Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα


Ο Αύγουστος είναι ο μήνας, που για τους περισσότερους από εμάς είναι συνδεδεμένος με τις διακοπές, την ξεκούραση αλλά και την επιθυμία μας να σχεδιάσουμε τα επόμενα μας βήματα.

Η φετινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο που είναι περισσότερο από κάθε άλλο συνδεδεμένο με την δημιουργικότητα, την χαρά της ζωής, τον έρωτα και τα παιδιά,  είναι λιγάκι διαφορετική, αφού το κυρίαρχο στοιχείο της είναι οι ανατροπές.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης;

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 08/08 στην (16ο 14’) στις 4:50 μ.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα προς τέλη  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 20ο 00’ του Μεταβλητού Τοξότη.

Αρχικά, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 8ο οίκο του Ωροσκοπίου, ενός οίκου που έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά μας, με τους φόβους και τις ανασφάλειες μας, την σεξουαλικότητα μας και την αναγεννητική μας ικανότητα.

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της Νέας Σελήνης είναι η ανατροπή, αιτία είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να δούμε πολλά από τα δημιουργικά μας σχέδια να ανατρέπονται, ενώ θα έχουμε και ξαφνικές αλλαγές και στις ερωτικές μας σχέσεις.  Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα δώσει την δυνατότητα και σε αρκετούς να προχωρήσουν σε σημαντικές ρυθμίσεις με Πιστωτικούς Οργανισμούς.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος του Ερμή – Νέας Σελήνης με τον Ωροσκόπο θα μας βοηθήσουν, ώστε με συντονισμένες ενέργειες να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες που είχαμε, είτε για τις διακοπές μας, ενώ είναι πιθανό να μας παρασύρει και σε ερωτικές απιστίες. Με αποτέλεσμα, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ωροσκόπο, να έχουμε και αρκετά προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις, εξαιτίας ορισμένων λανθασμένων επιλογών.

Ένα ακόμα στοιχείο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την Νέα Σελήνη είναι και η υπερβολή, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να σπαταλήσουμε άσκοπα τους υλικούς και συναισθηματικούς μας πόρους.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος με το Μεσουράνημα, θα μας βοηθήσει να δεχτούμε πιο εύκολα τους κανόνες και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 22ο 04΄ του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 25ο 51’ του Σκορπιού. Στην σύνθεση των 2 χαρτών (Αστρικού – Τροπικού) η πιο σημαντική κρυφή όψη  που σχηματίζεται και μπορεί να μας βγάλει γεγονότα, είναι η αντίθεση του Αστρικού Άρη με τον τροπικό Κρόνο, η οποία μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια και αρκετές συγκρούσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πάντοτε έτοιμοι, να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα όταν τα σχέδια μας ανατρέπονται.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα νέα τολμηρά και ανατρεπτικά σας σχέδια είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα  σας ωθήσει να προωθήσετε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα  ιδιαίτερα τολμηρό και  φιλόδοξο σχέδιο σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ για κάποιους από εσάς, θα υπάρξουν και ανατροπές στις οικογενειακές σας ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε νέους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, και για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε διακοπές, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε ερωτικές απιστίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας στα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια έχετε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα και στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείτε το χαμόγελο να επιστρέφει στο πρόσωπο των αγαπημένων σας προσώπων.

ΛΕΩΝ

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε στην ζωή σας αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Μια τολμηρή επαγγελματική πρόταση, ή η απόφαση για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας και στην προσωπική σας ζωή, θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε σύντομα ριζικά την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά κρατάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σας κινήσεων, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε, ωστόσο, θα πρέπει για λίγο καιρό να τα κρατήσετε κρυφά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πέσετε σε ερωτικές πλάνες.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή θα στρέψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή, με νέα πρόσωπα που θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας και θα την αναστατώσουν ευχάριστα, ενώ είναι πιθανό μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο να γνωρίσετε και τους νέους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους είστε έτοιμοι να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Σκορπιοί.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε νέους στόχους στην καριέρα σας και να τολμήσετε γιατί όχι και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις, γεγονός που θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας ωθήσει  να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και να ξεκινήσετε με τόλμη και ενθουσιασμό, να βάζετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες θα είναι η αφορμή για να ξεχωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σας και θα την αναστατώσει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σημαντική περίοδο ξεκινά για τις σχέσεις σας . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τόσο τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας από την αρχή. Όσες από αυτές στηρίζονται σε γερές βάσεις, θα ανανεωθούν και θα συνεχίσουν, ενώ κάποιες άλλες είναι πιθανό να λήξουν ξαφνικά. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας στενοχωρεί, γιατί πολύ σύντομα νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Νέες υποχρεώσεις είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, οι οποίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας που είχατε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την υγεία σας, και να απαλλαγείτε από διάφορες κακές συνήθειες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!