Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Απρόσμενες εξελίξεις !!


Τους περισσότερους ανθρώπους οι αλλαγές δεν τους αρέσουν, όχι γιατί δεν θέλουν να ζήσουν νέες εμπειρίες, αλλά, γιατί φοβούνται το άγνωστο.

Έρχεται όμως η στιγμή που πρέπει να βγούμε από το τέλμα και να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία, για να γίνει αυτή η μετάβαση ομαλά θα πρέπει να προετοιμάσουμε την αλλαγή, διαφορετικά θα γίνει αιφνίδια.

Στις 07/08 ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό είναι πιθανό αρκετοί από εμάς  να αναγκαστούμε να αλλάξουμε ριζικά  τα σχέδια μας γεγονός που θα μας βγάλει έξω από τα νερά μας, επίσης είναι πιθανό να βρεθούμε απέναντι σε ξαφνικές αποκαλύψεις ή μια σειρά γεγονότων να μας αιφνιδιάσουν.

Πολλές ανατροπές επίσης θα υπάρξουν και στις  σχέσεις μας καθώς όσες θεωρούσαμε δεδομένες μπορεί να λήξουν ξαφνικά ενώ άλλες  να ξεκινήσουν απρόσμενα, επίσης, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι καθοριστικές για την ζωή μας αφού θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε ριζικά .

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει του εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) , μια ομάδα ζωδίων η οποία την φετινή χρονιά έχει ζοριστεί αρκετά , που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Λέοντες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η όψη αυτή θα τους επηρεάζει σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους, αυτό που θα δουν είναι την ζωή τους να αλλάζει ξαφνικά, και το κύριο αίτημα θα είναι να προσαρμοστούν γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ενδιαφέρουσες αλλαγές θα έχετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας αναγκάσει να αλλάξετε τα σχέδια σας , βάζοντας κάποια από αυτά σε αναμονή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας απρόσμενος  έρωτας μπορεί να βάλει την ζωή σας σε νέες διαδρομές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας αναστατώσει, αφού θα προκαλέσει  αλλαγές στο χώρο του σπιτιού  σας με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι σχέσεις και οι ισορροπίες που είχατε μέχρι σήμερα με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Μερικές από αυτές τις αλλαγές θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ψυχραιμία και την υπομονή σας θα πρέπει να διατηρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας σας, από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες μπορεί να πάρετε την απόφαση και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, όπως για παράδειγμα να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να προσέχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , είναι πιθανό να σας φέρει ξαφνικά έξοδα τα οποία δεν τα είχατε υπολογίσει στον προϋπολογισμό σας. Από την άλλη πλευρά, η πρόταση για μια νέα συνεργασία από ένα φιλικό σας πρόσωπο, κάθε άλλο παρά ευνοϊκή θα είναι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Σε νέες διαδρομές θα βάλετε την ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια ξαφνική αλλαγή στην καριέρα σας θα είναι η αφορμή για να δείτε την ζωή με άλλα μάτια και να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια  ασχολείστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αλλάξετε ορισμένα από τα προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια  εξαιτίας του παρασκηνίου υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας πτοεί γιατί πολύ σύντομα η κατάσταση θα γυρίσει προς όφελος σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι  πιθανό να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στις φιλικές σας σχέσεις εξαιτίας μιας  οικονομικής πρότασης ή μιας οικονομικής διαφοράς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αρχίσετε να βλέπετε ξαφνικά με άλλα μάτια ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έχουν αλλάξει. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει για άλλη μια φορά μια σειρά απρόσμενων  εξελίξεων η οποία θα σας ωθήσει  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την σχέση σας με τον σύντροφο σας όσο και για τις συνεργασίες σας. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει προς όφελος σας και να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα μπούνε στην ζωή σας νέα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σε ορισμένους από εσάς είναι πιθανό να προκαλέσει μερικές ανατροπές στα καλοκαιρινά σας σχέδια, εξαιτίας των νέων ευθυνών που πρόκειται να αναλάβετε στην δουλειά σας, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να αφήσουν την σιγουριά τους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να ρισκάρετε είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προωθήσετε  ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα ανατρεπτικό σχέδιο σας, παίρνοντας παράλληλα και ένα οικονομικό ρίσκο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας ξαφνικός έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην δίνη των αλλαγών θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο  σας στο ζώδιο του Λέοντα, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές  στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από τα νερά σας και θα σας προβληματίσουν. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τον  εκνευρισμό που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας, είτε γιατί δουλεύετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, είτε γιατί αισθάνεστε ότι ορισμένοι συνάδελφοι σας προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!