Σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης, Εκφράζω με ενθουσιασμό τα συναισθήματα μου !!


Η επιθυμία μας να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους και να μοιραστούμε μαζί τους τις εμπειρίες μας, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών. Συγκεκριμένα στις 21/11, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη (07ο 06’) μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι για εμάς.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη , το χαμόγελο και η καλή μας διάθεση επανέρχεται και ξεκινάει για εμάς μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκφράσουμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, θέλουμε να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα και θα είμαστε πιο αισιόδοξοι . Από την άλλη πλευρά, θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία μας να μάθουμε καινούργια πράγματα, ενώ μπορεί να προγραμματίσουμε και ένα ταξίδι εκτός χώρας το οποίο θα συνδυάζει δουλειές και διασκέδαση.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουμε και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες τις οποίες κυνηγούσαμε καιρό . Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω του διαδικτύου ή με άτομα που ζουν εκτός χώρας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 22 ημέρες -/

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, επαναφέρει την αισιοδοξία  τους και θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, στον φιλικό τους κύκλο , μέσα από τον οποίο θα βρουν σημαντικές βοήθειες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είτε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ενώ οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφα με τον σύντροφο τους  σε ένα ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καταφέρουν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία και  να λάβουν την οικονομική επιβράβευση με την μορφή bonus από την δουλειά τους, καθώς επίσης και να βρουν λύση σε μια οικονομική τους υπόθεση η οποία τους απασχολεί εδώ και καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και αυτό θα τους βοηθήσει να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ πάνω στον ενθουσιασμό τους είναι πιθανό να παρασυρθούν σε έξοδα τα οποία θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς , αφού τις επόμενες ημέρες θα έχετε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, στους οποίους θα δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, πιο προσιτό και ευχάριστο . Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/12 – 11/12/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, ...

Τετράγωνο Ερμή -ανάδρομου Ποσειδώνα, Σκέψου πριν αποφασίσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες έρχονται διάφορες ειδήσεις , οι οποίες άλλες είναι μ ...

Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Άρη, Ερωτικές αντιπαραθέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε να υπάρχει αρκετή ένταση στις σχέσεις, ...

Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Προχωράω μπροστά με σταθερά βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε είναι ν ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Άρη, Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ανθρώπινες σχέσεις όσο εύκολα ξεκινάνε, άλλο τόσο εύκολο είναι να διαλυθούν, η β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u