Σύνοδος Αφροδίτης- Ήλιου, Η ερωτική φλόγα αναζωπυρώνεται !!


Η σπίθα που μας δίνει χαρά και μας ωθεί να δούμε την ζωή με αισιοδοξία και να δημιουργήσουμε, είναι ο έρωτας. Οι τελευταίοι 12 μήνες, εξαιτίας της πανδημίας του covid, μας έχει στερήσει την ελευθερία κινήσεων μας σε αρκετά πράγματα, ωστόσο, ο φτερωτός Θεός του έρωτα, όταν θέλει, έχει την ικανότητα να εισβάλει στην ζωή μας.

Στις 26/03 η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού (5ο 51’), θα μας βάλει και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα και της ζωής. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο, θα γίνουμε πιο τολμηρή και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αναθερμάνουν την σχέση τους με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ, για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικοί έρωτες με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Ο διάχυτος ερωτισμός που υπάρχει γύρω μας, θα λειτουργήσει για όλους μας ως σανίδα σωτηρίας, και γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να περάσουμε όμορφα. Από την άλλη πλευρά, η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τις οικονομικές μας υποθέσεις, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρασυρθούμε σε παρορμητικά έξοδα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά  και τους Λέοντες και τους Τοξότες, του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη, ενώ ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα επηρεάζονται από αυτή την όψη όλη την χρονιά.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού είναι  αυτές τις ημέρες στραμμένα σε εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας, γεγονός που δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο. Για τους δεσμευμένους, αυτή η όψη σημαίνει ότι θα καταφέρουν να αναζωπυρώσουν την σχέση τους με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ, τους αδέσμευτους μπορεί να τους βάλει σε ερωτικές περιπέτειες. Ιδιαίτερα όσοι Κριοί έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα κουβαλάτε την σφραγίδα της όψης σε όλη τη γενέθλια χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κρυφές καταστάσεις θα μπλεχτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε μια μυστική οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια, η οποία στην αρχή τουλάχιστον, θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα γοητεύσετε και θα γοητευτείτε από φιλικά σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε τα άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον με την γοητεία και την εκφραστικότητα σας. Ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας σας. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό, τα σχέδια σας για την προσωπική σας εξέλιξη με το ταίρι σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε από το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρκετούς από εσάς να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ ευνοεί και τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλετε στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας αισθησιασμό.

ΖΥΓΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα έχει για εσάς και άμεσα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας θα αναζωπυρωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο ευχάριστη θα γίνει αυτές τις ημέρες η καθημερινότητα σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να φλερτάρετε με ένα συνάδελφο σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα φέρει στην ζωή σας ένα νέο έρωτα, ο οποίος θα είναι για εσάς, η κινητήριος δύναμη, για να γίνεται και πάλι δημιουργικοί και να απολαύσετε και πάλι τις χαρές της ζωής

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ηρεμία και η χαρά επιστρέφει και πάλι στο σπίτι σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακός σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, οι οποίες είχαν διαταραχθεί αρκετά την προηγούμενη χρονιά. Επίσης αρκετοί από εσάς μπορεί να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου του σπιτιού σας, ή να προχωρήσετε σε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Αυτή η όψη, θα είναι πολύ θετική και για την ψυχολογία σας, αφού θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να γίνεται πιο τρυφερή και να εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας τόσο στους φίλους όσο και στους αγαπημένους σας, γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γερά στα πόδια σας θα πατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στον Κριό στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας, ενώ μπορεί να σας φέρει και οικονομική επιβράβευση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσετε όμορφες και έντονα ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!