Σύνοδος Ερμή – Άρη, Τολμηρά νέα ξεκινήματα !!


Το κοινό στοιχείο όλων των ανθρώπων είναι τα όνειρα που κάνουν για την ζωή τους και την προσωπική τους εξέλιξη, αυτό όμως που κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν είναι, η ικανότητα τους να ξεπερνούν την αναβλητικότητα τους και να υλοποιούν τα όνειρα και τα σχέδια τους.

Στις 10/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής  θα συναντηθεί με τον πλανήτη της δράσης  Άρη  στο ζώδιο του Σκορπιού (7ο 22’).

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να υλοποιούμε τα σχέδια, να πάρουμε αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον μας, να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όσους προσπαθούν να μας πουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε,   θα βρούμε  οριστικές  λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα ενισχύσει την επιμονή μας .  

Από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε γρήγορα τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, και να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ουσία. Επίσης, κάτω από την επιρροή της έχουμε την τάση να είμαστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς, αλλά και καυστικοί εάν χρειαστεί.

Επειδή αυτές τις ημέρες οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές, πρέπει να προσέχουμε, γιατί είναι πιθανό είτε να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας, είτε να παρασυρθούμε σε εμμονικές συμπεριφορές.

Η όψη συνόδου του Ερμή με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις ή να προχωρήσουν σε τολμηρές νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοκυριαρχία τους , και θα προχωρήσουν σε τολμηρές και ειλικρινείς εξομολογήσεις στο ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, με αποφασιστικότητα και τόλμη είναι έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους, τα οποία θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, θα τους βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να αναλάβουν και νέες ευθύνες. Αυτό που πρέπει να προσέχουν είναι τα σχόλια τους, κατά την διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών τους επαφών, γιατί είναι πιθανόν κάποιες στιγμές να γίνουν καυστικοί και αρκετά επικριτικοί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!