Σύνοδος Ερμή – Κρόνου, Κρατάω τις αποστάσεις !!


Οι μέρες που διανύουμε μας επιβάλλουν να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με πιο καθαρή ματιά, να βάλουμε νέα όρια και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Σε αυτό θα μας βοηθήσει, λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη, στις 02/03 η συνάντηση του  Ερμή με τον Κρόνο ζώδιο του Υδροχόου (18ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, βασική μας προτεραιότητα θα είναι να βάλουμε σε τάξη τις υποθέσεις μας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές, να δώσουμε άμεσες και πρακτικές λύσεις, να εστιάσουμε στους στόχους μας, και να βάλουμε όρια στις σχέσεις μας. Σε κάποιους η αλλαγή μας μπορεί να μην τους αρέσει, ενώ είναι πιθανό να κατηγορηθούμε ότι γινόμαστε άκαμπτοι, ωστόσο, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας και να μην κάνουμε πίσω, για συναισθηματικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης , θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε χρήση σε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούσαμε ή να προχωρήσουμε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να δείξουν στο φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο ότι είναι αξιόπιστοι, συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και μπορούν να υλοποιήσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι σημαντικό να βάλουν όρια στις φιλικές τους σχέσεις.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους πιέσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ είναι πιθανό να νιώσουν ότι οι άλλοι είναι επιφυλακτικοί μαζί τους, έχουν μεγάλες απαιτήσεις και τους κρίνουν με αυστηρότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστούν να βάλουν όρια, ακόμα και με άκομψο τρόπο στους δικούς τους ανθρώπους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ακρίβεια και την σοβαρότητα τους, κατά την διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων, αλλά και με την ικανότητα τους να βρίσκουν άμεσες και πρακτικές λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, οι φίλοι τους θα ζητήσουν τις συμβουλές τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι ή να αξιοποιήσουν το παλιό μεταφορικό τους μέσο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!