Σύνοδος Άρη – Πλούτωνα, Ισχυρό όπλο είναι η θέληση ..


Η θέληση μας για ζωή, επιτυχία και ευτυχία είναι η αυτή που τις περισσότερες φορές αρκεί,  για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στον δρόμο μας. Την εσωτερική μας δύναμη θα ενεργοποιήσει αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 03/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα (27ο 50’), μια συνάντηση που πραγματοποιείται  μετά από περίπου 2 χρόνια  στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, η επιθυμίες μας και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας και να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας ακόμα πιο δυνατοί, η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς θα αναγκαστούμε να έρθουμε πολλές φορές σε σύγκρουση με τον εαυτό μας, τις φοβίες αλλά και τις ανασφάλειες μας.

Επίσης, μας βοηθάει να ανακαλύψουμε πράγματα που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη μας και να προστατευτούμε από όσους προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, αυτή η όψη μας υπόσχεται πάθος και έντονες ερωτικές εμπειρίες.  Σε κοσμικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, καθώς, βγάζει έντονη πολεμική δράση,  η οποία βλέπουμε να διαδραματίζεται γύρω μας αυτές τις ημέρες, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να προκαλέσει και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα όπως σεισμούς ή εκρήξεις ηφαιστείων σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με το Πλούτωνα θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 9 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να κατακτήσουν τους πιο δύσκολους επαγγελματικούς τους στόχους, με το πείσμα και την αποφασιστικότητα τους,  και να έρθουν κοντά με ισχυρά πρόσωπα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες στιγμές στην ερωτική τους ζωή με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια συναρπαστική σχέση με ένα άτομο που βρίσκετε σε θέση ισχύος.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να βάλουν σημαντικούς στόχους, για τους οποίους είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, αδιαφορώντας για τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν σημαντικές ερωτικές εμπειρίες, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα καταφέρουν να ανακαλύψουν τι γίνεται πίσω από την πλάτη τους στο χώρο της δουλειάς τους, αλλά και ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους και να αναγεννηθούν συναισθηματικά, ενώ θα είναι οι νικητές στο παιχνίδι της σαγήνης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!