Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Δία, Οδηγός για να αποφύγετε τις υπερβολές !


Οι τελευταίες ημέρες, κάθε άλλο παρά χαρούμενους μας αφήνουν,  γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας και να  αποφύγουμε τις εκρήξεις και τις λεκτικές υπερβολές.

Στις 11/08 ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου (28ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα κυριαρχεί το στοιχείο της υπερβολής στις αντιδράσεις μας είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές, επίσης, είναι πιθανό εξαιτίας μιας παρόρμησης να πούμε πράγματα χωρίς να τα φιλτράρουμε με αποτέλεσμα να έρθουμε σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη πλευρά στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε τις εντυπώσεις στην δουλειά μας είναι πιθανό να δώσουμε υποσχέσεις  ή να αναλάβουμε ευθύνες τις οποίες κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να μην επιτρέψουμε αυτές τις ημέρες στους φίλους μας να μας παρασύρουν σε συζητήσεις χωρίς νόημα ή σε κοινωνικούς σχολιασμούς, γιατί το πιθανότερο είναι να πούμε πράγματα χωρίς να σκεφτούμε με αποτέλεσμα να φέρουμε τους  συνομιλητές μας σε δύσκολη θέση.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας θα πρέπει να ελέγξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές στον τρόπο που θα παρουσιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό η υπερβολική διαχυτικότητα σας να φέρει σε δύσκολη θέση τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις εντάσεις θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που  μπορεί να σας εκθέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε έντονους ρυθμούς κινήστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές και κουτσομπολιά κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών ή φιλικών σας συζητήσεων τα οποία δεν θα είναι καθόλου κολακευτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σημαντικές συζητήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή  της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό σε επαγγελματικό επίπεδο να δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να είστε ιδιαίτερα κτητικοί και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει στους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές και επιπόλαιες αντιδράσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε, γιατί οι άλλοι δεν έχουν πάντα την διάθεση να σας δικαιολογούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό ορισμένους από εσάς να σας παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις στο χώρο της δουλειά σας. Ενώ άλλους, μπορεί να τους ωθήσει να αναλάβουν ευθύνες που δεν μπορούν να υλοποιήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών ατόμων από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εικόνα σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το  ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό είτε να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις σχετικά με το μέλλον της καριέρας σας, είτε σε αντιδράσεις και εκρήξεις θυμού στην δουλειά σας οι οποίες θα χαλάσουν την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε με ιδιαίτερο πάθος αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει, εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, σε λεκτικές υπερβολές στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό αρκετοί από εσάς, εξαιτίας της κούρασης των τελευταίων ημερών, να είστε ασυνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια νέα οικονομική συμφωνία η οποία φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα τα οποία θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε επιπόλαιες αντιδράσεις απέναντι στους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριγμοί στις συνεργασίες σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να φέρετε σε δύσκολη θέση τον σύντροφο σας με την συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλοί κουρασμένοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύς. Στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την εύνοια των προϊσταμένων σας, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε την τάση να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σας, από αυτές που μπορείτε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!