Σύνοδος Ερμή- Κρόνου, Συνειδητές αποφάσεις !!


Πολλές φορές το συναίσθημα μπαίνει μπροστά και επηρεάζει τις αποφάσεις μας. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όμως, θα είναι αφορμή να αλλάξουμε την οπτική μας και  να είμαστε αυστηροί, χωρίς να αφήσουμε το συναίσθημα να μας επηρεάσει. Στις 02/03 θα σχηματιστεί η τελευταία όψη του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, λίγες ημέρες πριν αυτός ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου, με γρήγορο πλανήτη και αυτή είναι σε όψη  συνόδου με τον   Ερμή (29ο 25’).

Λίγο πριν και αυτοί οι δύο πλανήτες ολοκληρώσουν το ταξίδι τους σε αυτό το ζώδιο θα απαιτήσουν από εμάς,  να βάλουμε σε τάξη τις προσωπικές και τις επαγγελματικές υποθέσεις, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις μετά από αρκετή σκέψη, να δώσουμε σε όσες πραγματικά χρειάζεται άμεσες και πρακτικές λύσεις, ενώ παράλληλα θα μας αναγκάσει να  εστιάσουμε την προσοχή μας στους στόχους μας χωρίς να αναλωνόμαστε άσκοπα. Με άλλα λόγια,  να βάλουμε ξεκάθαρα όρια και χωρίς συναισθηματισμούς σε όσες σχέσεις χρειάζονται.

Η στάση μας αυτή μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, είναι όμως απαραίτητο να γίνει για την δική μας ηρεμία και εξέλιξη.  Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ωριμότητα και η συνέπεια μας ήρθε η στιγμή να επιβραβευθεί. Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης , θα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να δείξουν στον  κοινωνικό τους κύκλο το σοβαρό τους πρόσωπο, και ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης τους, και αυτό γιατί, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα καταφέρουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα  να υλοποιήσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους. Σε προσωπικό  επίπεδο, αυτό που θα κληθούν να κάνουν δεν θα τους είναι τόσο ευχάριστο, ωστόσο θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία και την εξέλιξη τους, και αυτό δεν είναι άλλο, από το  να βάλουν όρια στους φίλους και στους γνωστούς τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βάλει στην διαδικασία, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο,  να πάρουν σημαντικές, και για κάποιους οριστικές αποφάσεις τόσο για το προσωπικό, όσο  και για επαγγελματικό τους μέλλον. Παράλληλα, ορισμένοι  είναι πιθανό να νιώσουν ότι οι άλλοι τους κρατούν σε απόσταση ή έχουν μεγάλες απαιτήσεις από αυτούς, με αποτέλεσμα η κρίση τους να είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ όσο και αν δεν τους είναι αρεστό, είναι όμως πολύ σημαντικό να βάλουν όρια, τόσο στα αγαπημένα τους πρόσωπα, όσο και στους συγγενείς τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, μόνο θετική θα είναι για αυτούς, αφού θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εκτίμηση αλλά τις εντυπώσεις με την ακρίβεια και την σοβαρότητα τους, συναδέλφων και των συνομιλητών τους, ενώ αξιοσημείωτη θα είναι και η ικανότητα τους να βρουν άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από τους φίλους θα βρεθούν δίπλα τους και θα ζητήσουν τις συμβουλές τους, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι πιθανό να βρουν μια ευκαιρία και να προχωρήσουν στην αγοραπωλησία ενός μεταχειρισμένου μεταφορικού μέσου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!