Σύνοδος Ερμή – Δία, Σημαντικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας


Η έμπνευση, οι καλές ιδέες δεν αρκούν για να υλοποιηθούν, εάν δεν βρεθεί κάποιος την σωστή στιγμή για να σου δώσει την ευκαιρία, και να ανοίξει τον δρόμο προς την μελλοντική επιτυχία. Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, είναι σημαντικό να είμαστε σε ετοιμότητα.

Μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στις 21/03 όπου ο Ερμής θα συναντηθεί με τον πλανήτη της τύχης Δίας στους Ιχθύς (18ο 45’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα έχουμε την ευκαιρία τις ιδέες και τα σχέδια μας να καταφέρουμε να τα βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης, καθώς θα βρεθούν στον δρόμο μας οι κατάλληλοι άνθρωποι για να μας βοηθήσουν άμεσα, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και άτομα τα οποία θεωρούσαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να προσεγγίσουμε.

Επίσης, θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καιρό τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην δουλειά μας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε και σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Θα έχουμε θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ξεκινήσουμε επαφές και με το εξωτερικό. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε, είναι τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα που πιθανό κάποιοι θα μας δώσουν για να μας δελεάσουν ή για να μας εντυπωσιάσουν.

Και μιας και ο Ερμής εκτός από την επικοινωνία εκπροσωπεί και τις μετακινήσεις, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αλλάξουμε το κινητό ή τον υπολογιστή μας και να πάρουμε ένα άλλο τελευταίας τεχνολογίας ή για να αλλάξουμε το μεταφορικό μας μέσο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και τους Ζυγούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, τους ανοίγει διάπλατα την πόρτα της μελλοντικής επαγγελματικής τους επιτυχίας, για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουν αυτές τις ημέρες πολύ καλές ιδέες πάνω στις οποίες θα δουλέψουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις Νομικές σας υποθέσεις ή για να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσον. Ενώ, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ τυχερές για εσάς.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα, τα οποία θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον δρόμο τους και να προχωρήσουν στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών τους σχεδίων , ενώ από την άλλη πλευρά θα προκύψουν και σημαντικές οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία , θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών τους, για άλλους αυτό μπορεί να είναι μια συμφωνία που προσπαθούσαν να κλείσουν καιρό, ενώ για άλλους μπορεί να είναι μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις και σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!