Ταύρος με Ταύρο


Αυτός και αν είναι Σταθερός συνδυασμός!

Οι Ταύροι είναι ιδιαίτερα κτητικοί και ζευγαρώνουν για μια ζωή, έτσι δεν υπάρχουν ανησυχίες για απιστίες σε αυτή τη σχέση.

Εκτιμούν την αξιοπιστία σε ένα σύντροφο, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως βρήκατε κάποιον τον οποίο θα σέβεστε απόλυτα.

Ο ταύρος λατρεύει να δείχνει τη στοργή του στις προσωπικές σας στιγμές, και καθώς είστε και οι δύο ιδιαίτερα αισθησιακοί, απτικοί και ερωτικοί, μπορείτε να περιμένετε φανταστική σωματική χημεία –και τώρα και για πάντα!

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, έτσι και οι δύο λατρεύετε την πιο γλυκιά και απαλή πλευρά της ζωής:

Κομψά δείπνα, παλιό κρασί, μουσική, λουλούδια, τέχνη, πολιτισμικές δραστηριότητες καθώς και όλων των ειδών τις ανέσεις που μπορεί κάποιος να έχει στο σπίτι του.

Οι άνθρωποι που κυβερνώνται από την ερωτική Αφροδίτη χρειάζονται την ομορφιά όπως και το οξυγόνο για να ζήσουν, και ευτυχώς εδώ ο σύντροφός σας συμφωνεί απόλυτα.

Ίσως δουλεύετε στις γραφικές τέχνες, σαν κτηματομεσίτες, στις ασφάλειες ή σε οικονομικούς τομείς.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας σε όλα αυτά τα επαγγέλματα.

Είστε πρακτικοί, ευγενικοί, ανεκτικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι που δίνουν μεγάλη σημασία στη σταθερότητα, έτσι το πιθανότερο είναι να συμφωνείτε στις αξίες και τις προτεραιότητές σας με ευκολία.

Ωστόσο, κατά καιρούς, η ζωή σας μπορεί να γίνει προβλέψιμη και να μοιάζει υπερβολικά ασφαλής και σταθερή.

Έτσι πολλές φορές φτάνει στο σημείο να γίνεται βαρετή.

Από τη στιγμή που κανένας από τους δύο δεν προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα, ίσως τελικά καταλήξετε να αλλάξετε σύντροφο, αφού πλέον τα χαρακτηριστικά του Ταύρου που βλέπατε σαν πλεονεκτήματα, έχουν γίνει πια μειονεκτήματα.

Ο Ταύρος αντιστέκεται σε κάθε είδους αλλαγές, και αυτό δεν είναι πάντα καλό πράγμα.

Εσείς οι δύο χρειάζεστε λίγο πάθος και κάποια ρίσκα για να αναζωογονείται η σχέση σας, όμως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει τα βήματα για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Είστε και οι δύο αρκετά πεισματάρηδες, έτσι αν δεν συμφωνείτε σε κάτι, φτάνετε αναπόφευκτα σε αδιέξοδο.

Αν δεν είστε συνηθισμένοι σε ρίσκα, τότε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε μία κρίση μαζί τότε τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα.

Βλέπετε, αντίθετα με τα ζώδια του Αέρα, κανείς από τους δύο δεν έχει την ψυχολογική ικανότητα να στρίψει ένα νόμισμα και να σκεφτεί αμέσως κερδοφόρες επιλογές.

Ο Ταύρος θέλει να έχει το χρόνο του έτσι ώστε να σκεφτεί τα πράγματα διεξοδικά, και μερικές φορές, κάτι τέτοιο, απλά δεν είναι δυνατό.

Και πάλι, ο σύντροφός σας λατρεύει το γεγονός πως μπορεί πάντα να βασιστεί πάνω σας.

Εσείς δεν πρόκειται ποτέ να αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητεύσει τον σύντροφό σας, ή οποιονδήποτε άλλο στη ζωή σας.

Κάνετε τα πράγματα με σχολαστικότητα και συγκέντρωση, διότι θέλετε να νιώθετε περήφανοι για τις προσπάθειές σας, και αυτό είναι κάτι που ισχύει είτε αφορά ένα πρότζεκτ είτε την ερωτική σας σχέση.

Επειδή κινείστε αρκετά αργά, έχετε την ικανότητα να διορθώσετε λάθη και μικρά ελαττώματα σε οτιδήποτε σας τραβήξει τη προσοχή.

Έχετε βρει κάποιον που σας καταλαβαίνει απόλυτα, έτσι μην διστάσετε να δώσετε σε αυτή τη σχέση μία ευκαιρία.

Όμως, θα ήταν καλό μία στο τόσο να δίνατε μία ώθηση στον σύντροφό σας έτσι ώστε και οι δύο να θυμάστε να κρατάτε ζωντανό το ενδιαφέρον στη σχέση σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!