Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Πλούτωνα, Το πάθος επιστρέφει στην ερωτική μας ζωή ..


Η πηγή της ζωής και της δημιουργίας είναι ο έρωτας, αυτός είναι άλλωστε που ακόμα και στις πιο δύσκολες ή δυσάρεστες συνθήκες μπορεί να μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο  στο παιχνίδι του έρωτα αυτές τις ημέρες θα παίξει  η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου η οποία θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα  δείξουμε στον σύντροφο  μας τα πιο βαθιά μας συναισθήματα χωρίς φόβο και ενοχές, θα κάνουμε σημαντικές  γνωριμίες οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη, θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε τις αποφάσεις του συντρόφου μας , θα ζήσουμε στιγμές έντονου ερωτικού πάθους, ενώ θα είμαστε παραπάνω κτητικοί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με τον εαυτό σας και την  εμφάνιση σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ξεκινώντας με αλλαγές στην  διατροφή σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση την οποία σκεφτόσασταν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στο πρόσωπο σας.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με πάθος ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν ένα νέο έρωτα ο οποίος θα τους μεταμορφώσει συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας. Για αρκετούς αυτό  μπορεί να οφείλεται σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας.  Ενώ για άλλους μπορεί να σημαίνει την ανανέωση της ερωτικής τους ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει μια νέα  σημαντική γνωριμία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εκφράσετε με ιδιαίτερο πάθος τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις  θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε  τα μελλοντικά σας σχέδια τα οποία όταν υλοποιηθούν θα αλλάξουν την ζωή σας ριζικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την σχέση τους με το ερωτικό τους ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο κινήστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό ακόμα να μείνει μυστική.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον φιλικό σας κύκλο θα γοητεύσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε  την προσοχή και να γοητεύσετε τους φίλου σας κατά τη διάρκεια μιας  φιλικής συγκέντρωσης. Επίσης,  σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερο πάθος αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και πολύ σύντομα να φτάσετε στην  κορυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα δυνατά σας όπλα θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να κινηθείτε παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα χρησιμοποιήσετε τα δυνατά σας όπλα, όπως είναι το σεξ ή το χρήμα, για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέες συνεργασίες, με την βοήθεια ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον θα προχωρήσετε  αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια σημαντικών προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ μέσα από το φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να βρείτε τους νέους σας συνεργάτες. Από την άλλη πλευρά σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο του κοινωνικού σας κύκλου.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!