Σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, Αληθινά ψέμματα!!

colorful sea and sky


Στις 24/03 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί για 2η φορά με τον κυβερνήτη των Ιχθύων, τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο που κυβερνά σε όψη συνόδου (16ο 49’). Ο Ερμής συμβολίζει όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τις σκέψεις μας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και επεξεργαζόμαστε τα ερεθίσματα από το περιβάλλον. Ενώ, από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας, είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον πνευματικό και φαντασιακό κόσμο και ότι αυτό περιλαμβάνει. Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη συνόδου, μπορεί να μας κάνει δεκτικούς σε κάποιες ιδέες, παράλληλα  όμως, μπορεί να μας κάνει εύπιστους με αποτέλεσμα να μπερδεύουμε την πραγματικότητα με την φαντασία. Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης είναι πολύ πιθανό να πέσουμε θύματα της ίδιας μας της φαντασίας ή να πούμε ψέματα στον εαυτό μας. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας με διαφορετικό τρόπο και να γίνετε πιο δεκτικοί σε πράγματα που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα ή που δεν γνωρίζετε, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα του διαφορετικού και γίνεται γραφικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αφιερώνετε όλο και περισσότερο χρόνο στους φίλους σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής  με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι , ότι δεν χρειάζεται να μιμείστε τις συμπεριφορές των άλλων για να γίνετε αποδεκτοί από αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ποσειδώνα, θέλει να σας επιστήσει την προσοχή, ώστε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να μην αφήνετε τους άλλους να σας παραμυθιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η βασική σας επιθυμία είναι να δείξετε σε όλους τις γνώσεις και τις ικανότητες σας. Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να χτίζετε παλάτια στην άμμο , και να σχεδιάζετε πράγματα που δεν μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην απογοητευτείτε, είναι να προσαρμόσετε τα σχέδια σας πάνω στην πραγματικότητα. 

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε χρήματα για να μπορείτε να ζείτε όμορφα αλλά και να είστε γενναιόδωροι με τους γύρω σας. Προσέξτε όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από άτομα που το παίζουν φίλοι, αλλά στην ουσία ζουν σε βάρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό για το οποίο συνήθως σας κατηγορούν είναι ότι χάνετε την ουσία γιατί ασχολείστε με τις λεπτομέρειες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων,  με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να λειτουργήσει ως παραμορφωτικός καθρέφτης γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό καλό θα είναι αυτή τη φορά, να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θέλετε, αλλά δεν κάνετε, είναι να βάλετε όρια στους άλλους γύρω σας. Ειδικά αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να είστε πολύ ευκολόπιστοι με τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να σας χειρίζονται όπως αυτοί θέλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έναν καλλιτέχνη κρύβετε μέσα σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να εξωτερικεύσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες με δημιουργικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας να πιστέψει πράγματα που ξέρετε ότι δεν ισχύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να επαναφέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων τα θέματα που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Εξετάστε με προσοχή τις προτάσεις που σας έχουν γίνει, και μην αφήνετε τα νεαρά άτομα της οικογένειας σας να σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν σας πιέζουν να βιαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Τώρα θα μου πείτε, καλύτερα να εξαπατώ από το να εξαπατάμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τα κεκτημένα σας. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό κάποιοι να εκμεταλλευτούν την ευπιστία σας και να σας εξαπατήσουν αποσπώντας από εσάς είτε αντικείμενα αξίας, είτε υποσχέσεις που μπορεί στο μέλλον να τις χρησιμοποιήσουν σε βάρος σας.

ΙΧΘΥΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι για άλλη μια φορά στραμμένα επάνω σας. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, και το πιο σοβαρό,  να σας βάλει στην διαδικασία να πείτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u