Σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης, Εκφράζω με ενθουσιασμό τα συναισθήματα μου !!


Η επιθυμία μας να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους και να μοιραστούμε μαζί τους τις εμπειρίες μας, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών. Συγκεκριμένα στις 21/11, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη (07ο 06’) μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι για εμάς.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη , το χαμόγελο και η καλή μας διάθεση επανέρχεται και ξεκινάει για εμάς μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκφράσουμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, θέλουμε να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα και θα είμαστε πιο αισιόδοξοι . Από την άλλη πλευρά, θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία μας να μάθουμε καινούργια πράγματα, ενώ μπορεί να προγραμματίσουμε και ένα ταξίδι εκτός χώρας το οποίο θα συνδυάζει δουλειές και διασκέδαση.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουμε και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες τις οποίες κυνηγούσαμε καιρό . Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω του διαδικτύου ή με άτομα που ζουν εκτός χώρας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 22 ημέρες -/

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, επαναφέρει την αισιοδοξία  τους και θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, στον φιλικό τους κύκλο , μέσα από τον οποίο θα βρουν σημαντικές βοήθειες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είτε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ενώ οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφα με τον σύντροφο τους  σε ένα ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καταφέρουν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία και  να λάβουν την οικονομική επιβράβευση με την μορφή bonus από την δουλειά τους, καθώς επίσης και να βρουν λύση σε μια οικονομική τους υπόθεση η οποία τους απασχολεί εδώ και καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και αυτό θα τους βοηθήσει να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ πάνω στον ενθουσιασμό τους είναι πιθανό να παρασυρθούν σε έξοδα τα οποία θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς , αφού τις επόμενες ημέρες θα έχετε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, στους οποίους θα δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, πιο προσιτό και ευχάριστο . Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!