Σύνοδος Ανάδρομης Αφροδίτης – Πλούτωνα , Δίνω 2η ευκαιρία στην ερωτική μου σχέση


Τα φετινά Χριστούγεννα, παρόλο που είναι διαφορετικά σε σχέση με τα  περσινά, εξακολουθούν να μην είναι όσο ξέγνοιαστα θέλουμε , και αυτό είναι αποτέλεσμα των αναγκαστικών περιορισμών που βιώνουμε τα τελευταία δύο περίπου χρόνια.

Μια από τις αιτίες για το ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα είναι και η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης του ολοκληρωτικού πάθους που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα , στα θετικά της όψης είναι ότι μπορούμε να αναβιώσουμε το πάθος στην ερωτική μας ζωή και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση μας με τον σύντροφο μας , ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια οι κρυμμένοι φόβοι και οι ανασφάλειες μας γύρω από τον σύντροφο σας η οποία μπορεί να πυροδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις.

Το πείσμα μας και η επιθυμία μας να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο προς την ευτυχία μας.

Επίσης, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να πέσουμε στην παγίδα των χειριστικών συμπεριφορών απέναντι στους συντρόφους μας, στην προσπάθεια μας να τραβήξουμε την προσοχή τους.

Οι  νέες σχέσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα είναι έντονες και παθιασμένες, ωστόσο μπορεί να μην έχουν διάρκεια στο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να δεχτούμε και δελεαστικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες τις οποίες θα πρέπει να μελετήσουμε με προσοχή και να μην βιαστούμε να προχωρήσουμε σε οριστικές συμφωνίες, ενώ  καλό θα ήταν να αποφύγουμε και τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση μας. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 12 ημέρες -/+. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί με την συμμετοχή του Άρη στις  03/03/2022.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να επανεξετάσουν  στις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις με προσοχή και από απόσταση.  Σε ότι  αφορά τις συνεργασίες σας ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και  ολοκληρώνοντας τον κύκλο συνεργασιών τις οποίες διστάζετε να κλείσετε. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα δώσουν μια πίστωση χρόνου στην σχέση τους με τον σύντροφο τους και αυτό σε κάποιους θα λειτουργήσει θετικά αφού θα τους βοηθήσει να αναζωπυρώσουν το πάθος τους. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα ο οποίος όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να ξαναδούν τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια πριν προχωρήσουν στην υλοποίηση τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να αλλάξουν και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την ζωή και τις καταστάσεις γύρω τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα εξετάσουν με προσοχή τις νέες επαγγελματικές προτάσεις και δεν θα βιαστούν να πάρουν αποφάσεις εάν δεν είναι σίγουροι.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι κατά τη διάρκεια ενός  ταξιδιού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν μια ενδιαφέρουσα ερωτική περιπέτεια.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να επανεξετάσουν με προσοχή τις οικονομικές τους συνεργασίες,  ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε μυστικές συνεργασίες, το θετικό είναι ότι μπορεί να πάρουν και χρήματα που τους χρωστάγανε από παλιές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ερωτικά μπλεξίματα με άτομα από το χώρο της εργασίας τους,  ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να νιώσετε έντονη ζήλεια για ένα πρόσωπο από το χώρο της εργασίας του συντρόφου σας. Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε να προχωρήσετε  σε ριζικές αλλαγές  στην εμφάνιση σας , ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε και τις ακρότητες σε ότι αφορά την διατροφή σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!