικές είτε αρνητικές, ήταν έντονες.

Μετά από όλη αυτή την κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάψουμε να λειτουργούμε με το συναίσθημα και να πρυτανεύσει η λογική. Σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο η είσοδος του Ερμή στο Γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, θα μας βοηθήσει, όχι μόνο να ενισχύσουμε τις  επικοινωνιακές ικανότητες, αλλά και  να δούμε την κατάσταση γύρω μας με πιο καθαρή ματιά.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρουμε να  γίνουμε πιο πρακτικοί και να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ παράλληλα  θα αρχίσουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες, και να  κάνουμε πολύ αυστηρή κριτική ξεκινώντας από τον εαυτό μας και συνεχίζοντας στους άλλους.

Επίσης αυτή τη χρονική περίοδο θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με θέματα υγείας αλλά και την παροχή υπηρεσιών προς τους άλλους, ενώ θα ασχοληθούμε πολύ έντονα και με θέματα διατροφής.

Από τα πολύ θετικά στοιχεία αυτής της περιόδου είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι μετά από  έντονη σκέψη και λεπτομερής ανάλυση όλων των δεδομένων. Ενώ από τα λιγότερο θετικά  θα  είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να χάσουμε την ουσία των καταστάσεων καθώς θα έχουμε την τάση να τις αναλύουμε υπερβολικά , ενώ άλλες στιγμές στην προσπάθεια μας είμαστε πολύ  αυστηροί με τους άλλους, είναι πιθανό να γίνουμε επικριτικοί.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της  Παρθένου στις 12/08 στις 00:37 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 30/08 στις 08:09 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν με ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ στο παιχνίδι του φλερτ θα χρησιμοποιήσουν το μεγάλο τους όπλο που είναι  το έξυπνο χιούμορ τους, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς) θα αναγκαστούν  να βρουν πρακτικές λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και στις συνεργασίες τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένο οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 19/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη  (12ο 48’), θα ενισχύσει τον δυναμισμό και τη αποφασιστικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί  στις αρχές τους 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα,
  • Στις 20/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (14ο 47’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να βρουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις για να προωθήσουν τα σχέδια τους.
  • Στις 25/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 20’), θα παρασύρει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, σε  ψεύτικες υποσχέσεις.
  • Στις 26/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 42’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εκμεταλλευτούν τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους προς όφελος τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Άμεσες λύσεις και πρακτικές λύσεις στη  δουλειάς σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις των προϊσταμένων σας με την αποτελεσματικότητα σας , ενώ παράλληλα θα αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την υγεία σας και γιατί όχι να κάνετε και ένα τσεκ-απ που συνεχώς αναβάλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο επιτέλους και πάλι επιστρέφει στα χείλη σας. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με έξυπνους και ιδιαίτερα πρωτότυπους τρόπους τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές  με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  και θα έχετε την δυνατότητα να  γοητεύσετε με το έξυπνο χιούμορ σας το αντικείμενο του πόθου σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα και να βελτιώσετε παράλληλα τις σχέσεις σας. Επίσης, μπορείτε να προχωρήσετε στην  οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς  να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο  θα σας βάλει σε πολύ έντονους ρυθμούς καθώς θα έχετε  πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αντικαταστήσετε το κινητό σας ή για να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο. 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  σε μια οικονομική συνεργασία και μετά από αυτή να ανεβάσετε τις μετοχές σας στον εργασιακό στίβο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερο πάθος τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή  τα σχέδια και τις ιδέες σας, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, με αποτέλεσμα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας. Θα δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν με απόλυτη επιτυχία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα επικριτικά και πολλές φορές πικρόχολα σχόλια σας.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει έξυπνες ιδέες, ενώ, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους δεν θα διστάσετε  να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συζητήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εισβάλει και πάλι στην ζωή σας ένα άτομο  από το ερωτικό σας παρελθόν και να διεκδικήσει και πάλι την προσοχή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικοί και ιδιαίτερα εξωστρεφής θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους, ενώ μέσα από τις φιλικές συγκεντρώσεις θα έχετε την ευκαιρία μέσα να γνωρίσετε νέα πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι  πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους νέους επαγγελματικούς σας  στόχους. Ενώ, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας . 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισιόδοξοι για το  μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία  τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά  τις Νομικές ή Γραφειοκρατικές σας υποθέσεις τις οποίες συνεχώς αναβάλατε. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να πάτε διακοπές με τον σύντροφο σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία είχατε ξεκινήσει επαφές εδώ και καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Το θετικό είναι ότι θα ανακτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας. 

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του  Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα είναι επιτυχημένες, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους τωρινούς συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα σύννεφα που υπήρχαν στην σχέση σας με τον σύντροφο σας θα διαλυθούν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!