Σύνοδος Ερμή – Άρη, Τολμηρά νέα ξεκινήματα !!


Το κοινό στοιχείο όλων των ανθρώπων είναι τα όνειρα που κάνουν για την ζωή τους και την προσωπική τους εξέλιξη, αυτό όμως που κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν είναι, η ικανότητα τους να ξεπερνούν την αναβλητικότητα τους και να υλοποιούν τα όνειρα και τα σχέδια τους.

Στις 10/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής  θα συναντηθεί με τον πλανήτη της δράσης  Άρη  στο ζώδιο του Σκορπιού (7ο 22’).

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να υλοποιούμε τα σχέδια, να πάρουμε αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον μας, να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όσους προσπαθούν να μας πουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε,   θα βρούμε  οριστικές  λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα ενισχύσει την επιμονή μας .  

Από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε γρήγορα τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, και να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ουσία. Επίσης, κάτω από την επιρροή της έχουμε την τάση να είμαστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς, αλλά και καυστικοί εάν χρειαστεί.

Επειδή αυτές τις ημέρες οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές, πρέπει να προσέχουμε, γιατί είναι πιθανό είτε να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας, είτε να παρασυρθούμε σε εμμονικές συμπεριφορές.

Η όψη συνόδου του Ερμή με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις ή να προχωρήσουν σε τολμηρές νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοκυριαρχία τους , και θα προχωρήσουν σε τολμηρές και ειλικρινείς εξομολογήσεις στο ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, με αποφασιστικότητα και τόλμη είναι έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους, τα οποία θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, θα τους βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να αναλάβουν και νέες ευθύνες. Αυτό που πρέπει να προσέχουν είναι τα σχόλια τους, κατά την διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών τους επαφών, γιατί είναι πιθανόν κάποιες στιγμές να γίνουν καυστικοί και αρκετά επικριτικοί.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u